[Кандидат админ] #JailBreak - FOX

Тук ще се местят отхвърлените кандидатури
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: :o
Скайп профил: ЛС
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

[Кандидат админ] #JailBreak - FOX

Мнение от златомира »

1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - 13
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам ги
3. Напишете Вашето име! - Златомира
4. Напишете Вашия ник! - FOX
5. За кой сървър кандидатствате? - JailBreak
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Защото искам да помагам на всеки новодошъл играч, да го насочвам към правилния път, за да не бъде наказан, да помагам повече на админите и да наказвам хората, които не спазват правилата нарочно
7. Задължително Skype за връзка: - foxy.145/mirka.asia

Офтопик:
Не искам да ме нападате заради този коментар, но.... Преди когато уж имаше 3 места за жейла приемахте почти всеки който беше пуснал кандидатура, но знаехте, че няма места и все пак ги приехте. С това не искам да ви накарам да ме приемете на сила или нещо такова, просто искам да знам защо?
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: b0TL!k3_1926
Скайп профил: emo_003
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: [Кандидат админ] #JailBreak - FOX

Мнение от b0TL!k3_1926 »

1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - 13

Нямаш годините - ОТХВЪРЛЕНА !
Изображение
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Отхвърлени кандидатури”