[Кандидат админ] SS # Jailbreak - Supervisor
- Напреднал
- Ник в играта: Supervisor
- Скайп профил: limona3444
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
[Кандидат админ] SS # Jailbreak - Supervisor
1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - На 19 съм.
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам доста повече, имам около 70-80, но ако системата беше наред, щяхте да го видите сами.
3. Напишете Вашето име! - Васил
4. Напишете Вашия ник! - Supervisor
5. За кой сървър кандидатствате? - Jailbreak
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Защото виждам, че екипа има нужда от още попълнения, и аз мисля, че съм подходящ. Дано да не греша, и да сте останали от добри впечатление от мен. Който не е, нека го сподели тук. Благодаря.
7. Задължително Skype за връзка: - limona3444
Лек Ден и Поздрави.
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам доста повече, имам около 70-80, но ако системата беше наред, щяхте да го видите сами.
3. Напишете Вашето име! - Васил
4. Напишете Вашия ник! - Supervisor
5. За кой сървър кандидатствате? - Jailbreak
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Защото виждам, че екипа има нужда от още попълнения, и аз мисля, че съм подходящ. Дано да не греша, и да сте останали от добри впечатление от мен. Който не е, нека го сподели тук. Благодаря.
7. Задължително Skype за връзка: - limona3444
Лек Ден и Поздрави.
Whatever you do in life
surround yourself with smart people
who'll argue with you.
John Wooden [ October 14, 1910]
who'll argue with you.
- Много Добър
- Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ] SS # Jailbreak - Supervisor
Ем Васкич,активен си,знаеш правилата,справяше се добре като СМС Вип.Защо пък да не ти се сбъдне желанието?Ще ти дам едно ЗА.Ще видим какво ще направиш през тестовия период.Успех!
Същото мнение като на първата ти кандидатура.
Същото мнение като на първата ти кандидатура.
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
За, играеш отдавна, активен си, на тест периода ще се разбере дали ще се справиш!
- Напреднал
- Ник в играта: FBI
- Скайп профил: stilqnka00
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Знаем се,играеш си редовно,разбираш от мода и се справяше като СМС.ЗА!
[youtube] https://www.youtube.com/watch?v=kJQP7ki ... JQP7kiw5Fk [/youtube]
- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
От както е пуснат отново сървъра, дори не съм ти мяркал никнейма. Аз също не съм от най-активните, но ще се доверя на преценката си и ще ти дам против. Успех и бъди по-активен.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
- Respected
- Ник в играта: skeleta
- Скайп профил: igrata_1990
- Обратна връзка:
memberlist.php?mode=viewprofile&u=5536 против имаш мултиакаунт.
- Напреднал
- Обратна връзка:
Не го използвам.dqvola18 написа:memberlist.php?mode=viewprofile&u=5536 против имаш мултиакаунт.
Whatever you do in life
who'll argue with you.
who'll argue with you.
- Баннат
- Ник в играта: Lo0k mY DeViL ;]
- Скайп профил: Лс!
Само да спомена , че потребителя също ИМАШЕ стар акаунт , които беше изтрит , а и лъже за годините си.
http://prikachi.com/images.php?images/194/8881194f.png
Щом си на 19 предостави Шофиорската си книжка , книжката за мотор (на 16 се вади) и снимка на личната ти карта с името и годините на някои Администратор.
С лъжи до никъде няма да стигнеш , поне си признаи , че си на 14 , както аз си признах за мулти акаунта
Щом си на 19 предостави Шофиорската си книжка , книжката за мотор (на 16 се вади) и снимка на личната ти карта с името и годините на някои Администратор.
С лъжи до никъде няма да стигнеш , поне си признаи , че си на 14 , както аз си признах за мулти акаунта
- Respected
- Ник в играта: ///RAWW;;bobi droga
- Обратна връзка:
хаха вие на момчето ще му искате и снимка на акта за раждане стегнете се,до скоро беше променено правилото за годините също
По моите наблюдения се държиш добре в сървъра , справяше се със смс правата абе всичко ти е 6. Имаш моето За.
По моите наблюдения се държиш добре в сървъра , справяше се със смс правата абе всичко ти е 6. Имаш моето За.

- Напреднал
- Обратна връзка:
Амм, не виждам ип-тата ни да са еднакви. Моля администратор да каже, дали ип-тата с xBaHu са еднакви, защото ти Hogger имаш също мултиакаунт. Даже 2-3. Единият е CombaT (даже това е админски ник ;) срамота) 2-рия ти е някакъв с asd не го знам, а другият е XaMBupreP или нещо подобно. Недей се опитвам мен да метнеш, след като ти имаш 2 или 3 мултиакаунта. Да не говорим, че ти лъжеш за годините си ;). Хайде Лек Ден и недей повече писа, ако обичаш, защото само се излагаш. И този ник xBaHu си го ползвал ти повече, не аз ;).Hogger написа:Само да спомена , че потребителя също ИМАШЕ стар акаунт , които беше изтрит , а и лъже за годините си.
Whatever you do in life
who'll argue with you.
who'll argue with you.
- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
J|uMoH написа:Hogger написа:Само да спомена , че потребителя също ИМАШЕ стар акаунт , които беше изтрит , а и лъже за годините си.
Амм, не виждам ип-тата ни да са еднакви. Моля администратор да каже, дали ип-тата с xBaHu са еднакви, защото ти Hogger имаш също мултиакаунт. Даже 2-3. Единият е CombaT (даже това е админски ник ;) срамота) 2-рия ти е някакъв с asd не го знам, а другият е XaMBupreP или нещо подобно. Недей се опитвам мен да метнеш, след като ти имаш 2 или 3 мултиакаунта. Да не говорим, че ти лъжеш за годините си ;). Хайде Лек Ден и недей повече писа, ако обичаш, защото само се излагаш. И този ник xBaHu си го ползвал ти повече, не аз ;).
Само по начина по който разсъждаваш и се интересуваш някой, колко акаунта има и какво ги прави, издава на колко години си. Както и да е това няма значение, тъй като критериите за годините са понижени.
Последно промяна от JukeCity на 25 Авг 2016, 12:06, променено общо 1 път.
Причина: Излишен коментар, нито задаваш въпрос, нито гласуваш по кандидатурата!
Причина: Излишен коментар, нито задаваш въпрос, нито гласуваш по кандидатурата!
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
- Много Добър
- Ник в играта: Z3roC00L
- Скайп профил: zeroc00l_555
- Обратна връзка:
Не си ми направил никакво впечатление, против имаш от мен. Повиши си активността и се усаваршенствай с научаването на правилата за следващата кандидатура, ако решиш да пуснеш пак.

- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
Отхвърлен, имаш мултиакаунти, има колеги, които ти нямат доверие, а това не е хубаво. Постарай се да спечелиш доверието на всички и след месец като пуснеш кандидатура да се видят само "ЗА"-та.