[Кандидaт админ] Jailbreak - TehBlaxxor

Тук ще се местят отхвърлените кандидатури
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: TehBlaxxor
Скайп профил: tehblaxxor705
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

[Кандидaт админ] Jailbreak - TehBlaxxor

Мнение от TehBlaxxor »

1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - 16

2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам ги.

3. Напишете Вашето име! - Давид.

4. Напишете Вашия ник! - TehBlaxxor

5. За кой сървър кандидатствате? - SlackServ.com # Jailbreak

6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Искам да бъда админ, защото в сървара е пълна анархия когато няма админ ,има хора,които не спазват правилата,правят фк (фреекил),обиждат,спамят и др.

7. Skype за връзка: - tehblaxxor705
Изображение
Аватар
Глобален Модератор
Глобален Модератор

Ник в играта: ...
Обратна връзка:

Re: [Кандидaт админ] Jailbreak - TehBlaxxor

Мнение от monster »

С тия лъжи до къде си мислиш , че ще стигнеш не знам.. Против!
Последно промяна от monster на 01 Яну 2016, 22:06, променено общо 1 път.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Sorrow
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от PowerUP »

Стар играч, помня когато бях СМС и аз и цъкахме заедно, знаеш правилата и не се излагаш.От мен също за!
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: kofein
Обратна връзка:

Мнение от kofein »

Можеш ли да разрешаваш спорни ситуации според теб (считай го като въпрос) и ми дай пример за една спорна ситуация, която си разрешил.
ПО- добре късно, отколкото никога.

НАТИСНИ ТУК

Изображение
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: abnormal|LifeStyleeeer
Скайп профил: wwronger
Обратна връзка:

Мнение от LifeStyleeeer »

Не съм те виждал,никога в сървъра ,а щом казват ,че си стар играч ,или имаш стар ник,или си влизал преди панти века и сега си заиграл.Против!
Ако имаш стар ник ,ще те помоля да ми го кажеш на лс :)
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: dddd
Обратна връзка:

Мнение от Bewz »

Хора не искам да повлиавам на мнението Ви, но точно Давид "TehBlaxxor" ме зариби по Slackserv.com, той ме научи на мода,още когато играехме с вашият колега Transporter*,само това исках да кажа.

П.П - Ако прецените ми сложете предупреждение :victory:
Последно промяна от Musti на 01 Яну 2016, 14:54, променено общо 1 път.
Причина: Не тук е мястото да ни уведомиш за това,избягвай да пишеш по кандидатури без доказателства за нарушения. Следващия път + 1 Предупреждение.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Обратна връзка:

Мнение от JukeCity »

Нямаш право да пишеш по кандидатурите.. Относно моя вот .. доста се колебая какво да ти дам , но ще ти дам ЗА тъй като си стар играч и в тестовия период ще покажеш дали можеш!

Успех и честита нова година!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 4:20
Обратна връзка:

Мнение от Lucky »

Изглеждаш свестен, надявам се и такъв да се окажеш. Преди имам спомен, че сме се сдърпвали, но сега изобщо не е така. *дано да не е само заради кандидатурата ;о* Таа.. аз ще ти дам За, щото съм си изградила хубаво впечатление за теб, НО моля те влизай малко по-честичко в сървъра^ И изтрезнявай по-бързо
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Мнение от r1odayftw »

Excione ツ написа:Едно голямо против от мен! Не искам да работя с хора, които развиват локуми на други места, копират от тук и най-вече лъжат. Искам да ми обясниш това http://puu.sh/i710C/feb9f8cf31.pngбил“ админ тук.
Едно, че си копирал образеца ми на т.3, но и тук хитрееш ~.~ но си допуснал една голяма грешка, че плюеш екипа в неактивност, именно това ще ти изиграе изключително лоша шега на кандидатурата. Когато не може да се доберете до поста, трябва да почнете да плюете, че сте по активни от някой човек, който е написал, че няма да е активен известен период от време ли? Не си мисли, че това те издига на пиедестала с белите гащета.
Като бонусче ще ти дам, че в сървъра си неадекватен. Работиш срещу играчите, говорейки си гласово с други и планувайки схеми, докато си командващ с цел - твоите приятели да са последните. Безпристрастен си само към новите играчи, а трябва да е обратното.
+ Продължаваш да лъжеш в останалите вериги,че си бил част от нашия екип,явно обикаляш от верига на верига с цел да те приемат все някъде,а не,че просто имаш голямо желание да станиш част от нашия екип и да помагаш.Според мен такива хора като тебе нямат място в този екип,как може да ти се има доверие като не спираш да лъжеш.
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Обратна връзка:

Мнение от JukeCity »

JukeCity написа:Нямаш право да пишеш по кандидатурите.. Относно моя вот .. доста се колебая какво да ти дам , но ще ти дам ЗА тъй като си стар играч и в тестовия период ще покажеш дали можеш!

Успех и честита нова година!

След написаното от R1oday съм против!
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: V.I.P.E.R.A
Скайп профил: lovehunter195
Обратна връзка:

Мнение от VIPERA »

r1odayftw написа:
Excione ツ написа:Едно голямо против от мен! Не искам да работя с хора, които развиват локуми на други места, копират от тук и най-вече лъжат. Искам да ми обясниш това http://puu.sh/i710C/feb9f8cf31.pngбил“ админ тук.
Едно, че си копирал образеца ми на т.3, но и тук хитрееш ~.~ но си допуснал една голяма грешка, че плюеш екипа в неактивност, именно това ще ти изиграе изключително лоша шега на кандидатурата. Когато не може да се доберете до поста, трябва да почнете да плюете, че сте по активни от някой човек, който е написал, че няма да е активен известен период от време ли? Не си мисли, че това те издига на пиедестала с белите гащета.
Като бонусче ще ти дам, че в сървъра си неадекватен. Работиш срещу играчите, говорейки си гласово с други и планувайки схеми, докато си командващ с цел - твоите приятели да са последните. Безпристрастен си само към новите играчи, а трябва да е обратното.
+ Продължаваш да лъжеш в останалите вериги,че си бил част от нашия екип,явно обикаляш от верига на верига с цел да те приемат все някъде,а не,че просто имаш голямо желание да станиш част от нашия екип и да помагаш.Според мен такива хора като тебе нямат място в този екип,как може да ти се има доверие като не спираш да лъжеш.
Изображение
Естествено, че съм ПРОТИВ
Офтопик:
BMW E36 328i COMPACT ^_^

Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: -/-
Обратна връзка:

Мнение от novachrono »

Против. Не само заради опитите ти,да влезеш в други вериги, но и заради ниската ти активност.
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Мнение от Musti »

Отхвърлен.
Изображение