идея за приятелката ми

Тук ще се преместват стари и приключени теми от раздел "РАЗВЛЕЧЕНИЯ".

Модератор: Развлечения

Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: идея за приятелката ми

Мнение от r1odayftw »

Викни я да играете лига :D Напиши ми на ЛС как са пишеш сега диване
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Мнение от Excione ツ »

Брат, страшно тъпо е да питаш по принцип. Няма по следко от прекараното време с нея. Оценявай всяка минута и гледай да бъдеш себе си. Не показвай изкуствен образ, защото няма да можеш да го поддържаш. Разходете се, осамотете се и наблягай на малките жестове.
Последно промяна от Nichky на 03 Окт 2016, 14:43, променено общо 1 път.
Причина: <33333333333
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: --
Скайп профил: ЛС
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Мнение от Season »

aбе хора за това казвам НЕ НЕЩО КОЕТО ТЯ ХАРЕСВА , TРЯБВА МИ РОМАНТИЧНА ИДЕЯ! смисъл искам някаква романтична идея не това което харесва нещо което ще е романтично тя обича романтични неща и питам идея просто.
rd7I6G4.gif
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: pastet
Обратна връзка:

Мнение от KaRaJaTa1988 »

Season написа:aбе хора за това казвам НЕ НЕЩО КОЕТО ТЯ ХАРЕСВА , TРЯБВА МИ РОМАНТИЧНА ИДЕЯ! смисъл искам някаква романтична идея не това което харесва нещо което ще е романтично тя обича романтични неща и питам идея просто.
Ти въобще осъзнаваш ли какво пишеш?
" НЕ НЕЩО КОЕТО ТЯ ХАРЕСВА "
"TРЯБВА МИ РОМАНТИЧНА ИДЕЯ"
"тя обича романтични неща "
Какви романтични предложения очакваш в цс форум?Искаш предложение за за нещо, което момичето не харесва.Еми аз ли съм тъп или темата.Не ви знам годините и не знам точно какви идеи ти се мотаят из главата, но ако сте някакви 15-16 годишни лапета, подобни неща ще имат обратен ефект.Отвеждаш я някъде в някое усамотено, тихо и красиво място и си говорете нещо.Каква романтика търсиш, нямам идея.Ако намираш за романтично отведи я във вас и не спирай да я обсипваш с комплименти докато нежно я...(тука давам свобода на ума)
Вече ако си над 18, възможностите са доста повече и едва ли някой трябва да ти казва какво да правиш.GLHF
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
Заключено Заключено

Обратно към “Архив "Развлечения"”