Проблем с Opera

Тук ще се преместват стари и приключени теми от раздел "ТЕХНОЛОГИИ"
Правила на форума
За стари и важни теми от раздел ТЕХНОЛОГИИ.
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: Nope
Обратна връзка:

Проблем с Opera

Мнение от The Rock! »

Здравейте! Преди 2-3 дена докато говорих по скайп, един приятел ми предложи да играем Minecraft. И аз се съгласих и по това време ми искаше новата версия на Java, и аз е изтеглих, и като е изтеглих. Почна да ми тегли някви програми, почна да ми лаги операта и такива неща. Почват ми се отварят други сайтове като натисна някъв линк, или нещо друго и т.н.. Ако може да ми помогните защото, ми писна. Вирус ли имам, какво имам. Не знам. Видях антивирусната, нямам никъв вирус, и си викам. Начи е някъв проблем с компа. И ако може ми помогнете, защото като изтеглих Java , почна да ми се инсталирват някви и други програми. Пример: AnyProtect , MyBrowwser (нещо таково.) И такива работи.
Офтопик:
Извинявам се, ако съм раздела. Ако може е преместете, в правилния раздел!
Последно промяна от nZero на 15 Сеп 2015, 16:29, променено общо 2 пъти.
Причина: Кво ти прави темата в counter strike раздела ( преместена в правилния радел). :Д
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: Blackcr0w
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Проблем с Opera

Мнение от Blackcr0w »

И аз бях минал през този проблем , та ето го и решението :
1.Теглиш adwcleaner
2.Пускаш го
3.Сканираш
4.После като се сканира ти дава няколко работи (Да маркираш всичко ей :Д)
5.После ще ти иска рестарт и евентуално след рестарта ще ти се оправи

2-ри начин (ако 1-вият не проработи)
1.Теглиш HitManPro
2.Сканираш (евентуално първо ще ти иска емейл и още малко работи)
3.След това ще разбереш какво следва (и да не си умен пак ще се досетиш , програмата е на кирлица (български)
4.Рестарт
(Hitmanpro е като анти-вирусните , но по-добър )

Това е от мен (Аз съм без анти-вирусна , само с тези 2 програми и не съм имал троянец от 1 година )

:bgflag: :bgflag: :bgflag: :D :D :D
Аватар
Шефчето
Шефчето

Ник в играта: USS Enterprise
Обратна връзка:

Мнение от Genata »

Blackcr0w написа:И аз бях минал през този проблем , та ето го и решението :
1.Теглиш adwcleaner
2.Пускаш го
3.Сканираш
4.После като се сканира ти дава няколко работи (Да маркираш всичко ей :Д)
5.После ще ти иска рестарт и евентуално след рестарта ще ти се оправи

2-ри начин (ако 1-вият не проработи)
1.Теглиш HitManPro
2.Сканираш (евентуално първо ще ти иска емейл и още малко работи)
3.След това ще разбереш какво следва (и да не си умен пак ще се досетиш , програмата е на кирлица (български)
4.Рестарт
(Hitmanpro е като анти-вирусните , но по-добър )

Това е от мен (Аз съм без анти-вирусна , само с тези 2 програми и не съм имал троянец от 1 година )

:bgflag: :bgflag: :bgflag: :D :D :D
Ще помоля некомпетентни хора да не пишат глупости защото единствено вярно нещо от написаното е това за adwcleaner,всичко друго е пълна глупост.

Програма 1
Програма 2
Програма 3
PS: След като пуснеш програма 1 и я оставиш да сканира и дадеш clean,ще се конфигурира един лог,качи го тук
с програма 2 и 3 след като ги инсталираш и им обновиш дефинициите,минаваш под save mode и ги пускаш на fullscan на системния ти дял,след това следваш стъпка 4

Програма 4
Това е онлине сканер на антивирусната есет,като последна стъпка сканирваш с него и проблема ще бъде решен,и като за финал си инсталирай това -
което ще те предпази занапред от подобни проблеми.
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от The Rock! »

Благодаря на тоя за adwcleaner дето ми предложи, стана. Ама имам само проблема за натискането на сайтове. Като натисна ме праща друг сайт и това е. Другото се оправил :) +1 получаваш за помощта. А сега ще пробвам на Genata предложението. Ако може изчакайте да го направя и да ви отговоря какво е станало :)
Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: Blackcr0w
Обратна връзка:

Мнение от Blackcr0w »

Ще помоля некомпетентни хора да не пишат глупости защото единствено вярно нещо от написаното е това за adwcleaner,всичко друго е пълна глупост.
Не искам да го правя спам тема , но HitmanPro е тествана от мен и са ми я препоръчали специалисти . :)

По темата :
Ако не ти се оправи пробвай с malwarebites Анти-malware .
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от The Rock! »

Добре, сега имам нов проблем. Opera-та е оставих, защото само реклами се появяваха когато натисна нещо и си казвам, айде ще изтегля Mozila, изтеглих е. Стоеше няколко дена защото имах работа. И като отидох в форума, и докато гледах някой работи. И по това време цъкам нещо и той ме праща отново в друг сайт. Все едно съм отново с Opera... Защо ми прави така не знам... Ако може помогнете ми и за това. Ще съм ви много благодарен :)
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: ~ wiSh ~
Обратна връзка:

Мнение от wiSh »

The Rock! написа:Добре, сега имам нов проблем. Opera-та е оставих, защото само реклами се появяваха когато натисна нещо и си казвам, айде ще изтегля Mozila, изтеглих е. Стоеше няколко дена защото имах работа. И като отидох в форума, и докато гледах някой работи. И по това време цъкам нещо и той ме праща отново в друг сайт. Все едно съм отново с Opera... Защо ми прави така не знам... Ако може помогнете ми и за това. Ще съм ви много благодарен :)
Да ти е хрумвало да си изтеглиш ublock или някакъв adblocker?
ἭἚἳḼ ӍᴀṗừἮ
#∆ \( ͡° ᴥ ͡°)/
Аватар
Напреднал
Напреднал

Обратна връзка:

Мнение от The Rock! »

wiSh написа:
The Rock! написа:Добре, сега имам нов проблем. Opera-та е оставих, защото само реклами се появяваха когато натисна нещо и си казвам, айде ще изтегля Mozila, изтеглих е. Стоеше няколко дена защото имах работа. И като отидох в форума, и докато гледах някой работи. И по това време цъкам нещо и той ме праща отново в друг сайт. Все едно съм отново с Opera... Защо ми прави така не знам... Ако може помогнете ми и за това. Ще съм ви много благодарен :)
Да ти е хрумвало да си изтеглиш ublock или някакъв adblocker?
Маняк, аз не ги знам тея програми, затова ва питам. Ако може ми подайте някъв сайт за тея ublock. И adblocker.
Заключено Заключено

Обратно към “Архив "ТЕХНОЛОГИИ"”