1.задължително трябва да имате навършени 16години!(за сървърите zombi basebulder,dearhrun,jailbreqk,HideNseek-14)(напишете години те си!)-15
2.задължитечно трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра за който кандидатствате!-имам ги
3.напишете вашета име!-Роман
4.напишете вашия ник!-roman_empire
5.за кой сървър кандидатствате?-basebuilder
6.защо искате да сте админ в нашите сървъри?(с какво бихте били полезни в развитиета на сайта/форума/сървърите)?- имам мерак искам да насочвам играчите в позитивна насока и за вриятна игра в сървъра и за развитието на веригата!
7. Задължително skype за връзка:roman7777
Кандидат админ-roman_empire BaseBuilder
- Баннат
- Ник в играта: roman_empire
- Скайп профил: Ls
- Вашият пол е: Мъж
- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
- Respected
Re: Кандидат админ-roman_empire BaseBuilder
Здравей!
Няма нужда да правиш всеки ден по един акаунт, просто започни да си играеш с твое име.
Запознай се със правилата на сървърите, както и на форума, спечели доверието на екипа и се опитай отново.
Изпрати ми в срок от 24ч. Всичките акаунти, които да затворя и този, който си решил да си запазиш от тях.
В противен случай ще ти махна всеки един и при подобни изпълнения ще се наложи да ти спра достъпа до форума.
Лека и спокойна вечер!
Няма нужда да правиш всеки ден по един акаунт, просто започни да си играеш с твое име.
Запознай се със правилата на сървърите, както и на форума, спечели доверието на екипа и се опитай отново.
Изпрати ми в срок от 24ч. Всичките акаунти, които да затворя и този, който си решил да си запазиш от тях.
В противен случай ще ти махна всеки един и при подобни изпълнения ще се наложи да ти спра достъпа до форума.
Лека и спокойна вечер!