Оплакване от админ - gAzKaTa
- Баннат
Оплакване от админ - gAzKaTa
1. Nick на Админа: gAzKaTa
2. IP на Админа: Нямам го.
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Несправедлив slay, последван от teamtransfer, както и втори такъв.
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). http://dox.bg/files/dw?a=fd0cb477e8
5. Сървър: JailBreak
2. IP на Админа: Нямам го.
3. Причина, поради която искате да бъде наказан: Несправедлив slay, последван от teamtransfer, както и втори такъв.
4. Доказателство: (За предпочитане демо, то се записва в папка cstrike, с името на съответния сървър). http://dox.bg/files/dw?a=fd0cb477e8
5. Сървър: JailBreak
Ако коментара ми Ви е харесал, може да го оцените положително.
Кампания да помогнем на Нечу, да не е на червено
®- Напреднал
Re: Оплакване от админ - gAzKaTa
Метна deagle и ak47 в изолатор, в който имаше затворници напълно умишлено и на всичкото отгоре се оплакваш..
- Много Добър
- Ник в играта: Баба Йоцка Гледа
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Съгласен съм с gAzkAtA.И аз го видях,че хвърляше 2 оръжия в изолатора.Според мен Slay-а и Transfera ти в Т са справедливи.heyy :) написа:Метна deagle и ak47 в изолатор, в който имаше затворници напълно умишлено и на всичкото отгоре се оплакваш..
- Respected
- Ник в играта: ....
- Скайп профил: ....
- Обратна връзка:
Видях демото и мога да кажа че слей-а и трансфера са заслужени. Не знам защо си метал оружия на Т, ама за това се слейва а после ако продължиш се връща Т. Оплакването ти е ненужно според мен.
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
21. Забранено е да подхвърляте оръжия на затворниците! [Отнася се към надзирателите]
В правилото не пише, че задължително трябва да си ги дал на затворник, ти хвърли оръжията си пред килията и в изолатора, което дава преимущество на терористите!
В правилото не пише, че задължително трябва да си ги дал на затворник, ти хвърли оръжията си пред килията и в изолатора, което дава преимущество на терористите!
- Баннат
Не давам преимущество на затворниците, а на себе си. При въстание вдигнато от тях аз ще мога умело да използвам хвърлените от мен оръжия без да нарушавам правилото за местене. Не, че нещо, но никой не пази Simon и ако не съм аз играта е изгубена.
Ако коментара ми Ви е харесал, може да го оцените положително.
Кампания да помогнем на Нечу, да не е на червено
®- Глобален Модератор
Всичко приложено като действие от админа е НАПЪЛНО заслужено.Това че ти си мислиш други неща не е негов проблем..И отново не си прав как пък така реши , че никой не го пази и ти си последната надежда

- Respected
- Ник в играта: Sasho
- Обратна връзка:
На предоставеното демо се вижда как на два пъти напълно умишлено хвърляш оръжия пред килията и в изолатора. Админа е действал правилно като те е slay-нал. Препоръчвам ти да се запознаеш по-добре с правилата, а не да спориш с колегите на сляпо.

- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
Админа е в пълното си право да те слейне.Наказание няма да има,а ти другия път прочети правилата и се постарай да ги разбереш,не да развиваш теория на глупостта !
- Respected
Голямо геройство, че сте го прехвърлили. Показали сте, че вие командвате парада направо. Предупреждение > Slay > teamtransfer да са три отделни стъпки!