1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - Предлагам сървъра да се направи 100аа отново???
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! -
[d2] предложение
- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: J4m3$oN
- Скайп профил: georgi..s
- Обратна връзка:
Re: [d2] предложение
Против съм лично аз това не е джъмп сървър а и патроните не влизат добре
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5TP_IAudn20[/youtube]
- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
Против, да скачат като луди. 10аа е класическото и нормалното за shoot сървъри. Това е чист shoot сървър, престанете с малоумните си идеи за шопове, за аа, за какви ли не глупости.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
- Много Добър
- Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
- Обратна връзка:
То на 10aa пак някой може да скача като луд.Защо да се прави пак 100aa? Разбира се че съм против.
Засега Дъста си е перфе.
Засега Дъста си е перфе.
- Активен
- Ник в играта: reverse
- Скайп профил: stoilow_strike77
- Обратна връзка:
Нямах нищо против да дам ЗА все пак и аз си скачам но щом не влизат патроните съм ПРОТИВ.
- Активен
- Ник в играта: Can't be known
- Обратна връзка:
Аз не съм съгласен с това предложение.
По принцип е стандартно от самия ENGINE 10аа, и това е легалната валута.
100аа се позволява в определени FUN модове, но самият Класик, Respawn, D2 и т.н. Shooting сървъри, са по стандарт на 10аа.
Затова не виждам логиката на предложението, освен да ви е по-лесно скачането, или bunny hop триковете, които не умеете на 10аа.
Предложението променя играта, и предлага удоволетворение на някои потребители, но на други не е от полза.
За допълнение ще кажа, че по принцип mwheeldown/mwheelup + duck е забранен в официалната игра, което пък ще рече че една от използваните техники в 100аа сървърите, която е Stand up Groundstrafe (SGS) изполва duck от мишката, и от ctrl, и ще разберем че не бива да се използва. Но с това предложение тя ще е възможна за осъществяване.
Да речем, че ненапразно е лимитиран този мод по такъв начин. За такива екстри и маневри, си има подходящи сървъри, и въпреки всичко - те използват 10аа отново.
По принцип е стандартно от самия ENGINE 10аа, и това е легалната валута.
100аа се позволява в определени FUN модове, но самият Класик, Respawn, D2 и т.н. Shooting сървъри, са по стандарт на 10аа.
Затова не виждам логиката на предложението, освен да ви е по-лесно скачането, или bunny hop триковете, които не умеете на 10аа.
Предложението променя играта, и предлага удоволетворение на някои потребители, но на други не е от полза.
За допълнение ще кажа, че по принцип mwheeldown/mwheelup + duck е забранен в официалната игра, което пък ще рече че една от използваните техники в 100аа сървърите, която е Stand up Groundstrafe (SGS) изполва duck от мишката, и от ctrl, и ще разберем че не бива да се използва. Но с това предложение тя ще е възможна за осъществяване.
Да речем, че ненапразно е лимитиран този мод по такъв начин. За такива екстри и маневри, си има подходящи сървъри, и въпреки всичко - те използват 10аа отново.
"Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable." - John F. Kennedy

- Активен
- Ник в играта: SektorG
- Скайп профил: bobi_9307
- Обратна връзка: