Оплакване от несправедлив бан!
- Новак
- Ник в играта: FRUGO
- Скайп профил: m.r.m.73
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Оплакване от несправедлив бан!
1. Вашият ник: Martu
2. Сървър: SS Jailbreak
3. Ник на админа: Melachka
4. Вашето IP:95.158.177.199
5. Причина, поради която сте наказан: ' Aimbot '
6. Демо на играта ви: http://dox.bg/files/dw?a=d9cb3cddcb
7. Screenshots: няма
2. Сървър: SS Jailbreak
3. Ник на админа: Melachka
4. Вашето IP:95.158.177.199
5. Причина, поради която сте наказан: ' Aimbot '
6. Демо на играта ви: http://dox.bg/files/dw?a=d9cb3cddcb
7. Screenshots: няма
- Respected
- Ник в играта: ....
- Скайп профил: ....
- Обратна връзка:
Re: Оплакване от несправедлив бан!
Сега пък откъде дошъл този аймбот според мен си чист.
Последно промяна от Tony Montana на 27 Сеп 2015, 21:15, променено общо 1 път.
Причина: +1 Предупреждение!!! Изгледа 1-часово демо за 7 минути.
Причина: +1 Предупреждение!!! Изгледа 1-часово демо за 7 минути.
- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Обратна връзка:
Точно айм е, и с xaer0 именно това си писахме на админ чата, пък и ти как го изгледа това демо 90+ MB за само 7 минути, че чак си и писала коментарче...shenzo:D написа:Сега пък откъде дошъл този аймбот според мен си чист.

Колкото до играча, за мен ти не си чист, убиваш ме цели 2 пъти през цели 2 стени + кашон, знаеше през цялото време къде съм. Още не съм близо до решетката на тунела, която трябва да счупя, а ти ме убиваш и си стреляш точно в мен. Същото стана и когато бях spectator - ти стоеше през цялото време и знаеше кога и къде се намира xaer0, знаеше кога да стреляш през цялото време. Чисто хакче си, личи си перфектно, защото рефлексите ти и останалите ти действията са бавни като на аутист, а убиваш през стени, кашони и некви хедчета биеш, което е мега странно. Аз съм на мнение, че бана ти ТРЯБВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да остане, но все пак зависи и какво ще кажат колегите от екип банове, но не вярвам мнението им да е по-различно от моето, пък ако е - здраве да е.

- Новак
- Обратна връзка:
А , ти съдиш по рефлексите ми , което не е правилно понеже се редувахме с брат ми да играем . Не забелязваше ли , когато аз играх и той играе ( все пак е на 6 години) и винаги в началото на роунда ми даваше да стрелям с ауто снийпера, а и също мястото за което може да се измъкнете без да ви раня в тунела е минимален, а и аз стрелям постоянно . защото първо изчаквам да чупите тунела и след това постоянно натискам с левия бутон на мишката да стрелям , даже някои случай не се получаваха преди да Ви убия и също така ако бях с реалния ми ник изобщо нямаше да ме баннеш (сигурен съм)
Последно промяна от Tony Montana на 27 Сеп 2015, 21:16, променено общо 1 път.
Причина: Тишина
- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
rado51 написа:А , ти съдиш по рефлексите ми , което не е правилно понеже се редувахме с брат ми да играем .
Само като видях това, си дадох сметка, че няма смисъл да гледам демото.
Последно промяна от Tony Montana на 27 Сеп 2015, 21:23, променено общо 1 път.
Причина: Да но ще гледаш ако искаш да коментираш
Причина: Да но ще гледаш ако искаш да коментираш
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Обратна връзка:
Това с брат ти беше голяма простотия, не смятам да ти вярвам, дори и да беше с реалния си ник пак щях да те банна по простата причина, че не мога да те оставя да си цъкаш, след като те смятам за хак, а и не само аз. Направо да спрем да пишем по темата, чакаме изказване от екип банове и нещата ще се решат. ;)rado51 написа:А , ти съдиш по рефлексите ми , което не е правилно понеже се редувахме с брат ми да играем . Не забелязваше ли , когато аз играх и той играе ( все пак е на 6 години) и винаги в началото на роунда ми даваше да стрелям с ауто снийпера, а и също мястото за което може да се измъкнете без да ви раня в тунела е минимален, а и аз стрелям постоянно . защото първо изчаквам да чупите тунела и след това постоянно натискам с левия бутон на мишката да стрелям , даже някои случай не се получаваха преди да Ви убия и също така ако бях с реалния ми ник изобщо нямаше да ме баннеш (сигурен съм)
Офтопик:
Последно промяна от Melachka на 27 Сеп 2015, 21:34, променено общо 2 пъти.
- Активен
- Ник в играта: Dzh.
- Скайп профил: Ligla_Petq
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Божке.. защо, когато направите някаква мизерия се оправдавате : брат ми беше, той е на 6-10 години? Не съм гледала демото , но от написаното от Мелачка не личи да си чист.. Не може както каза , през 2 стени + кашон да знаеш къде се намира точно и да го убиеш, абсурдно е.. Да не очакваш, че някой ще ти повярва на това оправдание с брат ти.. не си първия и 100% няма да си последния с това оправдание.. Определено бана трябва да си остане..
Последно промяна от Tony Montana на 27 Сеп 2015, 21:17, променено общо 1 път.
Причина: +1 Предупреждение!!! Не говори на изуст гледай демото
Причина: +1 Предупреждение!!! Не говори на изуст гледай демото
Идва време,когато някой спира да ти липсва...
Но не защото не го обичаш,а защото си свикнал
него вече да го няма..
Но не защото не го обичаш,а защото си свикнал
него вече да го няма..
- Новак
- Обратна връзка:
Ем , поне гледаите демото да сте сигурни дали съм хак или не . То ако е така всеки да буде хак. Затова съм дал доказателство
Последно промяна от Tony Montana на 27 Сеп 2015, 21:18, променено общо 1 път.
- Respected
- Ник в играта: Tony Montana
- Обратна връзка:
От сега нататък всеки един бастун коментирал без да е гледал демото ще бъде санкциониран с +1 предупреждение независимо дали е от екипа или не
- Баннат
Няма хак на демото,ясно се вижда къде е изхода на самия тунел,а той стреля там през кашоните.
Другото което е към колегата Мелачка - Да вземеш да прочетеш малко за хаковете,понеже от тва демо което гледах, причината трябваше да е - WALLHACK,а не AIMBOT. Явно не знаеш какви са признаците на 2 та хака и че са коренно различни.
Бана е махнат,приятна игра в сървърите ни.
Другото което е към колегата Мелачка - Да вземеш да прочетеш малко за хаковете,понеже от тва демо което гледах, причината трябваше да е - WALLHACK,а не AIMBOT. Явно не знаеш какви са признаците на 2 та хака и че са коренно различни.
Бана е махнат,приятна игра в сървърите ни.