[Кандидат админ] JailBreak - baRbie

Тук ще се местят отхвърлените кандидатури
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: Dzh.
Скайп профил: Ligla_Petq
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

[Кандидат админ] JailBreak - baRbie

Мнение от Димитрова. »

1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - 17
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам ги.. 106ч. 20 мин. baRbie номерче 11.
3. Напишете Вашето име! - Петя
4. Напишете Вашия ник! - baRbie
5. За кой сървър кандидатствате? - SlackServ.Com # JailBreak
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Всеки казва обичайното, нарушения, псувни, хакове (рядко) и другите куп глупости, аз ще кажа с подпомагането за развитие на сървъра/веригата..
7. Задължително Skype за връзка: - dew..97

Офтопик:
ПП. мне пускам кандидатура с цел прием, а просто да видя кои/какви са ми грешките и минусите. :bow: + това се извинявам за глупостите, които бях наговорила за Мусти в сървъра.. Предполагам той знае за какво иде реч. :]
Идва време,когато някой спира да ти липсва...
Но не защото не го обичаш,а защото си свикнал
него вече да го няма..
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: Musti
Скайп профил: mustito2
Вашият пол е: Мъж
Been thanked: 1 time
Обратна връзка:

Re: [Кандидат админ] JailBreak - baRbie

Мнение от Musti »

Твърдо Против от мен. Причините са следните:
1. Прекалено надменно държание,както в сървърите така и във форума,имаш заядливо отношение,което трябва да го поправиш.
2. Да се научиш да уважаваш всеки в екипа,няма значение с какъв ранг е,като видиш няква грешка от някого ти почваш да се саморазправяш. Не това е начина има си форум и се оплакваш там,като си недоволна.
3. Да не спамиш постоянно по сървърите,вярно е че за думата БОТ не може да се гагва,но като го правиш 10 - 20 пъти се води опит за заяждане,което е пак в твой минус.
4. Нямаш право да държиш сметка на когото и да е било от екипа,както казах по горе има си форум,оплакваш се там.
5. Личните отношения нямат нищо общо с вота ми.

Когато видя да коригираш всичко това,може би ще си променя вота,но за сега просто няма как да ти дам друг вот.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: b0TL!k3_1926
Скайп профил: emo_003
Обратна връзка:

Мнение от b0TL!k3_1926 »

Може да си активна във сървъра,може да имаш часовете,обаче има едно НО,не ми харесва държанието ти в сървърите,форума и сайта както каза Мусти оправи си държанието,много се заяждаш с играчите/админите от веригата,а и да добавя,че с тези 2 предупреждения вървиш към кривия път.Когато си оправиш държанието тогава (може би) ще си променя вота,но за сега съм твърдо ПРОТИВ !
Изображение
Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Melachka
Обратна връзка:

Мнение от Melachka »

Едно много голямо против от мен! Смятам, че избързваш. Лично според мен имаш пропуски в правилата все още, много от колегите ми в този сървър са те гагвали неколкократно за глупостите ти, а и тези часове не са изобщо мярка и в твоя случай не играят изобщо роля, защото аз само докато бях помощник админ имах цял куп доклади, където те киквам като висиш АФК доста дълго време, по няколко минути. Това сме обсъждали с много от колегите ми, доста хора от екипа са те киквали за дето висиш АФК. Представям си какво е, когато няма админ в сървъра, който да те кикне, сигурно с цели мапове седиш АФК. :D Отделно смятам, че множеството абсурдни, смешни и нелепи оплаквания, които направи срещу голяма част от колегите ми, съм останал с много лошо впечатление, защото те не са виновни, а ги докладваш, само защото не е станало по твоята воля. Също така активността ти намаля страшно много последните дни, изобщо, ама изобщо не съм те засичал, а аз съм си редовен. Общо взето официалното ми и категорично мнение е, че много от часовете си си ги натрупала като висиш АФК, поведението ти не ми е харесало, отношението ти е заядливо, а и ти с това поведение на Господ Бог ако станеш админ положението ще стане "стой та гледай". А и сега да се извиняваш за минали неща на Мусти, според мен е твърде късно и извиненията ти са след дъжд качулка. Дължиш извинения и на ВСИЧКИТЕ ми колеги, срещу които пуска оплаквания, когато не беше права. Това е вотът ми, няма как да си го променя на "ЗА", поне докато не видя промяната в теб първо.
Последно промяна от Melachka на 28 Сеп 2015, 12:48, променено общо 6 пъти.
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: Iwanowaa^
Скайп профил: llxchiko
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Iwchet »

Musti написа:Твърдо Против от мен. Причините са следните:
1. Прекалено надменно държание,както в сървърите така и във форума,имаш заядливо отношение,което трябва да го поправиш.
2. Да се научиш да уважаваш всеки в екипа,няма значение с какъв ранг е,като видиш няква грешка от някого ти почваш да се саморазправяш. Не това е начина има си форум и се оплакваш там,като си недоволна.
3. Да не спамиш постоянно по сървърите,вярно е че за думата БОТ не може да се гагва,но като го правиш 10 - 20 пъти се води опит за заяждане,което е пак в твой минус.
4. Нямаш право да държиш сметка на когото и да е било от екипа,както казах по горе има си форум,оплакваш се там.
5. Личните отношения нямат нищо общо с вота ми.

Когато видя да коригираш всичко това,може би ще си променя вота,но за сега просто няма как да ти дам друг вот.
Искам да добавя, преди да кажеш нещо, помисли хубаво и тогава го кажи. На мен ми се случва да кажа нещо и после да съжалявам, така че ще те посъветвам следното, което казах. Помисли и тогава говори, защото има вероятност после да патиш. Общо взето подкрепям Мусти с неговите причини, има още неща, които да кажа, но в момента не се сещам. Тъй че най- важното е да цениш останалите от екипа, за да те ценят и те. Да ги уважаваш, за да те уважават и те. Дръж се на ниво. Вслушвай се в думите на другите и не бързай да се изказваш. Мисли по трезвено и за годините си, защото до сега както гледам на 17 си, а се държиш сякаш си на 12. Не знам какво има още да добавям, ако се сетя ще ти пиша на ЛС. :) Надявам се да се вслушаш в мненията на другите и да коригираш всичко.
УСПЕХ!
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 4:20
Обратна връзка:

Мнение от Lucky »

Не ми харесва държанието ти, държиш се надменно и в сървъра и във форума, и към екипа.. Имала си много провинения пред мен, включително и това, че си ме заплашвала. Не си напълно наясно с правилата, имаш огромни пропуски. За мен ти не си готова да се заемеш с какъвто и да е пост, предоставящ права. Хубаво, че си редовна, ама погледни и другите изисквания. Едно голямо и категорично Против.
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от JukeCity »

Има ли какво още да допълня ... мусти каза всичко , против
Аватар
Глобален Модератор
Глобален Модератор

Ник в играта: ...
Обратна връзка:

Мнение от monster »

Не си яла достатъчно хляб за си админка докато не почнеш се държиш както трябва положителен вот нема да видиш.Против
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: b0TL!k3_1926
Скайп профил: emo_003
Обратна връзка:

Мнение от b0TL!k3_1926 »

Коригирай грешките си и пробвай отново,но не по рано от 1 месец ! ОТХВЪРЛЕНА !
Изображение
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Отхвърлени кандидатури”