Главно към администраторите на SS

Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DemoLitioN
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Главно към администраторите на SS

Мнение от DemoLitioN »

Доколкото помня ти сам се отказа от правата си. Иначе за годините всички знаят, че съм твърдо против да са условие.
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DemoLitioN
Обратна връзка:

Мнение от DemoLitioN »

Сигурно си обиден от някой, но говориш много общо все едно всички са те обидили с нещо, бъди по-конкретен. Кой и с какво предизвикал тази реакция у тебе..
"Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече".
Сенека
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от NjOyYy »

Момченце искам от теб хубаво да прочетеш какво пише в това мнение http://www.slackserv.com/forum/viewtopic.php?f=15&t=16 по конкретно края на мнението и да ми кажеш да не би да си в екипа, че да пишеш по кандидатурите??? Напусна по свое желание следователно това право на глас ти се отнема но лошото, че не си ти единственият който си позволява това след като е напуснал екипа... Има си прави който трябва да се спазват, който не ги спазва подлежи на наказание. :)

П.П Нямам спомен ти на колко годинки беше но повечето който се махнаха нямаха 16 т.е аз това го приемам като недоразвити момченца който са адски лигави и не знаят какво искат... Всеки е свободен да напусне екипа но не и да мрънкат, че след това биват баннати и т.н. защото започват да си позволяват много и да псуват наляво и надясно и да правят мизерии, давам пример с Game` Over и BADI на който правата са му отнети, защото се оказа, че преценката му за това кой бил хак и кой не никаква я няма... затова моето мнение е, че тази тема е напълно ненужна и после се сърдите, че ви наказваме, защото не спазвате правилата :tooth:
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Ianko
Скайп профил: ianeto666
Обратна връзка:

Мнение от Ianko »

Не ми се прави на света вода да не ти изкарам всички твой мнения на които казваш ПРОТИВ за годините. Това си е правило което се спазва като съм казал 3 месеца значи има за какво и ще ти ги кажа защото ми писна от такива хора.

1-во : Не съм го виждал нито един път( Преди кандидатура и след това до сега )
2-ро : Въобще не ми излиза като играч в тоя сървър в който се е кандидатирал
3-то : Написах му това за да вземе да поиграе малко и когато ги навърши 16-те години да пусне кандидатура.Ако мисли, че ей така се става админ няма да стане :)

А ти много добре знаеш, че хора от екипа нямат право да пишат по кандидатурите и ти пак го направи следователно ще ти се махне ранга и ще ти бъде добавено предупреждение! И не в нас е грешката а в самите вас момчета преди да пишете безмислени теми и да се обеснявате и да пробвате с омайните си думи да изкарате, че ние имаме вина жестоко се лъжете приятелю!
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Ianko »

Disaster написа:
DemoLitioN написа:Сигурно си обиден от някой, но говориш много общо все едно всички са те обидили с нещо, бъди по-конкретен. Кой и с какво предизвикал тази реакция у тебе..
Не, не съм обиден на всички. Уважавам много голяма част от сървър админите тук, но държанието на администраторите е меко казано некоректно, както към кандидат админи така и към хора от екипа. Разбирам, че администраторите тук са от много дълго време във веригата и са хвърлили доста усилия в нея, но за да има един сплотен и добър екип, трябва да има уважение и разбирателство към хората от екипа с по-нисък ранг, какво за съжаление аз не видях...
Момче ти влизаш в някакъв филм.. ти кво искаш да ви оставим да си правите квото искате и да не ви стягаме нали после ще ми напишеш тема в която пише " Оправете си хората от екипа" (примерно) ако ме разбираш какво искам да ти кажа. Просто сега ми пишеш безмислени неща. Тези правила не са за окраса!!!
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от NjOyYy »

Тук ти е била грешката момче, сметнал или не нямаш абсолютно никакво право да пишеш по кандидатурите било то дали си ЗА дали си ПРОТИВ или просто да изкажеш мнение. Както казах ти сам загуби това право след като напусна по собствено желание. И не разбирам какво се опитваш да постигнеш с тази тема, въпреки, че слабо ме вълнова това. ;)
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от Ianko »

Disaster предлагам ти да спреш да пишеш безмислени работи. Просто незнаеш кво пишеш..няма кво повече да се пише темата ти и без това е в грешен раздел ;) Заключвам
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Мнение от NjOyYy »

Ами добре щом си изказваш мнението към нас администраторите и не, че го пренебрегвам но... не мисля, че ти си този който да казва как да се държим с хората в екипа не знам ти колко време беше при нас 2-3 месеца (поправи ме ако греша) но според мен не е правилно да казваш на хора който сме в екипа от самото начало на веригата сиреч 4 години как да се държат подхождали сме по доста различни методи и повярвай ми този е най удачен. Ако се държиш добре започват да се разхлабват нито влизат в сървъри нито нищо... ама и к'во ти обяснявам на теб тези неща не те засягат... :)
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Стари предложения”