Conjuring 2 / Заклинанието 2 Мнение

Тук ще се преместват стари и приключени теми от раздел "РАЗВЛЕЧЕНИЯ".

Модератор: Развлечения

Аватар
Respected
Respected

Скайп профил: miro-fenomena
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Conjuring 2 / Заклинанието 2 Мнение

Мнение от fenomena234 »

Така първо да ви дам да прочетете за филма.
Офтопик:
Продължение на филма “Заклинанието 2013” Този път експертите по паранормални явления напускат красивите американски градове и се насочват към една стара ферма в северната част на Лондон. Там живеят самотната майка Пеги заедно с четирите си дъщери, които твърдят че са обезпокоявани от нещо необичайно. Експертите Ед и Лорейн ще се опитат да помогнат на семейството.
Предистория на филма
Филма е базиран на действителния случай известен под името “Енфийлд”. Две сестри на 11 и 13-годишна възраст съобщиха в края на 1970 за паранормални инциденти. По случая са създадени близо 70 филми, в които общото е паранормално и духове, но се отклонят от действителния случай. Според режисьора, най-важното в един филма как ще изглежда, а не какво е било. От тези негови думи, той е обвиняван от зрителите, че в съвременните филми на ужасите не се цели нищо друго, а правене на пари.
Да се използва действителен случай в сюжета, който обаче да се размие толкова много от реалните факти, създава лоша репутация и практика. Ние сме свидетели, че в повечето съвременни филми се наблягат на ефектите, а не на сюжета.
А сега да ви кажа как мина филма. Така та днеска ми се заяви да ходя да го гледам ... Аз дори не сам гледал 1 част но се навих.
Сега искам да ви кажа, че в киното бяхме пълна зала. По средата на филма 5-6 момичета излязоха 5-6 момчета също. Повечето си запушваха ушите и не смееха да гледат филма докато напускат залата.

Та моето мнение е, че филма си заслужава. Държи постоянно в напрежение и като кино маниак ви казвам, че си струва да дадете пари и да го гледате !!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DamnY0U
Скайп профил: damny0u
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Re: Conjuring 2 / Заклинанието 2 Мнение

Мнение от DamnY0U »

Първа част съм я гледала не веднъж и е уникална и ти препоръчвам да я гледаш и ти, а колкото до втора част няма да пропусна, таман ми се гледаше нещо ново... :victory:

"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Z3roC00L
Скайп профил: zeroc00l_555
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Conjuring 2 / Заклинанието 2 Мнение

Мнение от zerocool_555 »

Ооо голям фен съм на филма Заклинанието. Гледах първа част на кино и много се изкефих (особено сцената където създанието скача от гардероба върху едно от момичетата). Препоръчвам да се изгледа и предисторията на филма, а именно филма Анабел. И него гледах на кино. Тази година ще излиза Анабел 2. А що се отнася до Заклинанието 2, чакам първата удобна възможност и отивам на кино.
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Архив "Развлечения"”