[Кандидат админ] Jailbreak - becho0oo0
- Новак
[Кандидат админ] Jailbreak - becho0oo0
1.Години: 17
2.Име: Боянов
3.Nick: becho0oo0
4. Защо искате да сте админ в нашите сървъри?: Сървъра често се пълни, но с тия смс админи вътре надали ще има голям успех.
5. Начин за връзка най-добре скайп в крайни случай емайл: boqnoww
6. Сървърът в който искате да сте админ: Ненужен въпрос, но Jailbreak!
Може и да ми е първо мнение, но в сървъра съм активен не мисля, че ще повлияе на преценката ви.
2.Име: Боянов
3.Nick: becho0oo0
4. Защо искате да сте админ в нашите сървъри?: Сървъра често се пълни, но с тия смс админи вътре надали ще има голям успех.
5. Начин за връзка най-добре скайп в крайни случай емайл: boqnoww
6. Сървърът в който искате да сте админ: Ненужен въпрос, но Jailbreak!
Може и да ми е първо мнение, но в сървъра съм активен не мисля, че ще повлияе на преценката ви.
- Активен
- Ник в играта: AntiStars ;]
- Скайп профил: ...
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ] Jailbreak - becho0oo0
Извинявам се че пиша по кандидатурата,знам че е забранено и ако искате ми сложете предопреждение или ме баннете.Но аз лично бях админ в Jailbreak,и този играч го видях един път,и това беше вчера.Държанието му беше неприемливо,пич ако мислиш че като влизаш в най различни вериги,кадето си играл по 30:00 се бъркаш жестоко ;). Когато те видях в сървара беше най обикновенен ден,Сички се моле за (ЦТ) и след като ти влезе в сървара и започна да обиждаш. Защо не сме те меситили (CT) ;) ако искате и снимки ще ви пратя
П.П отново се извинявам
П.П отново се извинявам
- Respected
- Ник в играта: DemoLitioN
- Обратна връзка:
Разбира се, че искаме снимай от Хронологията заедно с IP-то на играча ако съвпада и на снимката се вижда, че обижда играчи ще бъде отхвърлен. Редактирай си поста като сложиш снимка, не пиши отново отговор, иначе ще помислим, че го правиш само за мнения.AntiStars написа:Извинявам се че пиша по кандидатурата,знам че е забранено и ако искате ми сложете предопреждение или ме баннете.Но аз лично бях админ в Jailbreak,и този играч го видях един път,и това беше вчера.Държанието му беше неприемливо,пич ако мислиш че като влизаш в най различни вериги,кадето си играл по 30:00 се бъркаш жестоко ;). Когато те видях в сървара беше най обикновенен ден,Сички се моле за (ЦТ) и след като ти влезе в сървара и започна да обиждаш. Защо не сме те меситили (CT) ;) ако искате и снимки ще ви пратя
П.П отново се извинявам
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Сенека
- Новак
Никога ама никога не съм се молил на еди си кой админ в чата да ме мята CT та и съм го обиждал
. Успя да ме разсмееш наистина, но и затова, че съм играл 30 мин пак си прав - http://www.slackserv.com/stats.php?stats=jailbreak влез и пак ще говорим. Извинявам се, че си ъпвам темата, но чак пък такива хейтъри няма.

- Respected
- Ник в играта: ivailo
- Скайп профил: undertaker239
- Обратна връзка:
- Новак
[Кандидат Admin] - JailBrake - xEleNt~
1. Трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!) - 16 навършени
2. Трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! Имам ги
3. Напишете вашето име! - Добромир
4. Напишете вашият ник! - xEleNt~
5. Защо искате да сте админ в нашите сървъри?(с какво бихте били полезен в развитието на форума/сайта/сървърите? - Защото смятам , че ще развивам Servera (SlackServ.com) и сайта и нямам нарушения в Serverite. В момента съм SMS Admin и всички ме харесват в Servera. В Srevera съм по 15 часа на ден.
6. Начин за връзка, най-добре скайп в краен случай емайл. Skupe - dobata42 Email - там не влизам често
1. Трябва да имате навършени 16 години! (Напишете годините си!) - 16 навършени
2. Трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! Имам ги
3. Напишете вашето име! - Добромир
4. Напишете вашият ник! - xEleNt~
5. Защо искате да сте админ в нашите сървъри?(с какво бихте били полезен в развитието на форума/сайта/сървърите? - Защото смятам , че ще развивам Servera (SlackServ.com) и сайта и нямам нарушения в Serverite. В момента съм SMS Admin и всички ме харесват в Servera. В Srevera съм по 15 часа на ден.
6. Начин за връзка, най-добре скайп в краен случай емайл. Skupe - dobata42 Email - там не влизам често
Последно промяна от Genata на 20 Юли 2012, 23:47, променено общо 1 път.
Причина: направи си твоя кандидатура
Причина: направи си твоя кандидатура
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка: