1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - 17
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Сигурно ги имам
3. Напишете Вашето име! - Петър
4. Напишете Вашия ник! - nc
5. За кой сървър кандидатствате? - SS # Jailbreak
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Ще наказвам нарушителите в сървъра . Знаете,че мога да съм сериозен,ако се получат нещата. ;пп.
7. Задължително Skype за връзка: - повечето го имате
[Кандидат-админ] Jailbreak - nc
- Баннат
- Respected
- Ник в играта: -/-
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат-админ] Jailbreak - nc
Изненада ме с тази кандидатура. Несериозно отношение имаш.И само Господ знае, че ако те одобрят дали ще правиш доклади. Против.
- Като ти се правят се обади.

Последно промяна от novachrono на 06 Яну 2016, 00:21, променено общо 2 пъти.
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Освен несериозно отношение, прекалено много държиш сметка на хората от екипа, това че си бил от екипа не те прави повече от другите. От мен имаш против и ако искаш да получиш моето "За" другия път стани по-сериозен не се лигави и бъди сериозен.
- Respected
- Ник в играта: silviqsekazvam
- Скайп профил: silviqsekazvam
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Аз пък ти давам За. Нека ти се даде шанс, виждам те често вътре, знаеш правилата, мейт за бунтчета, като цяло мисля, че ще се справиш, само по-малко обиди, по-добро отношение и си перфе. Успех!

- Глобален Модератор
ЗА! И гледай ако случайно те приемат да не се изложишsilwetyy написа:Аз пък ти давам За. Нека ти се даде шанс, виждам те често вътре, знаеш правилата, мейт за бунтчета, като цяло мисля, че ще се справиш, само по-малко обиди, по-добро отношение и си перфе. Успех!

- Respected
Отхвърлен!
Като гледам доста от Админите ни трябва да минат през „казармата“, че са се размекнали.
Като гледам доста от Админите ни трябва да минат през „казармата“, че са се размекнали.