[JAILBREAK] Добавяне на нов event
- Много Добър
- Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
[JAILBREAK] Добавяне на нов event
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Добавяне на Jumpstyle Event.Пуска се Jumpstyle музика.Най-добрият Jumpstyle печели от 9 до 15 JBpacks.Ако ползват DJ и ми хареса печелят 9 пака.Ако е SJ (Single Jump) зависи от преценката на админа.
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра!Гледам има само кодове и Combo.Време е малко да поразчупим леда.Целта на този евент е забавление и привличане на хора.
EDIT:Забравих да напиша че този евент ще бъде на всяка смяна на картата.Мястото трябва да бъде изолирано също,защото няма как да виждаме всичките играчи ако са се разпръснали навсякъде.
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра!Гледам има само кодове и Combo.Време е малко да поразчупим леда.Целта на този евент е забавление и привличане на хора.
EDIT:Забравих да напиша че този евент ще бъде на всяка смяна на картата.Мястото трябва да бъде изолирано също,защото няма как да виждаме всичките играчи ако са се разпръснали навсякъде.
- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Обратна връзка:
- Respected
- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
Re: [JAILBREAK] Добавяне на нов event
Значи по твойта логика, този евент ще може да се пуска само и единствено в присъствието на админ? Ми то това е глупост и безсмислено.. Може би е до някаква степен интересно, но на мен не ми харесва идеята.
I'll see you soon then..

- Много Добър
- Обратна връзка:
Еми не знам дали ще може да се пусне Jumpstyle музика,но JBпаковете трябва да са дадени от админ.Знам че всеки път има админ.Lucky написа:Значи по твойта логика, този евент ще може да се пуска само и единствено в присъствието на админ? Ми то това е глупост и безсмислено.. Може би е до някаква степен интересно, но на мен не ми харесва идеята.
Едит:Не съм казал че евента ще бъде пуснат в присъствието на Админ.
- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
Може ли да гласуват и други колеги и играчи в тази тема?
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
- Respected
- Ник в играта: ///RAWW;;bobi droga
- Обратна връзка:
Предполагам че искаш да предложиш нещо такова(за първи път чувам подобно нещо да съществува така че ме поправете ако греша)
Обясни ми как мислиш това да се осъществи в cs?
Обясни ми как мислиш това да се осъществи в cs?

- Много Добър
- Обратна връзка:
То идеята ми стои 2 месеца тъй че няма смисъл и да пишете.То тази идея няма и да се осъществи. Направо заключвайте темата. 

- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
Ппц е интересно. Но не съм сигурен дали Кунчо ще успее да го пресъздаде.
- Активен
- Ник в играта: DVG
- Обратна връзка:
Може симона да накара хората да поскачат и на когото му хареса админа да му даде еди колко си JBP....Единствено трябва музика.Против съм.Примерно ако са 10 живи затворници трябва да изчакаме всеки един да поскача и т.н., другите играчи, които чакат ще им писне и ще напускат.
- Много Добър
- Обратна връзка:
Аз исках да е едновременно не да чакат един по един.Туй съм го забравил мерси че каза. Музиката трябва поне да се пусне от сървър администратор.RaPToR # написа:Може симона да накара хората да поскачат и на когото му хареса админа да му даде еди колко си JBP....Единствено трябва музика.Против съм.Примерно ако са 10 живи затворници трябва да изчакаме всеки един да поскача и т.н., другите играчи, които чакат ще им писне и ще напускат.
- Активен
- Ник в играта: DVG
- Обратна връзка:
Малко се съмнявам да успеем да следим 10 играча едновременноThoR написа:Аз исках да е едновременно не да чакат един по един.Туй съм го забравил мерси че каза. Музиката трябва поне да се пусне от сървър администратор.RaPToR # написа:Може симона да накара хората да поскачат и на когото му хареса админа да му даде еди колко си JBP....Единствено трябва музика.Против съм.Примерно ако са 10 живи затворници трябва да изчакаме всеки един да поскача и т.н., другите играчи, които чакат ще им писне и ще напускат.

Офтопик:
Последно промяна от RaPToR # на 04 Юли 2016, 12:52, променено общо 1 път.
- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
Ами аз не разбирам защо да се добави, като така или иначе по твоята логика админ ще дава пакети и няма никакъв смисъл да се мисли и да се пише такова нещо, при положение, че на доста от маповете има сцени и обособени места за такива неща, макар че това можеш да го съставиш, където и да си пожелаеш из мапа, просто трябва да им обясниш правилата и да ги изредиш, след което с колегите ти полицаи обсъждате кой ти е харесал, кой не и си убивате/награждавате терористите.
I'll see you soon then..

- Много Добър
- Обратна връзка:
Ако искате ще пуснем един тест.Оценяването ще бъде от админ,който пуска музиката и полицаите.Само ще се награждава никой няма да се убива. Кой по дяволите е казал че ще се убива?
- Respected
- Ник в играта: (^_^)
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
За сега няма да се прави нищо подобно.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.