2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! По-добре смятам, че ще бъде, да се реши кое, как ще е.
Предложение за - SlackServ.com # Jailbreak.
- JailBreak Бунтар
- Ник в играта: Air Jordan ✅
- Скайп профил: Лично Съобщение.
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Предложение за - SlackServ.com # Jailbreak.
1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? Така... Или да бъде вдигнато времето на God Mode или да се намали кръвта на надзирателите на нормалната. Защо ли? Един прост пример: Играехме на jb_rush, Иво взе функцията (God mode) и почна да бие по един надзирател и не успя да го убие докато имаше God Mode, а чак след като той свърши и то с 300 зора. Стана малко тъпо като вдигнахте кръвта им, а God Mode е намален, нека и други играчи кажат своето мнение, това е от мен,
2. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! По-добре смятам, че ще бъде, да се реши кое, как ще е.
Офтопик:
- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Обратна връзка:
Re: Предложение за - SlackServ.com # Jailbreak.
ЗА! Нека да бъде направен на четири секунди. Мисля , че ще е достатъчно , но не и повече .
- Напреднал
Аз съм ЗА да си е както преди времето на godmode (5 sec).
- JailBreak Бунтар
- Ник в играта: Air Jordan ✅
- Скайп профил: Лично Съобщение.
- Обратна връзка:
5 секунди са си идеалните за тази функция, наречена "God Mode".heyy :) написа:Аз съм ЗА да си е както преди времето на godmode (5 sec).

- Много Добър
- Ник в играта: :o
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Аз също съм За! Но да се увеличи на 4-5, но не и повече, защото преди хем кръвта на полицаите беше на 100 и godmod-a беше 7 секунди напрао ги спукваха от бунтове с това... Само да се увеличат секундите на godmod-a, но да не се бара кръвта на полицаите
Последно промяна от златомира на 10 Апр 2016, 19:43, променено общо 1 път.
- Много Добър
- Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
- Обратна връзка:
God Mode на 4-5 секунди.Вие полудяхте ли?
Ако стане туй,толкова много бунт ще има че ще им е бедна фантазията.Ако го сложите на 3 секунди съм съгласен.Ако е 4-5 секунди съм тотално ПРОТИВ!
Ако стане туй,толкова много бунт ще има че ще им е бедна фантазията.Ако го сложите на 3 секунди съм съгласен.Ако е 4-5 секунди съм тотално ПРОТИВ!
- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
Имате толкова много предимства и екстри и пак се оплаквате. Като се хвърлят на бунт двама терориста, при повечето от случаите, един от двамата умира, същото е и с god mode-а. Ако си достатъчно добър - ще успееш да го убиеш, дори и след изтичането му. Аз лично почти никога не ползвам шоп-а и си бунтя от време на време по истинския начин. А и спрямо полицаите е много тъпо да е толкова продължителен, особено ако са малко на брой. "Ама преди е било така и така" - нещата се променят, вижте колко други неща се оправиха, искате всичко да е във ваша полза, но не работят така нещата и ще е голяма грешка да се увеличи. Не винаги полицаите са добри, не винаги има кой да контрулира ситуациите. Огромно Против!
Последно промяна от Lucky на 10 Апр 2016, 19:44, променено общо 1 път.
I'll see you soon then..

- Respected
- Ник в играта: ///RAWW;;bobi droga
- Обратна връзка:
Все още се чудя защо го купувате. Това ли смятате че е целта на мода - да можете да бунтите без да ви се противопоставят? Адски против тази глупава екстра съм,желая да се премахне. Обезсмисля играта. Вие предлагате да се увеличи времетраенето и - аз съм Против.

- Respected
- Ник в играта: ....
- Скайп профил: ....
- Обратна връзка:
- Супер потребител
- Ник в играта: panda
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Против. С тази екстра полицаите нямат шанс да се защитят, защо да я увеличавате? По-добре да се върне кръвта, макар че 10 кръв не прави никаква разлика.
"People will love you and support you when it's beneficial..."
I'm bad milk, drink it.
Офтопик:
- Аматьор
- Ник в играта: rakiqta ubiec
- Скайп профил: Не
- Обратна връзка:
ПРОТИВ ! 1во че ще ви станат твърде много вариантите за бунт.
2ро Изчакайте да добавят вече приетите предложения , че ще им стане твърде много работата
2ро Изчакайте да добавят вече приетите предложения , че ще им стане твърде много работата

- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
Ефектът на пеперудата,след като едно се дигне,трябва и другото да се дигне,за да се балансират двете неща.
- Много Добър
- Ник в играта: Z3roC00L
- Скайп профил: zeroc00l_555
- Обратна връзка:
Твърдо против. Подкрепям мнението на Мартина на 100%. Смятам че в това състояние цените, HP и времето са много добре съпоставени.

- Respected
Excione ツ написа:Няма да се прави, идиотски сървър създадохме, в който SMS потребителя е цар. Трябва да се махнат всички предмети и да се преизчисли икономиката на сървъра, за да бъде игран и от нови играчи.