оплакване от админ - Z3roC00L
- Баннат
оплакване от админ - Z3roC00L
1. Nick на Админа: Z3roC00L
2. IP на Админа: ниамам
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: ние най-нормално си чатихме със ЛАПЕНЦЕТО а той ме гагна дори не съм псувал или не съм нарушил правилата (някой тарикат бързо да изгледа демото щото нямам време постоянно да влизам във темата к ?)
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). http://dox.bg/files/dw?a=8395d74fe2
5. Сървър: JailBreak
2. IP на Админа: ниамам
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: ние най-нормално си чатихме със ЛАПЕНЦЕТО а той ме гагна дори не съм псувал или не съм нарушил правилата (някой тарикат бързо да изгледа демото щото нямам време постоянно да влизам във темата к ?)
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). http://dox.bg/files/dw?a=8395d74fe2
5. Сървър: JailBreak
- Много Добър
- Ник в играта: Z3roC00L
- Скайп профил: zeroc00l_555
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: оплакване от админ - Z3roC00L
Хах, демото ти е грешно, не е свързано с мен. А гага ти, щом съм го поставил значи има защо. Предостави вярното демо.
Офтопик:

- Баннат
грешно демо е факккк факк преди малко влязох пак във сървъра няма да мога намеря демото предостави ти демото или фокс да го направи
- Много Добър
- Ник в играта: Z3roC00L
- Скайп профил: zeroc00l_555
- Обратна връзка:
Факт е че знаеш, че днес играх подред сигурно към 6-7 мапа... демо от къде да ти изкарам?

- Много Добър
- Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
- Обратна връзка:
Чудното ми е да не би нарушителите да следят админите дали нарушават правилата. Смятам да се изкажа на Трола,който се мисли за най-добрия СМС админ,който е бил с предупреждение. Когато си в сървъра винаги псуваш, караш се на админите,искаш си нагло Фдто като малките деца. Лично от моя гледна точка от чат с теб и лапенце минимум ще се изнижат 7 псувни. Няма да ги казвам.Чудното ми е ако е гаг за 10 минути, защо се оплакваш за това като може и да е изтекъл гагчето?
Това е мнението ми за Трола като съм го наблюдавал 3 месеца. За мен си беше свястно момче но сега нямам думи. Вие си изяснявайте,това е от мен. Лека вечер!
Това е мнението ми за Трола като съм го наблюдавал 3 месеца. За мен си беше свястно момче но сега нямам думи. Вие си изяснявайте,това е от мен. Лека вечер!

- Баннат
- Ник в играта: TroLL-x
- Скайп профил: after.math4
Re:оплакване от админ - Z3roC00L
аи стига си мрънкал тъпотии аз може да рева за фд а вие какво правите като не ви дават фд хаха Слайове Слапове + само гледаш да ме обвиниш за нещо щото си саднат и не съм подмазвач като теб почваш да си редовен във сървъра отново да си админ със фулл права и 100% че с четка ще станеш отново админ колко пъти съм те виждал като ти пише администратор винаги отговаряш като ти пишат играчи правиш са на ударен пълни подмазвачи сте утрепки мои ТОЛКОВА беше от мен ако има нещо пиши на лсThoR написа:Чудното ми е да не би нарушителите да следят админите дали нарушават правилата. Смятам да се изкажа на Трола,който се мисли за най-добрия СМС админ,който е бил с предупреждение. Когато си в сървъра винаги псуваш, караш се на админите,искаш си нагло Фдто като малките деца. Лично от моя гледна точка от чат с теб и лапенце минимум ще се изнижат 7 псувни. Няма да ги казвам.Чудното ми е ако е гаг за 10 минути, защо се оплакваш за това като може и да е изтекъл гагчето?
- Напреднал
- Ник в играта: Supervisor
- Скайп профил: limona3444
- Обратна връзка:
Re: Re:оплакване от админ - Z3roC00L
Чакай малко сега. Първо успокой се. 2-ро. Защо всички като ви убият плачете за "FD" и обиждате симона и надзирателите, като може да са ви убили без да искат? Трябва ли така бързо да нажежавате обстановката с вашата незначителна култура. Това, че вашите родители не са ви дали възпитание, не значи, че ние трябва да го правим. Достатъчно големи сте, за да се справяте с нещо, с мисъл. Не сме звероукротители.TroLL-x написа:аи стига си мрънкал тъпотии аз може да рева за фд а вие какво правите като не ви дават фд хаха Слайове Слапове + само гледаш да ме обвиниш за нещо щото си саднат и не съм подмазвач като теб почваш да си редовен във сървъра отново да си админ със фулл права и 100% че с четка ще станеш отново админ колко пъти съм те виждал като ти пише администратор винаги отговаряш като ти пишат играчи правиш са на ударен пълни подмазвачи сте утрепки мои ТОЛКОВА беше от мен ако има нещо пиши на лсThoR написа:Чудното ми е да не би нарушителите да следят админите дали нарушават правилата. Смятам да се изкажа на Трола,който се мисли за най-добрия СМС админ,който е бил с предупреждение. Когато си в сървъра винаги псуваш, караш се на админите,искаш си нагло Фдто като малките деца. Лично от моя гледна точка от чат с теб и лапенце минимум ще се изнижат 7 псувни. Няма да ги казвам.Чудното ми е ако е гаг за 10 минути, защо се оплакваш за това като може и да е изтекъл гагчето?
Офтопик:
Whatever you do in life
surround yourself with smart people
who'll argue with you.
John Wooden [ October 14, 1910]
surround yourself with smart people
who'll argue with you.
John Wooden [ October 14, 1910]
- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
Пак се излагате, човека е свободен да се оплаче, ако ще и за 1 минута да е гага. Стига да е бил неправомерен.
Но това не означава че можеш да псуваш наляво-надясно като някакъв селянин.
Екипа не е в най-доброто си състояние, това също не означава че трябва да ги обиждаш. Както каза Supervisor, достатъчно големи сте, за да знаете кога да спрете.
Но това не означава че можеш да псуваш наляво-надясно като някакъв селянин.
Екипа не е в най-доброто си състояние, това също не означава че трябва да ги обиждаш. Както каза Supervisor, достатъчно големи сте, за да знаете кога да спрете.
- Глобален Модератор
Извинете ме за забавянето , но темата е приключена и админчето да ходи да изпие една бира щот няма да се наказва.