А кога ше пушим козче?

Модератор: Развлечения
puRple* написа:Мнение ? Смесено,хем ме радваш хем на моменти става обратното.
А кога ше пушим козче?Де да знам,когато съдбата ни събере.
Musti написа:1. Здравей. Здрасти
2. Как си? гладен
3. За кой път сядаш на стола? 2ри
4. Мнение за екипа? казах го вече.сплотен,интересен и добър екип
5. Мнение за Веригата? Стара Класа която все още се държи
6. Кой Потребител според теб заслужава да е админ и обратното кой Админ заслужава да е потребител? Satisfaction,monster
7. Има ли членове на екипа, които да мразиш? Ако да, кои са те? Не,не тая гняв и умраза към никой.
8. Според теб от къде трябва да се почне,за да се подобрява екипа и веригата? То вече се е почнало и си дава резултат.
9. Мнение? Общо взето си много пекан човек + това и веселяк ,но и ти си като мен и се дразниш като играем 5ци.Знам какво е ,но трябва да не ми викаш толкова много,че все пак ползвам слушалки :д
10. Приятно отговаряне на въпросите! Ами ,че мерси
Nichky написа:Мнение? Най-близкото човече от екипа,много готин младеж си ,евала ти правя за избора на музика.Много ме радва ,че винаги си има с кой да си лафя за тоя тип музика или пък за някой друго нещо от живота.Без да се познаваме ти имам доверие и те слагам в топа ми за онлайн приятелчета ;д
Кога ще пушим козче?Когато съдбата ни събере
ibramshow написа:Здравей
Мнение за менБеше добро попълнение за екипа и се чудих къде изчезна по едно време ,но се радвам че отново си при нас.Иначе си добър админ,изглеждаш ми като доста зрял и адекватен човек.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта