Това е въпрос към мен нали и мога да отговоря? Така. Това беше там, защото от момента когато се регистрирах във форума, до този момент на тази кандидатура, която си предоставил, АБСОЛЮТНО, подчертавам, АБСОЛЮТНО НИКОЙ, не ми беше казал абсолютно никаква информация, за случващото се около мен. Дори не ми бяха съобщени, нещата с който аз трябва да се занимавам. Та това ми беше първото
АДМИНСТВО 
. Аз откъде да знам точно какво трябва да направя и как. Добре че колегите админи, са толкова добрички и винаги са ми помагали в трудните моменти. Дори когато реших, че вече нямам търпение за повече чакане и напуснах, дори тогава никой не ми подсказа, че ще има някакво развитие, или да ми даде стимул или нещо с което да мога да остана. Сега разбирам Марти за какво ми е казала да си пусна отпуска. След това ме беше много яд, че мойте колеги, които тогава бяха ПА, след 2 дена станаха СА. Но аз и това не знаех. Всеки ме заливаше с някаква неполезна информация от сорта на това е глупаво, ама то не трябваше, но никой не ме разбра. А до колкото това което беше написал XTSY, това за мен просто беше края и затова му отговорих така грубо, за което много съжалявам в момента и му се извинявам от сърце. XTSY Извинявай! Та ако имате още въпроси, сега е момента да ги споделите, благодаря!