идея за приятелката ми
Модератор: Развлечения
- Напреднал
- Ник в играта: --
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
идея за приятелката ми
трябва ми някаква идея за моята приятелка , смисъл ако някой може да измисли нещо романтични или някаква идея
аз имам нещо на ум да й направя но искам да чуя и други идеи
да вие ще кажете ти я познаваш най-добре но ми трябва романтично нещо , не й взимам колие дрехи или нещо + няма значение до каква цена е.
аз имам нещо на ум да й направя но искам да чуя и други идеи
да вие ще кажете ти я познаваш най-добре но ми трябва романтично нещо , не й взимам колие дрехи или нещо + няма значение до каква цена е.
rd7I6G4.gif
- Respected
- Напреднал
- Ник в играта: --
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
- Respected
Re: идея за приятелката ми
Чух , че в Студентски било голяма романтика 

"If you talk about those of whom we do not speak, have you not spoken of that about which we do not talk?"
- Respected
Отивайте в 33 ! 
Майтапче, може да хванете лифта докато работи и има хубаво време и да се качите на Витоша, да отделите време само за вас двамата..

Майтапче, може да хванете лифта докато работи и има хубаво време и да се качите на Витоша, да отделите време само за вас двамата..

- Активен
- Ник в играта: Can't be known
- Обратна връзка:
Ако знаеш любимият и филм, или ви филм даже, ако сте вече по-близки, тогава я заведи на кино, но не и казвай какво ще гледате. Да е нещо, което ще ви забавлява и двамата и зарадва даже. Не се сдържай да и купиш някакво подаръче дори. Всичко опира до нея, теб и какво харесва тя.
"Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable." - John F. Kennedy

- Respected
Netfilx 'n chill ;>}
Каниш я у вас, като преди това си подбрал филм, променяш атмосферата у вас на романтична(свещи, цветя, ако е чревоугодница- нещо вкусно готви майка ти и й го поднасяш заедно с чаша вино, ако пие). Гониш вашите, ако живееш в къща още по-добре. Това е моята идейка, ако си по-заможен я извеждаш някъде на хубаво място, където знаеш, че ще се чувства комфортно. Късмет!
Каниш я у вас, като преди това си подбрал филм, променяш атмосферата у вас на романтична(свещи, цветя, ако е чревоугодница- нещо вкусно готви майка ти и й го поднасяш заедно с чаша вино, ако пие). Гониш вашите, ако живееш в къща още по-добре. Това е моята идейка, ако си по-заможен я извеждаш някъде на хубаво място, където знаеш, че ще се чувства комфортно. Късмет!

- Respected
Nichky написа:Netfilx 'n chill ;>}
Ники с тия идеи , още малкo ще ме навиеш

"If you talk about those of whom we do not speak, have you not spoken of that about which we do not talk?"
- Супер потребител
- Ник в играта: panda
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Вземи една роза и одеяло и я изведи вечерта да гледате звездите просто.
Чудя се какво ли ще стане ако някоя от приятелките на тези всички момчета, които питат за идеи в цс форум, попадне на темата им
Чудя се какво ли ще стане ако някоя от приятелките на тези всички момчета, които питат за идеи в цс форум, попадне на темата им

"People will love you and support you when it's beneficial..."
I'm bad milk, drink it.
Офтопик:
- Respected
Към предложението на Ками-
И ако развъртите една трева и пуснете някаква лежерна музика няма по-хубаво, казвам ти. Не се майтапя!
И ако развъртите една трева и пуснете някаква лежерна музика няма по-хубаво, казвам ти. Не се майтапя!

- Respected
- Ник в играта: ///RAWW;;bobi droga
- Обратна връзка:
- Deadmau | NINJA
- Ник в играта: Deadmau
- Скайп профил: ЛС!
- Обратна връзка:
- Respected
Да гледаш звездите, докато си напушен- безценно!!!! Хубава идея иначеpuRple* написа:Към предложението на Ками-

- Зарибен
- Ник в играта: Jeff Hardy
- Скайп профил: Л.С
- Обратна връзка:
Заведи я на някаква вила за 2 нощувки, запали печката, направи хубава вечеря на свещи, пийте по една ракия и после се изплющете като за последно! Или наистина отидете в 33 за едно качествено наргиленце 

Офтопик:

- Новак
- Ник в играта:
- Скайп профил:
Няма как да ти дам точно мнение. Щом имаш приятелка и я познаваш, трябва да знаеш какво харесва. Някои момичета не харесват неща от mainstream, други пък обратното, а трети напълно различно.
Отговорът е прост. Измисли нещо, което ѝ харесва. Например, ако оградиш леглото ѝ/ви с розови/червени свещи, тя може да го сметне като прекалено.
Прочетох, че си писал, че не искаш мнения от този сорт, но харесва ти или не, това е отговора. Може би харесва голями и плюшени мечета или цветя и това би могло да бъде достатъчно.
Отговорът е прост. Измисли нещо, което ѝ харесва. Например, ако оградиш леглото ѝ/ви с розови/червени свещи, тя може да го сметне като прекалено.
Прочетох, че си писал, че не искаш мнения от този сорт, но харесва ти или не, това е отговора. Може би харесва голями и плюшени мечета или цветя и това би могло да бъде достатъчно.
Your usual W3D and a satanist.
Currently learning: Node.JS
Do not trust a coder.
Currently learning: Node.JS
- Respected
- Ник в играта: ~
- Обратна връзка:
Kill yourself
Последно промяна от Nichky на 02 Окт 2016, 00:29, променено общо 1 път.
Причина: Мишо без такива!
Причина: Мишо без такива!
- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Обратна връзка:
Заведия на приятно място, където ще бъдете сами. Само ти и тя! Купи бутилка хубаво вино/шампанско с подходящо мезе, обяснявай й се в любов, колко много значи тя за теб, прави и постоянно комплименти. Накарай я да се почувства специална. Това го ценят много! Бъди забавен.Сигурен съм, че ако я обичаш много ще намериш някое специално място.
- Новак
- Ник в играта: Различни
- Обратна връзка:
Това с одеялото и тревата много ми допадна хаха.Мисля някой път да го пробвам като е по-топличко хаахаахха.
Купуваш й цветя,водиш я някъде на ресторантче,ядете,пиете и после у вас ;) Безценно.
Би трябвало да ти е навита,ако пък не стане едно страшно филмче,за да са гушка при теб и като усетиш момента пускай някоя музикална телевизионна програма и си ти ;))))
Купуваш й цветя,водиш я някъде на ресторантче,ядете,пиете и после у вас ;) Безценно.

Последно промяна от ВЕКОВЕНЪ на 02 Окт 2016, 11:39, променено общо 2 пъти.
- Respected
Направи и стриптийз , мацките го обожават. 

- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
Вие с тая трева и "гледане" на звездите, как по дяволите си отваряте очите след това, за да гледате звездите? Ти си я познаваш, знаеш какво и харесва, отдели и един ден, в който да правите нещо, което тя поиска. Забавлявайте се, вечерта може ако си пада по разходките, да се пуснете към Копитото или Златните мостове, има прекрасни пътечки за разходка. Ако не, на някоя пътека по Витоша, да спрете да обядвате. Като цяло, не я води в ресторант, поне по мое мнение. Все едно набързо си отбил работата, нека види че си се постарал.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.