[HNS] Предложение за добавяне на rtv, nom и още нещо
- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
[HNS] Предложение за добавяне на rtv, nom и още нещо
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - Искам да бъде добавено rtv и nom, както и да бъде оправен timeleft-a! Timeleft-a в момента е по час или повече, което е твърде много. Направете го стандартно всеки мап, който изберем и който се пусне да е 30-40 минути - нито повече, нито по-малко! Това е най-добрият избор според мен като цяло.
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - Ми има мапове дето стоят с по няколко часа и няма никакъв вариант да се сменят, освен ако админ не го смени. Ако се добави rtv ще е много по-добре според мен - ще има вариант играчите да сменят карта, която не им харесва и да пуснат такава, каквато харесват, защото ще са я номинирали чрез nom. А ако оправите timeleft-a ще е супер също, защото хората няма да лефтят, само защото им е писнало цял ден да цъкат etheral или некъв друг мап... ако е 30 минути или пък 40 минути всеки мап ще е много по-добре от сега, не сте ли съгласни???
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - Ми има мапове дето стоят с по няколко часа и няма никакъв вариант да се сменят, освен ако админ не го смени. Ако се добави rtv ще е много по-добре според мен - ще има вариант играчите да сменят карта, която не им харесва и да пуснат такава, каквато харесват, защото ще са я номинирали чрез nom. А ако оправите timeleft-a ще е супер също, защото хората няма да лефтят, само защото им е писнало цял ден да цъкат etheral или некъв друг мап... ако е 30 минути или пък 40 минути всеки мап ще е много по-добре от сега, не сте ли съгласни???
Последно промяна от Melachka на 12 Юни 2016, 20:49, променено общо 2 пъти.
- Много Добър
- Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
- Обратна връзка:
Re: [HNS] Предложение за добавяне на rtv, nom и още нещо
То откакто беше пуснат новият мод на ХнС се махнаха rtv и nom.Нека да се върнат.Аз съм ЗА!
- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Обратна връзка:
Аз съм ЗА! разбира се... няма кво да се кометира..
- Активен
- Ник в играта: reverse
- Скайп профил: stoilow_strike77
- Обратна връзка:
- Respected
Тия проблеми са ясни на всеки, просто трябва 1 тема в скрития със списък на нещата за оправяне и готово
С каква цел ги правиш тия теми ?
Аз лично съм разговарял с Excione и знам от къде идват тези проблеми, споко, ще се оправят и на мен ми е втръснало, ама в момента няма как ..
Аз лично съм разговарял с Excione и знам от къде идват тези проблеми, споко, ще се оправят и на мен ми е втръснало, ама в момента няма как ..

- Respected
- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Обратна връзка:
puRple* написа:Тия проблеми са ясни на всеки, просто трябва 1 тема в скрития със списък на нещата за оправяне и готово
Не знам кви простотии ми пишеш, ама съм направил поне няколко теми в скрития относно HNS-то и съм писал поне в няколко теми. Вземи се поинтересувай и се разрови малко. Не знам с ква цел ми ги задаваш тия въпроси и изобщо не те знам кво си разговарял с еди кого си, ама нещата седят едни и същи вече месеци наред.

- Баннат