[Кандидат админ] Bhop 100a - HiMyNameIsWut

Тук ще се местят отхвърлените кандидатури
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: HiMyNameIsWut
Скайп профил: facebook:djigalov
Вашият пол е: Мъж

[Кандидат админ] Bhop 100a - HiMyNameIsWut

Мнение от HiMyNameIsWut »

1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) -17
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Даже няма графа,където мога да видя, още не е добавено за b-hop,но влизам почти всяка вечер и често сутрин.
3. Напишете Вашето име! -Атанас
4. Напишете Вашия ник! -HiMyNameIsWut
5. За кой сървър кандидатствате? -Предполагам за Bhop 100aa
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? -Да бъда честен, чак полезен? Пускам кандидатурата за да не се псува много много в сървъра, сутрин влизам и гледам два-трима вътре ме псуват през целият мап. Искат да дам 'rtv' докато аз самият съм на краят на мапа и искам да го мина, те седят на средата и псуват,че не могат да го минат. Общо взето кандидатурата е за да мога да предотвратя да се псува както аз 'едно време' . Почти сигурен съм,че няма да получа възможност поради бившото ми отказване, защото имам проблеми със доклади, но се надявам,че псувните ще са по-малко и ще мога да правя докладите по-лесно от колкото в JB,където се псува постоянно. Ох, за малко и да забравя за сладкият проблем на Musti с мен, предполагам е бонус,че не съм получавал гаг от доста време, пък и не съм имал проблем с никого :Д
7. Задължително Skype за връзка: - не използвам, но ако се наложи ще използвам старият си(силно се съмнявам) :tooth:

П.С по възможност, тъй като има само два админа в b-hop нека и други да могат да изразят мнение? що се отнася до проблема ми с демота и скрийншот, ако нещо ще пробвам да кача нов cs.
I<3 FOOD
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Re: [Кандидат админ] Bhop 100a - HiMyNameIsWut

Мнение от JukeCity »

Тъй като има два админа ще се гласува главно от глобални и администратори, от мен имаш ЗА, през годините си се доказал и ти имам доверие.

Успех!
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: #FenNALapenceto
Скайп профил: fenNaLapencetoO

Мнение от #FenNaLapenceto »

За много сериозен
Последно промяна от Genata на 25 Фев 2016, 19:45, променено общо 2 пъти.
Причина: Нямаш право да пишеш по кандидатурите! +1 предупреждение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Мнение от r1odayftw »

Aз пък съм Против,нямаш преценка за хакери.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: b0TL!k3_1926
Скайп профил: emo_003
Обратна връзка:

Мнение от b0TL!k3_1926 »

Оо не Против от мен предният път,когато беше в екипа каза,че не ти се правят 2 месеца доклади и според мен си несериозен нищо лично.
Изображение
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: sLaughtereD-
Скайп профил: Лс!
Обратна връзка:

Мнение от XaMBuPgeP »

И ако това не е едно заяждане към кандидат админа... , вместо да го качи да прави доклади... но комент

http://dox.bg/files/dw?a=b671239303
Последно промяна от Excione ツ на 25 Фев 2016, 13:22, променено общо 1 път.
Причина: Имаш пълното право да си изказваш отрицателен вот, дори като потребител, стига да има почва под теб.
Изображение
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: HiMyNameIsWut
Скайп профил: facebook:djigalov

Мнение от HiMyNameIsWut »

Някой да може накратко да ми каже за какво става въпрос в демото?

Пиша поради простата причина, че няма да имам възможност в следващите 20 часа да го видя..
Излезна ми късмета и го прегледах в момента. За какво ми е да кача човек,който просто леко се е заяждал?
Какъв безживотник трябва да си, че да се обиждаш от подобно нещо? Освен лек гаг друго не намирам за нужно. Пък после даже си говорех нормално с момчето, хайде стига си се филмирал... Ако според Вас този негов коментар трябва да е тука, ще се отчаям леко.
Влизам да си правя кефа, нямам време да правя доклад сутрин, особено тогава се приготвях за училище... Искаш да ми кажеш, че съм негоден за админ, защото не бях докладвам за подобно нещо??
I<3 FOOD
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Мнение от Musti »

Още помня мизериите и псувните, които си ръсил в ЖБ сървъра. Беше админ за 2 дена и без да обясниш проблема си се отказа като каза, че е смешно да се правят доклади и прочие. Имаше перманентен гаг с разрешение от мен, което в последствие разреших да ти го махат. Все още прекалено бързо се палиш и се дразниш понякога с играчите. Според мен ти е рано, през следващия месец докажи че може да ти се има отново доверие, бъди примерен играч и помагай на потребителите. Разреши си проблема с демота и снимки и качвай доклади, за да покажеш че имаш желание да помогнеш с нещо. Това с докладите не е задължително, но ще е в твой плюс. След месец заповядай отново.
Отхвърлен.
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Отхвърлени кандидатури”