2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Даже няма графа,където мога да видя, още не е добавено за b-hop,но влизам почти всяка вечер и често сутрин.
3. Напишете Вашето име! -Атанас
4. Напишете Вашия ник! -HiMyNameIsWut
5. За кой сървър кандидатствате? -Предполагам за Bhop 100aa
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? -Да бъда честен, чак полезен? Пускам кандидатурата за да не се псува много много в сървъра, сутрин влизам и гледам два-трима вътре ме псуват през целият мап. Искат да дам 'rtv' докато аз самият съм на краят на мапа и искам да го мина, те седят на средата и псуват,че не могат да го минат. Общо взето кандидатурата е за да мога да предотвратя да се псува както аз 'едно време' . Почти сигурен съм,че няма да получа възможност поради бившото ми отказване, защото имам проблеми със доклади, но се надявам,че псувните ще са по-малко и ще мога да правя докладите по-лесно от колкото в JB,където се псува постоянно. Ох, за малко и да забравя за сладкият проблем на Musti с мен, предполагам е бонус,че не съм получавал гаг от доста време, пък и не съм имал проблем с никого :Д
7. Задължително Skype за връзка: - не използвам, но ако се наложи ще използвам старият си(силно се съмнявам)

П.С по възможност, тъй като има само два админа в b-hop нека и други да могат да изразят мнение? що се отнася до проблема ми с демота и скрийншот, ако нещо ще пробвам да кача нов cs.