Перманентно гагнат!

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: sebahtinoff,sybbeto,seboz...
Скайп профил: ЛС Maybe.
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Перманентно гагнат!

Мнение от sebahtinoff »

Здравейте, момче на 17 от турски произход. В сървъра ми казваха резак и пишеха е Аллах (моя господ) е бил грешник, и че сме резаци и т.н а някав "po-napyshen" от хнс-то на всяко поздравяване ме нарича "мангал" питах го какво точно имаш предвид от мангал той отговори с "манго" ,още циганин(това не е обида), сапун и т.н...Това много ме изнерви и обиди, И получиха 10 минути бан от Бъни ли е какъв е...След това пак продължиха и аз се ядосах и почнах да обиждам на 500 години робство и на гяур.. И получих перманентен гаг, добре признавам че се намирам в чужда държава,и даже да се срамувам от това какъвто съм но, всеки човек прави грешки когато е ядосан,просто не ми пука..Но защо на тях 10 минути а на мен, перм гаг???! Турчина или циганина е и ще е дискриминиран винаги в България освен ако не си в родината :)) :bulgaria:
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Re: Перманентно гагнат!

Мнение от Excione ツ »

Тук не делим на цигани, евреи, китайци, турци, руснаци, унгарци, сърби, македонци и т.н.
Няма смисъл да се срамуваш от корените си, роден си на територията на република България и си българин, колкото всеки един.
Предостави едно demo, за да може да констатираме по него.
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Вашият пол е: Мъж
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Re: Перманентно гагнат!

Мнение от Musti »

Видях ви какво сте писали в сървъра.
Гага ти ще се намали за 1 ден.