добъp, печен иии тка . Mнение от джука и андро.JustCity (ツ) написа:От kofein,Miss Soffi,shenzo
Не се познаваме много, но гарантирам, че си много свястен човек и не заслужи това премахване на правата.Andr0 написа:Дайте едно мнение и за мен - floddy, cmg , Varna Maina .. бе който иска
Главичката ме боли да ти кажа нещо изобретателно, но ще ти го кажа по по-лек начин. Умно момче си, дружелюбен си, знаеш си работата, обичаш да общуваш и т.н. -). Бих искал да поиграем някой ден на хнс/дрън или дори бхоп -).Nichky написа:@cmg - Човек, с когото можеш да спориш на всякакви теми часове наред без да ти омръзне, образован, с висока обща култура, помага ми много(знаеш с кво), днес ще си лафим в ТС, винаги намира подходящи теми, никога не ти омръзва, разкрива ми най-дълбоките тайни на обществото, готин, забавен и това е, криеш много тайни, с времето ще те опозная още повече
Свестен тип си , нищо лошо не съм видял от теб .shenzo:D написа:добъp, печен иии тка . Mнение от джука и андро.
Сашони,готин,забавеееен,става фън с теб винаги и всичко най-хубаво!Sasho. написа:Нека Miss Soffi, Nichky, panda, NOVAKA, FBI и NoWallzZz споделят мнението си за Сашко.
Сашкин добро момче си ,пекан си става лаф с теб, радваш ме!Sasho. написа:Нека Miss Soffi, Nichky, panda, NOVAKA, FBI и NoWallzZz споделят мнението си за Сашко.
Супер дивият,винаги става забава с теб,много добър в работата си и всичко най!JukeCity написа:Какво мислят за мен Acerka, Kofein, FBI, NOVAKA, MESA, Purple, Birichka, Niklaus, Nichky
Не те познавам много добре, но си добър в джайла, забавен, винаги поздравяваш, кефиш ме :vJ|uMoH написа:Бих искал мнение от: Juke-a, ThoR-чо, Сашето, Andr0, Nichky, Excione.
Лудия Шезно,когото много момичета го обичатshenzo:D написа:Мнение от nichky , sasho и spy
Не се познаваме от много, но съм останала с добро впечатление. Знаеш правилата, бързо се учиш.JustCity (ツ) написа:JukeCity , Andr0 , FOX ,
От бая време не сме разговаряли, но си забавен, добър админ, пекан тип. Не знам кога стана Модератор Разлвечения, но да ти е честитоNichky написа:Супер дивият,винаги става забава с теб,много добър в работата си и всичко най!JukeCity написа:Какво мислят за мен Acerka, Kofein, FBI, NOVAKA, MESA, Purple, Birichka, Niklaus, Nichky
Не те познавам много добре, но си добър в джайла, забавен, винаги поздравяваш, кефиш ме :vJ|uMoH написа:Бих искал мнение от: Juke-a, ThoR-чо, Сашето, Andr0, Nichky, Excione.Лудия Шезно,когото много момичета го обичатshenzo:D написа:Мнение от nichky , sasho и spy,като цяло си готин,пич и нямаш грешка
Искам мнение от Juke,Purple,floddy,cmg,Varna и златомира
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта