Бунтове от JBBUNTARI> Chocho :33
Модератор: Развлечения
- Новак
- Ник в играта: JBBUNTARI> Chocho :33
- Скайп профил: chochoiam.
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Бунтове от JBBUNTARI> Chocho :33
....
Последно промяна от Genata на 13 Окт 2015, 20:34, променено общо 6 пъти.
Причина: реклама
Причина: реклама
- Respected
Re: Бунтове от JBBUNTARI> Chocho :33
Защо качваш бунтове от други сървъри тук? Хвали си се там, тук също има джайл, нали знаеш, че това е реклама?
И бунтовете не са нищо особено просто не са те видяли и със saw всеки може

Последно промяна от puRple* на 03 Окт 2015, 18:47, променено общо 1 път.

- Новак
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: mnmu
- Скайп профил: Имам
- Обратна връзка:
Гледах само 2 клип и си ми смешен . И аз със SAW правя чудеса . Ако ми нападнеш някой без оръжие и вземеш поне 5 полицая , ще си едитна мнението .

- Respected
- Ник в играта: ....
- Скайп профил: ....
- Обратна връзка:
- Новак
- Обратна връзка:
Вместо да ми кажеш едно евала за бунтовете, тъй като те наистина са добри, ти избираш да ръсиш тъпизми. Целта ми е да не ме видят. Относно това за резачката, обзалагам се че ти си толкова некадърен в този мод, че с резачка максимум да убиеш един и да те разкостят при опита да хитнеш 2рия надзирател.puRple* написа:Защо качваш бунтове от други сървъри тук? Хвали си се там, тук също има джайл, нали знаеш, че това е реклама?
Прекалено смело изказване от твоя страна, не знам що за качества имаш върху този мод, но аз не съм човек който изпълнява команди. Който е играл с мен знае, че всеки рунд правя бунтове и в голямата си част са успешни. Всеки fail-ва на моменти, не съм терминатор все пак, но важното е че това се случва много рядко. От скоро започнах да си записвам клипове, нямам абсолютно никакъв опит, от фрапса го слагам в камтазията, прибавям музика и пускам клипа. Не правя абсолютно нищо по него, както и много от старите ми демота вече ги няма, за това не мога да предоставя подобни бунтове, каквито ти искаш. Ще го приема това за предизвикателство и се надявам след време да видиш що за играч съм.mnmu написа:Гледах само 2 клип и си ми смешен . И аз със SAW правя чудеса . Ако ми нападнеш някой без оръжие и вземеш поне 5 полицая , ще си едитна мнението .
Благодаря!shenzo:D написа:Виждала съм го в друг сървър и си бунти яко
П.П: Може това ми мнение да звучи нескромно, което не е така, тъй като съм доста скромно момче.. просто нямаше как да го кажа по начин, който да се хареса на всички.

Пийс!
Последно промяна от Musti на 03 Окт 2015, 19:42, променено общо 1 път.
Причина: Само ще ти кажа да внимаваш малко с езика и да не употребяваш думи,които накърняват достойнството на потребителите,както и да не обиждаш по някакъв начин някого.
Причина: Само ще ти кажа да внимаваш малко с езика и да не употребяваш думи,които накърняват достойнството на потребителите,както и да не обиждаш по някакъв начин някого.
- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
Хаха и ти са имаш за играч ли бе момче.Некви бавни CT дето им минаваш в гръб и даже не чуват,че се отваря врата на гъна,пет часа не можеш хитнеш едно ct,само като видя как дъкваш и задържаш и ми става ясно колко играеш.пхахахаха
- Глобален Модератор
Евала баце от днеска ще се уча от тебе как се играе Jailbreak!Просто си перфектен цт-тата не знаят на кой свят са и ти като им ми еш в гръб и после ти отнема още 10 мин да го нацелиш за да умре.

- Respected
обзалагам се че ти си толкова некадърен в този мод, че с резачка максимум да убиеш един и да те разкостят при опита да хитнеш 2рия надзирател.
ахахаха влез в нашия сървър да видим дали ще е така. С отпушвалка няма да можеш на направиш 2 хита. Имаш много голямо самочувствие ама си ботче
ахахаха влез в нашия сървър да видим дали ще е така. С отпушвалка няма да можеш на направиш 2 хита. Имаш много голямо самочувствие ама си ботче

- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Обратна връзка:
Вземи да започнеш да влизаш и в нашия Jailbreak, за да те видим що за стока си ;) На бас, че ако аз и още 2-3 по-добри човека сме CT няма да вземеш и фраг и ще си 0/5 минимум, вярваш ли ми? 

- Активен
- Ник в играта: Dzh.
- Скайп профил: Ligla_Petq
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Тоя па.. ходи си там и се махай от тука.. к'во ми се фукаш с тея 15 годишни лапета, които не знаят къде се намират.. нали съм играла при вас, пълна боза.. Аее махай са.. ужас.. баси слабите се.. тук и 1 фраг няма да вземеш като си Т ..
Идва време,когато някой спира да ти липсва...
Но не защото не го обичаш,а защото си свикнал
него вече да го няма..
него вече да го няма..
- Баннат
Престанете всички да хейтвате човека,като не може не може да играе за какво трябва всички да го хейтвате.
Човека е решил да го сподели с нас,не за да го хейтите,а може би да приеме препоръка от вас.
Всички тук да не би да сте някви мега добрите(прота),че нападате хората.
Съобразявайте се малко,за да не се налага да се наказваме!
Човека е решил да го сподели с нас,не за да го хейтите,а може би да приеме препоръка от вас.
Всички тук да не би да сте някви мега добрите(прота),че нападате хората.
Съобразявайте се малко,за да не се налага да се наказваме!
- JailBreak Бунтар
- Ник в играта: Air Jordan ✅
- Скайп профил: Лично Съобщение.
- Обратна връзка:
Оле оле брат, не ме карай да си едитвам мнението и да ти показвам демото от преди г/д една година, когато играех с стария ник, даже защо пък да не ти го покажа сега. иначе бр г/д бива
http://www.file.bg/c301401nMRTZ
Аре кефи се :Д
http://www.file.bg/c301401nMRTZ
Аре кефи се :Д
- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Обратна връзка:
Стига нападахте момчето бе, ква е тая злоба
Човека пуснал някакво демо как играе и нито един от вас не каза нещо добро, всичките се правите на някакви, деа знам кви, прота ли кви да ви нарека, ама реално 1 килче не можете да направите, дори тука сигурно има некви по-зле от него, не разбирам защо всички трябва да се правите на голямата работа, а не му кажете просто нещо нормално 

- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
Аз па ще кажа,че във жайла уважавам най-много бунтарите. Защото те на практика си имат на представа,че за да играеш в тази игра не трябва просто да изпълняваш заповеди. Трябва и да бунтиш,без значение как. А и все пак не си ползвал ВИП шоп,както наще ботове тука. А по стандартния начин,който отдавна е забравен.
Аз ще ти кажа БРАВО МОМЧЕ! И ще си вървя по пътя.
Знаете ли какво? Щом ще критикувате момчето,пратете демо как ми бунтите без ВИП ШОП,да ви видя сега.
Знаете ли какво? Щом ще критикувате момчето,пратете демо как ми бунтите без ВИП ШОП,да ви видя сега.
- Новак
- Обратна връзка:
Новият ми клип от тази сутрин, записан е в друг сървър, не в обичайния. Ще качвам клипове и от други сървъри.
Доста риск поех, тъй като обикновено в тази верига не оставят тунела по толкова лековат начин, точно и това е причината подобни бунтове да са често потушавани. Минах през него, след като видях че надзирателите го забравят и се надявах да не се сетят да го погледнат.
Рискувах и ми се получи.
2рият ми нов клип, отново записан днес, свеж е преди максимум 15-20 минутки записан. В бунта има вкарана 3 бунта, като последни 2 бунта може би не са върха, но целта ми да ги вкарам в този клип беше друга, главно да покажа начина по която мога да се измъкна и също така, че мога да бунтя без значение кой е CT. За протокола, въпросните персонажи са много добри надзиратели и при тях бунта е значително по-труден. И тук ще ме нахендрите, че само аз така си мисля, но аз като играч играещ в определената верига съм запознат доста повече от вас с тяхната игра.
Към Димитрова, ако си тази която си мисля (Зарева), то коментара ти е адски глупав. Играла си с мен, да, сваляше ми звезди и прооооочие. От както те баннаха в нашата верига, изпитваш силна ненавист към екипа ни. Аз съм сървър админ там и с мен няма какво да делкаш.

Доста риск поех, тъй като обикновено в тази верига не оставят тунела по толкова лековат начин, точно и това е причината подобни бунтове да са често потушавани. Минах през него, след като видях че надзирателите го забравят и се надявах да не се сетят да го погледнат.

2рият ми нов клип, отново записан днес, свеж е преди максимум 15-20 минутки записан. В бунта има вкарана 3 бунта, като последни 2 бунта може би не са върха, но целта ми да ги вкарам в този клип беше друга, главно да покажа начина по която мога да се измъкна и също така, че мога да бунтя без значение кой е CT. За протокола, въпросните персонажи са много добри надзиратели и при тях бунта е значително по-труден. И тук ще ме нахендрите, че само аз така си мисля, но аз като играч играещ в определената верига съм запознат доста повече от вас с тяхната игра.
Благодаря ти! ;)Naskoy ;] написа:Аз па ще кажа,че във жайла уважавам най-много бунтарите. Защото те на практика си имат на представа,че за да играеш в тази игра не трябва просто да изпълняваш заповеди. Трябва и да бунтиш,без значение как. А и все пак не си ползвал ВИП шоп,както наще ботове тука. А по стандартния начин,който отдавна е забравен.
Към Димитрова, ако си тази която си мисля (Зарева), то коментара ти е адски глупав. Играла си с мен, да, сваляше ми звезди и прооооочие. От както те баннаха в нашата верига, изпитваш силна ненавист към екипа ни. Аз съм сървър админ там и с мен няма какво да делкаш.

Последно промяна от Genata на 13 Окт 2015, 20:35, променено общо 2 пъти.
Причина: премахнати линкове (реклама)
Причина: премахнати линкове (реклама)
- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
Има голяма разлика в кой сървър е направен бунта.За пример ще дам нашия сървър и сървъра в който са заснети повечето клипове.Както се вижда от последния клип командите са супер семпли сравнение с нашия сървър.При нас командите са супер дълги и направени така,че да се ограничат бунтове.Например ''fz v izo,otklon mre'' . Дефакто видят ли да тръгнеш да бягаш както в повечето ти клипове на момента ще те убият и затова повечето които сме писали по - горе се опитваме да ти обясним,че в нашия сървър тези бунтове е абсурдно да го направиш,а не с цел да се заяждаме.
- Активен
- Обратна връзка:
[/quote]
Нямам нищо против екипа ви, нито теб, нито някой друг, банната съм само във форума, но има разлика м/у този жайл и вашияя.. Р1одей се изказа за това и разликата.. Сваляла звезди? Или просто те игнорирах ХАХАХА.. осъзнай се моля те.. до колкото коментара ми, определено не е глупав, защото там 15 годишните деца даже не си знаят командите..
Ела бунти тука да видим какво ще направиш.. трдунооо ..

Нямам нищо против екипа ви, нито теб, нито някой друг, банната съм само във форума, но има разлика м/у този жайл и вашияя.. Р1одей се изказа за това и разликата.. Сваляла звезди? Или просто те игнорирах ХАХАХА.. осъзнай се моля те.. до колкото коментара ми, определено не е глупав, защото там 15 годишните деца даже не си знаят командите..

него вече да го няма..
него вече да го няма..
- Новак
- Обратна връзка:
Кога си ме игнорирала като ти постоянно ми пишеше? Хайде да не се лъжем, моля ти се.. А относно сървъра ви, до сега бях в него и не е толкова сложен, колкото вие ми го представяхте! 

Последно промяна от r1odayftw на 04 Окт 2015, 15:28, променено общо 1 път.
Причина: Това не ви е чат , ако имате нещо да си казвате имате ЛС
- Активен
- Обратна връзка:
Погледни вашия, погледни нашия. :] Това с писането няма как да стане.. Нека се съберем редовните и влез пак, а не когато са вътре тези, които не знаят почти винаги къде се намират. :]
Последно промяна от r1odayftw на 04 Окт 2015, 15:28, променено общо 1 път.
него вече да го няма..
него вече да го няма..