П.п Мишката е на 2 дена, тоест нова е.
Skype нямамHakan_Mehmed написа:И аз имах същия проблем и се оправи кат изключих skype и др като mozilla
Какво?!?!? Не ти разбрах нищо.Expert написа:Върни си компа назад откакто си се върнал и би трябвало да се оправи.
Ходих да ми я подменят, но компютъра на човека ( сервиза) мишката работи без проблеми... Сигурно е от компютъра ми, но не знам от какво, процесора ми не е натоварен ( 5,7,10%) стой, когато не го ползвам. Човека ми каза, че е от процеса, но не мисля,че е от това.. Дайте предположения.iv00 написа:След като мишката е нова най-лесния вариант за мен е да отидеш да ти я подменят. Дори и да не се оправи с новата мишка поне ще си елиминирал един възможен причинител.
Тaмaн ще се нaсочиш към нещо по грaдивно ;д Инaче товa с портa дето кaзвa aндро е нaй-възможния причинител. Aз преди имaх един волaн и той тaкa прaвеше нa единия порт, пък кaто го сложa нa другия - пушкa.Killerpaco написа:Някой да ми помогне? Моля ви 3 дена не съм ползвал компютъра... Това е рекорд, не мога без да съм на него...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта