[Кандидат админ] Jailbreak - rakiqta ubiec
- Аматьор
- Ник в играта: rakiqta ubiec
- Скайп профил: Не
- Обратна връзка:
[Кандидат админ] Jailbreak - rakiqta ubiec
1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - 16
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам 97 часа и 29 мин.
3. Напишете Вашето име! -Георги
4. Напишете Вашия ник! - rakiqta ubiec
5. За кой сървър кандидатствате? - Jailbreak
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - За да помагам за развитието на веригата и форума , както и да спомагам за протичането на нормална игра . Също така да наказвам нарушителите , които са доста в сървъра.
7. Задължително Skype за връзка: -Скайп не ползвам от много време.. може да се свържете с мен на ЛС във форума или във фб.
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам 97 часа и 29 мин.
3. Напишете Вашето име! -Георги
4. Напишете Вашия ник! - rakiqta ubiec
5. За кой сървър кандидатствате? - Jailbreak
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - За да помагам за развитието на веригата и форума , както и да спомагам за протичането на нормална игра . Също така да наказвам нарушителите , които са доста в сървъра.
7. Задължително Skype за връзка: -Скайп не ползвам от много време.. може да се свържете с мен на ЛС във форума или във фб.

- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат админ] Jailbreak - rakiqta ubiec
ЗА, знаеш правилата и се държиш екстра в сървъра, а и с теб се разбираме. Ще се радвам да сме в един екип. Успех! 

- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Ти си другия когото очаквах да пусне кандидатура, за имаш от мен защото си ми направил добро впечатление!
- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
Ти си доста стар играч, което ще рече - знаеш много добре правилата, общуваш с доста от потребителите, а и на всичкото от горе се справяш страхотно със смс правата си, помагаш на незнаещите и ще е плюс да те имаме, разбира се ако продължаваш в същата насока. Никога не съм те хващала в конфликт с друг играч, държиш се коректно и прилично, няма какво друго да добавя освен успех!
I'll see you soon then..

- Много Добър
- Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
- Обратна връзка:
Здравей драги ми Георги.Точно този който ми съсипва мечтата.Ти си един от свестните СМС админи,активен си,знаеш си правилата,всичко е тип-топ.Няма какво друго да ти кажа освен едно голямо ЗА!Имаш желание дано да те одобрят.Успех!
- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Обратна връзка:
Много кандидати станахте за Jailbreak
на куп.
И ти заслужаваш шанс , да се пробваш в екипа . Когато вляза имали ли свободно място като CT и те видя , те мятам без право на обжалване !
Редовен си . ЗА !

И ти заслужаваш шанс , да се пробваш в екипа . Когато вляза имали ли свободно място като CT и те видя , те мятам без право на обжалване !

- Напреднал
За и от мен, знаеш правилата и се справяш чудесно като смс админ.
- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
Кандидатурата се заключва временно,до освобождаване на места в сървъра.

- Respected
- Новак
- Ник в играта: ankh <> ftl!
- Скайп профил: counter.strike550
- Обратна връзка:
И от мен имаш ЗА. Редовен си, със смс правата се справяш без проблем, никога не съм те виждал в спорове или да се заяждаш, също така помагаш на новите играчи и общо взето мисля, че ще се справиш с лекота. Успех
- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
Отхвърлен.
Все още не си запознат напълно с играта, въпреки че знаеш правилата и се стараеш много. Започни да взимаш адекватни и динамични решения в създалите се ситуации и ще бъде много по- добре !
Все още не си запознат напълно с играта, въпреки че знаеш правилата и се стараеш много. Започни да взимаш адекватни и динамични решения в създалите се ситуации и ще бъде много по- добре !