Не бях посещавал от доста дълго време сървърите но напоследък няма абсолютно никакви хора вътре.. Последно като играх сървърите си бяха фул, нямаше толкова големи проблеми с посещаемостта, и всичко си беше добре. Някой ще може ли да ми каже защо се изпразниха така бързо? Дали има някакъв проблем или нещо от сорта? На няколко пъти питах, но така и не получих отговор затова пускам тази тема.
Въпрос относно сървърите?
- LEVSKI SOFIA

- Ник в играта: fondos
- Скайп профил: vjelyazkovv
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Въпрос относно сървърите?
Здравейте!
Не бях посещавал от доста дълго време сървърите но напоследък няма абсолютно никакви хора вътре.. Последно като играх сървърите си бяха фул, нямаше толкова големи проблеми с посещаемостта, и всичко си беше добре. Някой ще може ли да ми каже защо се изпразниха така бързо? Дали има някакъв проблем или нещо от сорта? На няколко пъти питах, но така и не получих отговор затова пускам тази тема.

- Аматьор

- Ник в играта: Core LobiN*
- Скайп профил: nisan_221
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Активен

Re: Въпрос относно сървърите?
1.Когато джайла се пълнише това беше преди 1-2 месеца той постоянно крашваше или там спираше нз.
2.Сега деатръна почна да се играе и същата работа постоянно спира.
3.Как искате да има хора в сървъри които са спрени по няколко часа....
4.Трябва да има екип които искат да се занимават с веригата.А тука са точно 2-ма човека.
5.Модовете трябва да се подържат и да са с най новите плугини и т.н.
6.Рекламки.
Според мене това са най големите проблеми на веригата.
2.Сега деатръна почна да се играе и същата работа постоянно спира.
3.Как искате да има хора в сървъри които са спрени по няколко часа....
4.Трябва да има екип които искат да се занимават с веригата.А тука са точно 2-ма човека.
5.Модовете трябва да се подържат и да са с най новите плугини и т.н.
6.Рекламки.
Според мене това са най големите проблеми на веригата.