Скоростно гласуване на предложения #JB

Тук ще се местят старите теми
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: kofein
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Скоростно гласуване на предложения #JB

Мнение от kofein »

Здравейте,
пускам темата за едно скоростно гласуване на разни неща, които си спомням, че са били предлагани от играчи в сървъра и форума

► Темата е отправена основно към играчите, които играят в сървъра
► Задължително кажете защо сте гласували по даден начин
► Ако се сетите нещо го публикувайте като коментар, аз ще го добавя и ще Ви изтрия мнението.

1. Искате ли да се върне "rtv" командата ?

2. Искате ли да бъде върнат вота за map в края на рунда, в какъв вариант ?

3. Искате ли да бъдат направени промени около jailbreak паковете, какви ?

4. Искате ли да бъдат направени промени около /shop-овете, какви ?
ПО- добре късно, отколкото никога.

НАТИСНИ ТУК

Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: --
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Re: Скоростно гласуване на предложения #JB

Мнение от Season »

2 -Да ще е добре защото е много добре да се играаят изабрани от играчите мапове и да не бъгва с 1 и същ мап 1-да защото понякога играчите не харесват даден мап 3-няма смисъл така си е добре според мен 4-да , добре е да се добавят някой неща от вип шопа към нормалния шоп и да сложите нещо друго в вип шопа ..
Последно промяна от Season на 30 Дек 2015, 13:52, променено общо 3 пъти.
rd7I6G4.gif
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: puRple* [haze] !
Обратна връзка:

Мнение от puRple* »

1. Искате ли да се върне "rtv" командата ? Тази команда е добре да я има във всички сървъри. Ако има малко играчи а мапа се играе много време да могат да я сменят.

2. Искате ли да бъде върнат вота за map в края на рунда, в какъв вариант ? Тук съм пас

3. Искате ли да бъдат направени промени около jailbreak паковете, какви ? Да може да се дават повече от 3 пака от играч на играч, както преди.

4. Искате ли да бъдат направени промени около /shop-овете, какви ? Може да се добавят повече екстри
Последно промяна от kofein на 30 Дек 2015, 13:49, променено общо 1 път.
Причина: Какви екстри, ако имаш някакви идеи - сподели ги
Изображение
Аватар
JailBreak Бунтар
JailBreak Бунтар

Ник в играта: Air Jordan ✅
Скайп профил: Лично Съобщение.
Обратна връзка:

Мнение от Air Jordan »

1. Искате ли да се върне "rtv" командата ? Искам разбира се, аз лично съм го предлагал, сега ще кажа и защо. Много пъти се е случвало да играем една и съща карта няколко пъти, а случайно и ако картата се бъгне, пак се е налагало да играем на нея и ако няма във същият момент администратор, било то помощник, сървър или смс, то това е неизбежно.
2. Искате ли да бъде върнат вота за map в края на рунда, в какъв вариант ? Да, искам ние да ги избираме, а не автоматично да пуска дадена карта. Гласувам така, защото това също съм го предлагал и ми харесваше повече преди като беше така.

3. Искате ли да бъдат направени промени около jailbreak паковете, какви ? Искам да се направи както преди, да може да се дават повече пакове, но поне примерно да се махне "Test you luck", също и на рунд да може да се дава по няколко пъти, а не единствено по 1 път. Гласувам така, тъй като смятам, че ще е по - добре и другите биха го харесали. (това е лично мое мнение)

4. Искате ли да бъдат направени промени около /shop-овете, какви ? Не, нямам претенции, сега както си е ми харесва и според мен няма нужда от промяна.
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: Blitzcrank
Обратна връзка:

Мнение от Freedom »

1. Искате ли да се върне "rtv" командата ? Да, това е доста полезна команда ако в сървъра няма админ

2. Искате ли да бъде върнат вота за map в края на рунда, в какъв вариант ? Пас

3. Искате ли да бъдат направени промени около jailbreak паковете, какви ? Да, искам да се махне лимита на даване, на пакове(сега е 3 на рунд)

4. Искате ли да бъдат направени промени около /shop-овете, какви ? Не
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Birichka <3
Обратна връзка:

Мнение от aHaJLruH »

1. Искате ли да се върне "rtv" командата ? Да! Много от маповете които се играят в момента са малко скучни и омръзват след известно време. Да не говорим, че се въртят само едни и същи и някои от най-хубавите карти, ако няма Админ в сървърът сигурно никога няма да се играят.

2. Искате ли да бъде върнат вота за map в края на рунда, в какъв вариант ? Като за началото не разбирам каква е била идеята за да бъде махнат вота. Не разбрах какво точно се има в предвид под "в какъв вариант", но искам да има вот в края на картата и, ако някоя от картите е събрал 50% от вота да се сменя на нея. Ако е под 50% да бъдат избирани двете карти с най-голям вот и да излиза нов вот в който само тези две карти да излязат. Демек първоначално да излиза вот с 4-5 карти, ако никоя от картите не събере 50% да излиза нов вот с двете карти които имат най-голям вот.

3. Искате ли да бъдат направени промени около jailbreak паковете, какви ? Както се каза по-нагоре ще е супер да може да се дава повече от 3 пака на рунд. Ако може и да може да се дава на повече от един играч.

4. Искате ли да бъдат направени промени около /shop-овете, какви ?
Искам да бъде премахнат телепорта или да струва доста повече пакове. Според мен е напълно излишен и с него се губят 1-2 врътки от играта тъй като като някой от затворниците се телепортира в гъна зад всички ЦТ шансът да бъде спрян не е много голям.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ....
Скайп профил: ....
Обратна връзка:

Мнение от shenzo:D »

1. Искате ли да се върне "rtv" командата ?- да защото на играчи може да не им харесва мапа.

2. Искате ли да бъде върнат вота за map в края на рунда, в какъв вариант ? както преди първо да излизат четири мапа и последните два които са гласували повече да останат и да се появяват тези мапове и да гласуваме.

3. Искате ли да бъдат направени промени около jailbreak паковете, какви ? да можем да даваме повече от 3 пакс на рунд

4. Искате ли да бъдат направени промени около /shop-овете, какви ? шопа си е добре според мен и няма смисъл да се променя.

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: LM ^^
Обратна връзка:

Мнение от LM ^^ »

1. Искате ли да се върне "rtv" командата ? - Да, има карти, които просто не са харесвани от част от играчите и те просто излизат като следва такъв мап. Така ще могат да го сменят с друг.

2. Искате ли да бъде върнат вота за map в края на рунда, в какъв вариант ? Да, нека има вот за следващия мап, но да се добави и /recentmaps, идеята ми е да не може един мап да се пуска отново и отново, а примерно да се играе веднъж на 5-6 мапа.

3. Искате ли да бъдат направени промени около jailbreak паковете, какви ? Да се премахне ограничението от 3 пака, които могат да бъдат давани. Има случаи, когато трябва да излезеш и като не можеш да си дадеш паковете на никого е тъпо да изгърмят. Ако може и да се направи паковете да се запаметяват в рамките САМО на текущия мап, за да няма retry-та с цел взимане на +7 пака.

4. Искате ли да бъдат направени промени около /shop-овете, какви ? Да се премахне test your luck опцията, ако се махне тотото ще може да се реализира и написаното от мен за предното предложение. Няма да има както преди големи суми от пакове, премятани насам-натам.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: mnmu
Скайп профил: Имам
Обратна връзка:

Мнение от mnmu »

1. Искате ли да се върне "rtv" командата ? НЕ

2. Искате ли да бъде върнат вота за map в края на рунда, в какъв вариант ? НЕ
3. Искате ли да бъдат направени промени около jailbreak паковете, какви ?Евентите да дават повече пакове

4. Искате ли да бъдат направени промени около /shop-овете, какви ? НЕ
Последно промяна от kofein на 30 Дек 2015, 17:05, променено общо 1 път.
Причина: Напиши защо си гласувал по такъв начин или мнението ти няма да се вземе впредвид !
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 4:20
Обратна връзка:

Мнение от Lucky »

1. Искате ли да се върне "rtv" командата ? - Няма да е лошо, но предлагам вместо да се връща rtv, да върнете командата "nom" (номиниране на карти). Би се харесало на играчите, а и плюс това ще се играят карти, харесвани от тях.

2. Искате ли да бъде върнат вота за map в края на рунда, в какъв вариант ? - Искам, да. Да има 4-5 карти, както беше преди (но да не се повтарят).

3. Искате ли да бъдат направени промени около jailbreak паковете, какви ? Не. Супер е, че могат да се дават максималко 3 пака за рунд. Също така да не се променят паковете, които получаваш, когато спечелиш евент/код.

4. Искате ли да бъдат направени промени около /shop-овете, какви ? Може би нови скинове на оръжията? На мен и така са ми добре.
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: Rigby {-.#Park ShoW-.#}
Скайп профил: LS
Обратна връзка:

Мнение от *,*EviL BoY*,* »

4. Искате ли да бъдат направени промени около /shop-овете, какви? Искам да се премахне екстрата godmode или поне да се намали времето на godmode-а.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: AndrostylleR^_x
Скайп профил: mnogospamite
Обратна връзка:

Мнение от Andr0 »

1. Искате ли да се върне "rtv" командата ? - Хем съм ЗА , хем НЕ .. и в двата варианта има минуси , но има ли смисъл като има постоянно админи?

2. Искате ли да бъде върнат вота за map в края на рунда, в какъв вариант ? НЕ

3. Искате ли да бъдат направени промени около jailbreak паковете, какви ? НЕ

4. Искате ли да бъдат направени промени около /shop-овете, какви ? НЕ
Последно промяна от kofein на 31 Дек 2015, 01:18, променено общо 1 път.
Причина: Напиши защо си гласувал по такъв начин или мнението ти няма да се вземе впредвид !
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: -/-
Обратна връзка:

Мнение от novachrono »

1. Искате ли да се върне "rtv" командата ? Естествено че да,от къде ви дойде на акъла да го махате.

2. Искате ли да бъде върнат вота за map в края на рунда, в какъв вариант ? Да, както преди.

3. Искате ли да бъдат направени промени около jailbreak паковете, какви ? Да махнете ограничението на паковете! Нека са както преди!

4. Искате ли да бъдат направени промени около /shop-овете, какви ? Да се премахне Test Your Luck, файда от него.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Miss Soffi
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Miss Soffi »

1. Искате ли да се върне "rtv" командата ? - Разбира се,повтарят се постоянно едни и същи мапове и е много досадно.

2. Искате ли да бъде върнат вота за map в края на рунда, в какъв вариант ? - Да,именно за да се играят малко по-различни мапове. (за варианта не знам ;д)

3. Искате ли да бъдат направени промени около jailbreak паковете, какви ? - Да няма ограничение.

4. Искате ли да бъдат направени промени около /shop-овете, какви ? - За сега не се сещам.
Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: :o
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от златомира »

1. Искате ли да се върне "rtv" командата ? - Да,защото когато изберем на някоя карта колко време да бъде и е някаква супер скучна и е 1 час по-добре да има ''rtv" за да се гласува да се махне картата и да изберем друга.

2. Искате ли да бъде върнат вота за map в края на рунда, в какъв вариант ? - Да,да бъде в стария вариант или поне да бъде като в DeathRun-a.

3. Искате ли да бъдат направени промени около jailbreak паковете, какви ? - Да, да може да се дават колко искаш пакове,обаче само на 1 рунд. Или както си беше преди,да си даваш по колкото искаш пакове.

4. Искате ли да бъдат направени промени около /shop-овете, какви ? - Да,нека само да се махне "Test you luck" няма смисъл от него, да се добавят и други екстри във вип шопа,да бъдат по-скъпи нещата във вип шопа,защото ми се струват евтини.
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: akali bokat
Обратна връзка:

Мнение от >sLk> »

1. Против съм да има rtv , ще е по-добре да се сложи "Recentmaps" за да може да има ротация на всички карти.
2.Разбира се , играчите трябва сами да изберат какво им се играе.
3.Да не може да се дават пакове , или да се ограничат до 1. Шопът е адски бъфнат в момента и с опцията /give , надзирателите почти нямат шанс (ако бунтарите са добри).
4.Да се намали Damage-a на граната и времето на god-moda да е 2 секунди(2 секунди са предостатъчни да убиете 1 надзирател).
Изображение
Аватар
Супер потребител
Супер потребител

Ник в играта: panda
Обратна връзка:

Мнение от Ками »

1. Искате ли да се върне "rtv" командата ? Да. Ако няма админ как се предполага играчите да сменят някоя карта, която не им харесва?

2. Искате ли да бъде върнат вота за map в края на рунда, в какъв вариант ? Не, защото се играят едни карти, които писват. Мисля, че "ртв" е достатъчно.

3. Искате ли да бъдат направени промени около jailbreak паковете, какви ? Така са добре.

4. Искате ли да бъдат направени промени около /shop-овете, какви ? Да. Добре ще е да се премахне голяма част от VIP Shop-a. Визирам неща като телепорт, год мод и т.н. (общо взето тези неща, които правят възможността на СТ-то да се защити невъзможна).
"People will love you and support you when it's beneficial..."
Офтопик:
Изображение
I'm bad milk, drink it.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Tony Montana
Обратна връзка:

Мнение от Tony Montana »

1. rtv - Да, полезно е когато няма кой да смени нежелана карта и ако не тежи на сървъра е хубаво да се добави.

2. votemap - Не, защото като знам как всички цепите 1цата без да мислите и после олеле защо тая карта нали я играхме. Да се добави лист и да ги сменя достатъчно разнообразно, че да са доволни възможно най-много хора

3 Промени около jbpacks - Не

4 Промени на VIP Shop - Възможно най-олекотен. Не го знам дали е променян от както ме нма, но ако са добавяни допълнителни шашави екстри няма смисъл да ги има при положение, че най-избираното е пищова

Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Darba
Обратна връзка:

Мнение от Darba »

1. Искате ли да се върне "rtv" командата? : Да ,защото някои мапове се играят по 50-60минути и омръзва или просто няма админ в сървъра ,на което станах свидетел последните няколко дни 'късно вечер'.

2. Искате ли да бъде върнат вота за map в края на рунда, в какъв вариант ? : Да ,защото е важно играчите да имат право на избор .

3. Искате ли да бъдат направени промени около jailbreak паковете, какви ? : Да, да може да се пращат неограничен брой JBPacks ,но само по 1 път на рунд !

4. Искате ли да бъдат направени промени около /shop-овете, какви ? : Според мен ще е добре да се добавят повече опции в shop-овете ,но не знам какви.. Надявам се ,че има какво.
Това, което сме направили единствено за себе си, умира заедно с нас;
Това, което сме направили за другите и за света, остава завинаги.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuliganaKuncho
Скайп профил: petar.sub12
Обратна връзка:

Мнение от HuliganaKuncho »

Единодушно решихте:
- Връщане на galileo плъгина (връщане на rtv, номинирането на карти, вота в края на картата за карти). Ще преработя леко плъгина, за да е по-лек и да няма излишни редове.
- Премахва се ограничението на даване на пакети, като отново ще може да се дава веднъж на рунд, но ограничението ще бъде до 20 пакета.
- Премахване на test your luck.
- Увеличаване цената на godmode (на 26) и цената на teleport (на 39).
- Ще прегледам кое се купува и кое не, като може би ще има премахнати неща и от двата магазина.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
Заключено Заключено

Обратно към “Стари теми...”