Как да говоря по микрофона?
Модератор: Развлечения
- Respected
- Ник в играта: Birichka <3
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Как да говоря по микрофона?
Здравейте, днес си купих нов микрофон и след бая опити най-накрая премахнах гадното бучене. Сега обаче проблема е как да говоря в сървъра? Пиша командата "bind k +simonvoice" в конзолата, но когато натисна "k" ми изписва че командата е непозната и нищо не се чува. Микрофонът си работи идеално като го прослушах от играта и съм сложил тикчето на "Enable voice in this game". Ако може малко помощ, защото питах няколко пъти Админите в сървърът и явно никой не знае. 

- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
Re: Как да говоря по микрофона?
в нашия жалбрейк микрофона не работи,и симоните пишат,защото не всички играят със звук.

- Respected
- Обратна връзка:
Ем не знаех. Като прегледах в правилата пишеше, че е разрешено стига да попитам и всичките затворници да имат звук. Пък и наскоро чух как един от играчите говореше като беше ЦТ.

- Баннат
- Ник в играта: HiMyNameIsWut
- Скайп профил: facebook:djigalov
Няма как да се въздържа да не коментирам.
Няма да убиете желанието на още един играч на улесни работата в сървъра, както и да я направи по-забавна.
Аналгин, питай всички дали са със звук, напиши първата команда и след това кажи duck от място, up/jump умира(по микрофона) . Също казваш на твоите да НЕ убиват по време на тази команда, така проверяваш кой е с звук и кой е без. Ако от 18 човека, един-двама са без звук, или им дай друг командващ, или им дай въпрос от място, или им дай да си играят футбол. После спокойно можеш да си продължиш по микрофона с останалите.
Но ако случайно са към 4 или повече, помоли ги да си пуснат звука, ако ли не.... Пишеш командите.
Няма да убиете желанието на още един играч на улесни работата в сървъра, както и да я направи по-забавна.
Аналгин, питай всички дали са със звук, напиши първата команда и след това кажи duck от място, up/jump умира(по микрофона) . Също казваш на твоите да НЕ убиват по време на тази команда, така проверяваш кой е с звук и кой е без. Ако от 18 човека, един-двама са без звук, или им дай друг командващ, или им дай въпрос от място, или им дай да си играят футбол. После спокойно можеш да си продължиш по микрофона с останалите.
Но ако случайно са към 4 или повече, помоли ги да си пуснат звука, ако ли не.... Пишеш командите.
I<3 FOOD
- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
Аз нищо не съм пипал и мога да си говоря по микрофона + чуват ме.
Относно другите неща, ако никой- никога няма нищо против- говори си по микрофона, естествено, като спазваш правилата на сървъра. Препоръчително е да изговаряш ясно и отчетливо командите, както и да предупредиш съотборниците си да не убиват за най- малкото (ти също не убивай за най- малкото).
Желая ти успех и приятна игра в сървърите (особено в JailBreak-а
).
Оставям темата отключена за още мнения, въпроси и идеи !
Относно другите неща, ако никой- никога няма нищо против- говори си по микрофона, естествено, като спазваш правилата на сървъра. Препоръчително е да изговаряш ясно и отчетливо командите, както и да предупредиш съотборниците си да не убиват за най- малкото (ти също не убивай за най- малкото).
Желая ти успех и приятна игра в сървърите (особено в JailBreak-а

Оставям темата отключена за още мнения, въпроси и идеи !
- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
Аз мислех да пусна още едно предложение,да говорят всички CT, и T, но само с определен флаг за терористите.HiMyNameIsWut написа:Няма как да се въздържа да не коментирам.
И да адаш,тук си прав, така ще бъде доста по-лесно, обаче един човек да е инат,после тряя да пишеш.
- Respected
- Обратна връзка:
Оправих се с микрофона и говоря когато хората в сървърът намалеят, защото винаги се намира някой който му е крив денят и се опитва да направи тъпо на другите. Колкото до мнението на @Naskoy ;] съм напълно съгласен. Това което правеше поне преди до някаква степен интересен сървърът беше, че можеш да си лафиш с другите играчи. Сега всичко е едно еднообразие с тези биндове и напълно еднакви рундове. Пък и нали затова са Админите в сървърът? Ако има някой който обижда или пречи да го наказват ... мисля, че всичко си е написано в правилата и не знам какъв е проблема да се говори. Поне да бъде направено всички ЦТ да могат да говорят, а не само симона. 

- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
Аз съм съгласен да могат да говорят хора с права от Сървър Админ на горе, за да обясняват бързо и качествено. Отделно на това, предложението да могат да говорят всички СТ-та е колкото добре, толковаи зле. Пускайте предложения, не си мислете, че никой не ги гледа.
Искам сайта да прелива от предложения !!!
Искам сайта да прелива от предложения !!!
- Respected
- Ник в играта: ///RAWW;;bobi droga
- Обратна връзка:
Според мен пък ще е по-добре ако се командва главно по микрофон защото винаги когато влизам в сървъра да играя се получават две ситуации:
(1) Командвам по микрофон (по-бързо е, по-лесно за мен и със сигурност по-лесно за затворниците) НО - абсолютно винаги все някой мрънка да се пише защото няма звук (или слуша музика) и съответно всяка команда се забавя със 5-15секунди при което идва втората ситуация а тя е (2) Докато пиша командата някой вади оръжие било то шпага или пружина от диван и съответно умирам без да имам начин да се защитя. Просто играта на полицаите се затруднява прекалено и съответно има отлив на желание за полицаи. Също така докато командваш чрез микрофон имаш време да измислиш нещо по-интересно - било то игра или друго забавление. Трябва нещо да се промени.
(1) Командвам по микрофон (по-бързо е, по-лесно за мен и със сигурност по-лесно за затворниците) НО - абсолютно винаги все някой мрънка да се пише защото няма звук (или слуша музика) и съответно всяка команда се забавя със 5-15секунди при което идва втората ситуация а тя е (2) Докато пиша командата някой вади оръжие било то шпага или пружина от диван и съответно умирам без да имам начин да се защитя. Просто играта на полицаите се затруднява прекалено и съответно има отлив на желание за полицаи. Също така докато командваш чрез микрофон имаш време да измислиш нещо по-интересно - било то игра или друго забавление. Трябва нещо да се промени.

- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
Микрофона в жб си работи. Могат да го ползват администратори с бан права и Саймъна. Командата е нормалната, стандартно биндната: bind <key> +voicerecord.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.