Нови карти

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: Berreta
Скайп профил: vavo.cs
Обратна връзка:

Нови карти

Мнение от Berreta »

Аватар
Зарибен
Зарибен

Скайп профил: Л-С
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Нови карти

Мнение от JmeLche »

Има такава тема,погледни преди да пуснеш следваща подобна и съществуваща.
Предложения за мапове

:lock:
Поздрави,
JmeLche
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от Berreta »

Като гледам не си модератор, че да даваш акъли..Секи потребител си отговаря за него си, ако имаше тема закачена като важна щях да пиша там сещаш ли се..Пишете относно картите дали да се добавят или не (няма тема пригодена за предложения на карти от човек на екипа на форума) така, че не съм длъжен да пиша във вече съществуваща тема.
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: VisioN
Обратна връзка:

Мнение от ^^MoNsTeR<3^^!:. »

Berreta написа:Като гледам не си модератор, че да даваш акъли..Секи потребител си отговаря за него си, ако имаше тема закачена като важна щях да пиша там сещаш ли се..Пишете относно картите дали да се добавят или не (няма тема пригодена за предложения на карти от човек на екипа на форума) така, че не съм длъжен да пиша във вече съществуваща тема.
Направи си една и пиши в нея.Това е спам да пускаш когато ти дреме тема след тема! :ban:
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от Berreta »

Тва ми е първата тема не съм пускал тема след тема..Мога ли да изискам само хора от екипа на форума да ми правят забележки относно активността ми във него..Пишете относно темата кво се правите на малцинство което се защитава са админчетата да чакам ли още 5 админа да ми направят забележка смятам, че няма никакво нарушение на правилата от моя страна имам предложение/мнение предлагам го изразявам го..2 потребителя писаха в темата и 2-те мнения не са по нея..Ако някой ще ми говори относно темата и форума нека да е модератор/администратор другите предлагам да пишат по темата..
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: No0b3r
Скайп профил: da.mada.faka.shit
Обратна връзка:

Мнение от No0b3r »

Чрез заяждане с екипа, нищо няма да постигнеш. Иначе маповете ми харесват и стават за War3.
Аватар
Зарибен
Зарибен

Скайп профил: Л-С
Обратна връзка:

Мнение от JmeLche »

Berreta написа:Като гледам не си модератор, че да даваш акъли..Секи потребител си отговаря за него си, ако имаше тема закачена като важна щях да пиша там сещаш ли се..Пишете относно картите дали да се добавят или не (няма тема пригодена за предложения на карти от човек на екипа на форума) така, че не съм длъжен да пиша във вече съществуваща тема.
Както ти казах има такава тема,ако обичаш спазвай правилата НЕ си по различен с нищо от останалите потребители нито от екипа,прочети правилата след това се заяждай с хора от екипа.

georgii.s написа: 4. Преди да пуснете дадена тема ,проверете във форумната търсачка дали вече няма подобна!
5. Сдържайте си нервите,не обиждайте когото и да било във форума!
п.п Нарушена е т4 и т5 от Правилника на форума
Поздрави,
JmeLche
Аватар
Новак
Новак

Обратна връзка:

Мнение от Berreta »

И пак не видях смислено мнение от твоя страна ти също си в нарушение нарушаваш точка 11 от правилника ти си длъжен да пишеш по темата не да ми правиш забележки сещаш ли се и с никой не съм се заяждал!!!
Нито си дал ПРОТИВ нито си дал ЗА.Относно нарушението ми Модераотри/Администратори повече няма да се повтори.

11. В разделите за предложения (за сайта/форума/сървърите), е задължително, при даването на Вашият глас За;Против; и т.н. да се аргументирате (ако сте "За" предложението да се приеме - Защо?, "Против" - Защо?). Коментари които НЕ съдържат обосновка, ще бъдат трити или предупреждавани, по преценка на Администратор/Модератор!
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: VisioN
Обратна връзка:

Мнение от ^^MoNsTeR<3^^!:. »

Братле предлагам ти да спреш... както казах в една тема пиши.Това е спам сега а пък се заяждаш с Жмелче... Ето доказателства че имаш повече от една тема.... :blink: ---- http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 354#p15354 ------ http://www.slackserv.com/forum/viewtopi ... 286#p42286 .... Не мога да разбера тези две карти можеше да го съчетаеш в една тема тъй като си дал de_brick_zone и de_brick_zone_v3.За всяка карта тема? Не се правя на администратор просто ти казвам занапред да знаеш в една тема да ги слагаш.
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: x2d|YellowRooster
Обратна връзка:

Мнение от YellowRooster »

Berreta , не ти отива да казваш на администратор как да си върши работата. Жмела е админ , ако забележи понякакъв начин каквото и да е нарушение , той си върши работата като ти показва къде си сбъркал. Бъди по отворен към забележки и можеше да кажеш просто едно "извинявам се за грешката" , и темата си продължава. Замисли се малко ако админите не пишат по темите кога има грешка , какво разбъркване ще стане...
Относно темата , хубаво е вече малко да разнообразим , идеята не е лоша...
Изображение
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от order »

Страхотни мапове за warcraft , ще е добре да се добавят
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”