1. Nick на Админа: Nickhy
2. IP на Админа: Имате го , забравих да го взема.
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Надвишаване/превишаване на права.
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). Мисля , че демото е голямо , но искам да бъде изгледано. http://dox.bg/files/dw?a=128cd5adc6
5. Сървър: Deatrun
Оплакване от админ - Nickhy
- Напреднал
- Ник в играта: sLaughtereD-
- Скайп профил: Лс!
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Зарибен
- Ник в играта: sader's make me sad/Bunny
- Скайп профил: LS!!
- Обратна връзка:
Re: Оплакване от админ - Nickhy
Според мен имаше леки преувеличения наистина нека се чувства предупреден от как да кажа малко по висш ранг от него просто да си има едно на ум да не бъде толкова краен за най-малкото да започва спорове и т.н. аз не съм човека който ще каже какво следва просто си го предупреждавам от моя гледна точка но не мисля че е и за махане на права все още смисъл нека някой от по големите се изкаже 

- Баннат
- Ник в играта: particlE`
- Скайп профил: pavelonator14
Имаше преувеличения като например тази сутрин . Трима човека в сървара и той мрънка за капани !? Изпуснах 2 капана и той почна 

Последно промяна от vankata199 на 10 Фев 2016, 11:49, променено общо 1 път.
Причина: Дори и 1в1 да играете пак е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се пускат капани това не е оправдание :)
Причина: Дори и 1в1 да играете пак е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се пускат капани това не е оправдание :)
- Глобален Модератор
Някъде да пише , че при 3-4 човека е разрешено фрее?Като ви се играе фрее Т-то да напише /фрее и няма да мрънкате за глупости..
Последно промяна от vankata199 на 10 Фев 2016, 11:53, променено общо 1 път.
Причина: Нямаше много смисъл да пишеш след като е обяснено но щом си искал да изразиш мнение свободен си :Д :)
Причина: Нямаше много смисъл да пишеш след като е обяснено но щом си искал да изразиш мнение свободен си :Д :)
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Не видях нищо нередно на демото, админа е действал правилно и няма превишаване на правата му.