Кандидат админ - JailBreak [CorC]
- Напреднал
- Ник в играта: CorC
- Скайп профил: ShrekIsToOpForMe
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Кандидат админ - JailBreak [CorC]
1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - На 15 (петнадесет) години съм.
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам часовете който са нужни за даденият сървър.
3. Напишете Вашето име! - Моето име е Светослав.
4. Напишете Вашия ник! - Моят ник е CorC
5. За кой сървър кандидатствате? - Кандидатствам за сървърът JailBreak.
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Както казах в предишната ми кандидатура имам доста голямо желание да бъда част от екипа и че ще се справя и вече съм напълно сигурен в това.
7. Задължително Skype за връзка: - Скайп-а ми е - ShrekIsToOpForMe
Искам да се извиня на хората от "Екип заявки" за вулгарното ми държание и гарантирам че няма да се повтори.
И съм напълно сигурен че съм готов за тази кандидатура.
Поздрави!
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам часовете който са нужни за даденият сървър.
3. Напишете Вашето име! - Моето име е Светослав.
4. Напишете Вашия ник! - Моят ник е CorC
5. За кой сървър кандидатствате? - Кандидатствам за сървърът JailBreak.
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Както казах в предишната ми кандидатура имам доста голямо желание да бъда част от екипа и че ще се справя и вече съм напълно сигурен в това.
7. Задължително Skype за връзка: - Скайп-а ми е - ShrekIsToOpForMe
Искам да се извиня на хората от "Екип заявки" за вулгарното ми държание и гарантирам че няма да се повтори.
И съм напълно сигурен че съм готов за тази кандидатура.
Поздрави!

- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Обратна връзка:
Re: Кандидат админ - JailBreak [CorC]
Има 2 свободни места и не мисля, че ти си човека, който трябва да заеме едното място ! Твърде ти е рано и не мисля,че ще се справиш. Против!
- Напреднал
- Напреднал
- Ник в играта: CorC
- Скайп профил: ShrekIsToOpForMe
- Обратна връзка:
Ами явно не си разбрал ,но отчитането на времето не работеше и не ми беше засекло 10 дена. Но добреheyy :) написа: Никнейм: CorC Играно време: 9 часа и 25 мин.
Против!

- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Обратна връзка:
Имаш пропуски в правилата, пишеш по кандидатурата си без да ти е зададен въпрос, отхвърлен си на 29 март на миналата ти кандидатура, което ще рече, че можеш да пуснеш нова не по-рано от 1 месец след отхвърлянето ти (т.е., кандидатурата ти не трябваше да я пускаш днес, а на 29 април -----> не си спазил срока и правилото). Не знаеш правилата в сървъра и допускаш грешки и често задаваш въпроси, изобщо не си готов, форумните правила не ги знаеш също по всичко изглежда... против от мен, няма какво да кажа повече. Мисля, че бях достатъчно изчерпателен.
- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
Не си достатъчно редовен, не си успял да ми се докажеш, което е в твой минус, а и нямам кой знае какво изградено мнение за теб --> имаш Против.
I'll see you soon then..

- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
ТЦ може би следващия път. Не мога да ти се доверя на този етап - против!
- Respected