То и аз мога да напсувам някой , и да кажа че е на шега..А относно 4:20 според мен си е нарочно това което си е казала , а не както казвате че е на шега.
То не се отнасяше за мен ..... а към някой друг, а после ми викате що оня бил такъв, що съм се отнасял аз така и как аз съм се заяждал, а ей тоя бисер дойде от никъде Toва съм обеден, че ако аз го бях написал и някой го беше снимал и го беше постнал примерно в кандидатурата ми, щяхте веднага да кажете, че си е обида, а сега ми казвате, че го е казала на шега??
С риск да получа предупреждение.Айде стига сте се защитавали един друг , гледах доста теми и когато админ се оплаче от потребител получава бан и за най малкото но когато потребител се оплаче от админ и "той се шегува" , "това е начин на писане" не знам си какво .. айде стига с тези глупости, нищо лично към админката в този случей но не е права и момчето има право да се оплаче от нея заради това което е написала .. дори да се заяжда това си е негово право. Правилата са за всички било то потребител или админ.
Не ме интересува дали е било на шега или не. Ние се опитваме да избавим сървърите от този "Спиндермански език" , а админите ни го използват в сървърите. Вземете се стегнете не ви знам какви са ви намеренията и не ме интересува като цяло. Казвал съм го 100 пъти или се дръжте нормално и дайте пример на играчите или просто се махайте. Мартина специално към теб правя последно предупреждение, защото си една от тези които постоянно ползват този език. Спри се вече да използваш този език както и с заяжданията към потребителите. На шега или не, не им даваш добър пример така. Както казах това ти е последното предупреждение. От тук нататък сама си прави изводи как ще се държиш.