Глобален въпрос до ВСИЧКИ.
- Respected
Глобален въпрос до ВСИЧКИ.
Смятате ли сървърите за качествени? Къде е грешката според вас, ако отговора е не - напишете ЗАЩО или поне гласувайте по-съвест! Никой няма да ви накаже или предупреди за личното Ви мнение.
- Respected
Re: Глобален въпрос до ВСИЧКИ.
На кило ракия ама на гладно - стават. Не, не са качествени, то има 100 теми за всеки сървър какво да се оправи.

- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Не, сървърите не са качествени. Не, кило ракия не е достатъчно.
Да, трябва да се rebuild-нат модовете.
Да, трябва да се rebuild-нат модовете.
- Respected
- Ник в играта: b0TL!k3_1926
- Скайп профил: emo_003
- Обратна връзка:
Както каза напушлякя,трябва да се стегнат,да се тестват нови модове,да се гледат и одобряват предложенията,свързани със сървърите,защото гледам,че повечето се отхвърлят.
- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Обратна връзка:
Качествени са, просто е нужно много, ама много сериозно подобрение, добавяне на нови плъгини, екстри, промоции, разни филмарски истории, които на повечето като мен и теб и на още други хора от веригата няма да се харесат, просто защото сме големи за да влизаме във филма и да драматизираме излишно в играта, но като малки сме се кефели честно казано, а и сегашните играчи, които са малки, в рамките на едни 8-13 години, се радват на най-новите плъгини и екстри и се борят за разни неща. Това е главният проблем на веригата - трябва и са НАЛОЖИТЕЛНИ много нови плъгини и екстри, промоции, топове разни, както и да се направи всичко възможно да бъде открит и оправен проблема с бъговете, крашовете и разните изхвърляния и кикове. Също така ако се добавят и 2-3 нови сървъра би било перфектно, просто защото в момента много се играят fun модове и от там приходите от СМС-и са най-големи - спомнете си като сме били малки, борили сме се за разни постижения, успехи в тая игра. Нещата според мен не са се променили, децата също се кефят толкова, колкото преди, дори повече, нещата не са се променили, просто са малко по-сложни. Ако има някой друг нов добавен сървър, примерно Zombie с всякакви екстри там ще се пращат яко смс-и, ако пуснете и Respawn също ще има много смс-и, защото в respawn сървърите като цяло се слагат много плъгини и екстри към правата на смс админите. Kz сървър ако има също смсите ще валят, убеден съм. Вижте останалите вериги просто - respawn сървърите са 32/32 денонощно и там едни 75-80 % от хората са смс-и. Kz сървърите също. Това естествено е моето мнение и не искам да го натрапвам на никого. Проблема е, че на главните в нашата верига по всичко изглежда, че не им се занимава, или поне аз не виждам да е така, дано да греша. SS съществува от 2009 година, от тогава играя в тази верига и като дете съм прекарал безброй хубави моменти тук, както описах по-горе нещата са същите - децата се кефят така, както се кефехме ние преди да цъкаме цс, че даже и повече.
На мен сървърите си ми харесват, но са нужни поне още 2-3 нови сървъра, към които да бъдат добавени всевъзможни плъгини, екстри, опции и всякакви други неща, както и да бъдат подобрени старите сървъри, тогава ще видите, че ако не за всичко, то поне за доста неща от тези, които описах съм бил прав. Живот и здраве, ще поживеем и ще видим. 

Последно промяна от Melachka на 28 Яну 2016, 01:08, променено общо 1 път.
- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
Абе хора, много мислене,вместо да правите излишни теми,дето се шитват в коша през 5 минути, защо не направим за всеки раздел на сървърите тема със заглавие "Доклади/бъгове на ..."
- Respected
- Ник в играта: AndrostylleR^_x
- Скайп профил: mnogospamite
- Обратна връзка:
НЕ 
За Jaila-днес отново видях , че saw-a не убива от първият път
още е бъгнат... стана почти седмица
. щеше да се добавя плъгин за спама.. първо беше объркан , сега няма въобще
HNS-to - не се виждат никовете на противниковият отбор ! Много лошо !
Ако се сетя още нещо ще едитна

За Jaila-днес отново видях , че saw-a не убива от първият път

- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Обратна връзка:
Ако трябва да се говори за бъгове и проблеми, то няма да ни стигне цялата нощ. Аз съм играл страшно много hns, разбирам перфектно и макар абсолютно никога да не влизам в hns сървъра на slack и почти никой от тази верига да не ме е виждал как играя hns, това не означава, че не играя hns и че не разбирам. Играя HNS в други вериги и е пълно с разни смс-чета, просто защото сървърите са оправени перфектно, няма бъгове, а към правата на смс админите в hns сървърите са добавени някакви брутални глезотийки, които мен изобщо мен не ме впечатляват, обаче децата си се кефят, както съм написал по-горе. Просто е нужна много занимавка, консултация с хора, които истински разбират, както и обновление. Лично за мен би било перфектно, ако първо оправите тези сървъри, които има веригата - и под оправяне разбирайте не просто да се ,,отбие номер" колкото да се каже, че е бутано, пипано и оправено. Под оправяне разбирайте отстраняване на абсолютно всеки бъг, добавянето във всеки един сървър на много, ама много плъгини, защото са нужни, както и много неща трябва да бъдат добавени към правата на смс админите. Живот и здраве, ако на някой изобщо му се занимава и оправи сегашните сървъри, то е наложително да бъдат пуснати поне 2 fun сървъра. Примерно kreedz и още нещо друго. Може и също да бъде създаден deathrun fun сървър, сегашният е Extreme, играе се много и най-добрият extreme deathrun сървър в цялата държава, но deathrun fun също се цъка страшно много, ако бъде създаден такъв сървър с всякакви екстри и плъгини, съм убеден, че там ще има поне едни 60-70 човека смсери! Пак ще ви дам за пример другите конкурентни вериги на нашата - имат deathrun fun сървъри и приходите от sms-и са огромни.Andr0 написа:НЕ
За Jaila-днес отново видях , че saw-a не убива от първият пътоще е бъгнат... стана почти седмица
. щеше да се добавя плъгин за спама.. първо беше объркан , сега няма въобще
- Respected
- Ник в играта: ///RAWW;;bobi droga
- Обратна връзка:
НЕ , защото според мен давате прекалено голяма власт на СМС Админите - дори гаг права са им много камо ли vote/changelevel права . Много пъти съм го казвал и пак ще го кажа - преместете vote/changelevel правата от СМС на Помощник Админ . Друго не по-малко важно нещо а именно - трябва да се fix-нат крашовете по сървърите защото играчите лефтят -> няма играчи -> няма смс-и -> няма верига . Трето - вдигнете изискванията за бъдещите ПА , сегашните са прекалено нищожни. Следващото - дайте стимул на играчите да играят - правете нещо като турнир всеки месец и победителите да печелят малки но интересни награди - я префикс , я ранк във форума , я пък за годишен турнир скин за победителя(да няма кодове за админи и випове) . Дръжте в течение играчите когато се правят промени по сървърите , не бъдете толкова строги с тях , влизайте им в положение все пак правата ви са дадени за това.

- Напреднал
- Ник в играта: --
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
Качествени са до някаква степен. Трябва да де пооправят повечето модове както казах някои по-горе и всичко ще е окей.
rd7I6G4.gif
- Новак
- Ник в играта: F0dd
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
- Напреднал
- Ник в играта: DaZzLe
- Обратна връзка:
Качествени са до някаква степен.Но има много бъгове + че и хнс-то много е забаднало.
yung god
- Аматьор
- Ник в играта: Iwanowaa^
- Скайп профил: llxchiko
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Като цяло биват, но както казват всички по- нагоре. Има неща да се оправят, модове, бъгове и тем подобни.

- Напреднал
- Ник в играта: ツ
- Скайп профил: die.77
- Обратна връзка:
Не че влизам много често , но знам че някой сървъри не са много перфектни.
Трябва подобрение , вместо да се добавят нови неща оправете тези който са прецакани , а не да се трупа (примерно ЖБ-то) с глупости и да се кръшва,бъгва постоянно!
Трябва подобрение , вместо да се добавят нови неща оправете тези който са прецакани , а не да се трупа (примерно ЖБ-то) с глупости и да се кръшва,бъгва постоянно!

- Напреднал
- Ник в играта: gennco
- Скайп профил: ЛС в сайта.
- Обратна връзка:
Да, не са качествени, както са казали колегите трябва да се оправят модовете, бъговете.
Офтопик:
- Баннат
Аз мисля, че сървърите не са в никак добро състояние. Всеки 1 сървър си има бъгове и минуси в момента, а това трябва да се промени да няма бъгове, крашове и минуси, за да може да има потребители и играчи и да се забавляват вътре, както и да им е приятно да играят в сървърите. В момента всеки 2 ри се оплаква от нещо по сървърите.
- Новак
- Ник в играта: Bitches Lover
- Скайп профил: Не използвам.
- Обратна връзка:
Както е казал Мусти,първо те трябва да се оправят,а после може да се добавят полезните плъгини.Musti написа:Аз мисля, че сървърите не са в никак добро състояние. Всеки 1 сървър си има бъгове и минуси в момента, а това трябва да се промени да няма бъгове, крашове и минуси, за да може да има потребители и играчи и да се забавляват вътре, както и да им е приятно да играят в сървърите. В момента всеки 2 ри се оплаква от нещо по сървърите.

- Respected
- Ник в играта: ----》卐《----
- Обратна връзка:
Аз ще си кажа само за ББ та така:
1.Да се оставят най-много 15 карти и то най-играните
2.Треперещите блокове
3.Връщане на командата /give отново за всички играчи
4. За момента само това се сещам иначе като цяло ББ е добре
1.Да се оставят най-много 15 карти и то най-играните
2.Треперещите блокове
3.Връщане на командата /give отново за всички играчи

4. За момента само това се сещам иначе като цяло ББ е добре

- Аматьор
- Ник в играта: YOU ONLY LIVE ONCE '137
- Скайп профил: jaxana2706
Сървърите биват, но трябва модовете да се доизпипат и да се премахнат крашовете, особенно в Jailbreak.

- Зарибен
- Ник в играта: Jeff Hardy
- Скайп профил: Л.С
- Обратна връзка:
Модовете на сървърите са трагични..факт! Само искам да ви напомня следното "Дела трябва, а не думи."
Офтопик: