1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - 17
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - преди да реснете статистиката имах към 500, сега имам около 70.
3. Напишете Вашето име! - Даниел
4. Напишете Вашия ник! - gazkata
5. За кой сървър кандидатствате? - jb
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Няма смисъл да се повтарям..
7. Задължително Skype за връзка: - ЛС
Последните дни нямах възможност да влизам, заради слаба/никаква интернет връзка.
[Кандидат админ] JB - gazkata
- Напреднал
- Много Добър
- Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ] JB - gazkata
Дани да ти бях имал номера и щеше да си останеш админ.Наскоро стана активен,знаеш си правилата,справяше се добре като Сървър Админ.Ще ти дам едно ЗА дано да се върнеш! Успех!
- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ] JB - gazkata
Не влизаш маса време, редовен си половин ден и пускаш кандидатура
Пълен абсурд, знаеш мнението ми за теб, винаги сме се разбирали и знаеш перфектно правилата, обаче това твоето е несериозност отвсякъде. Знам за уж ,,проблема", че си нямал интернет 15 дни или колко беше, ама не вярвам, смятам, че ще е нужно още да се доказваш. Преди 3-4 дни ти махнаха правата и сега искаш пак да си админ... несериозно.

- Respected
- Ник в играта: skeleta
- Скайп профил: igrata_1990
- Обратна връзка: