Оплакване от несправедлив бан - Stef[a]n

Тук ще се местят всички теми, които са приключени.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
Скайп профил: ivo_nfs200
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Оплакване от несправедлив бан - Stef[a]n

Мнение от - xaer0 »

1. Вашият ник: Stef[a]n
2. Сървър: JB
3. Ник на админа: HuliganaKuncho
4. Вашето IP: 109.160.56.2
5. Причина, поради която сте наказан: (Копирайте какво Ви изписва в конзолата)BUILD 6153 SERVER (0 CRC)
Server # 22
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You are banned from this Server!
[AMXBans] You are permanently banned.
[AMXBans] Banned Nickname : Stef[a]n
[AMXBans] Reason : ' Wallhack '
[AMXBans] You can complain about your ban @ http://www.slackserv.com
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 675375643 '
[AMXBans] Your IP : ' 109.160.56.2 '
[AMXBans] ===============================================
6. Демо на играта ви: (Демо се записва автоматично в папка cstrike, с името на съответния сървър) - http://dox.bg/files/dw?a=d63151b37c
7. Screenshots: (Ако са Ви направени снимки, задължително се предоставят в .rar/zip формат!) -

Оплакването е направено по молба на играча ,намери ме в скайп и почна да ми спами да му махам бана :D. Реших да му пусна оплакване тук ,за да видя какво може да се направи. Демото не ми го отваря обаче...
Последно промяна от - xaer0 на 19 Авг 2015, 19:33, променено общо 1 път.
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Re: Оплакване от несправедлив бан - Stef[a]n

Мнение от JukeCity »

На демото не видях Wallhack... Кила където убива Huligana за мен това са си прости WallBangs... и чист късмет , че те цапна а за кила преди бана .. няма кво да коментирам той се виждаше...

Преглеждам го отново сега ще си едитна мнението
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuliganaKuncho
Скайп профил: petar.sub12
Обратна връзка:

Мнение от HuliganaKuncho »

Не го баннах за това, а за убийството над мен по време на втория рунд. Аз бях в тунела, не се бях показал а той ми наби ХС.
Ситуацията: Влязох в тунела, той беше до изолатора. Чу че счупих шахтата и зех оръжието, но не се целеше за wallbang, а си стреляше на посоки. След това малко по малко клекнал тръгнах да излизам и той ме уби още преди да съм се показал. На неговото демо НЕ СЕ ВИЖДАМ, а убийството е напълно през стената. Аджеба питам, как знаеше точно кога да се прицели (когато излизам) и как така ме оцели когато съм се показал точно за 2 сек.. ? И защо миналата карта беше много добър, докато не минах спектатор беше много добър, после на HNS деня, който накарах r1oday да пусне, за да го видя дали е хак, той ходеше като муха без глава и не виждаше елементарни работи?
Последно промяна от HuliganaKuncho на 19 Авг 2015, 17:34, променено общо 1 път.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Мнение от r1odayftw »

Според мен пък е wall . Около 6та минута и 50та секунда когато хулигана влиза в тунела,той се прибилижава и си насочва мерника точно към тунела,и явно вижда през walla,че си се качил нагоре и тръгва директно над изолатора.И после вярно е,че се виждаш , аз го гледах на 1/4 забавен кадър и се виждаш за 1-2 секунди и то на забавен кадър,а на нормален никъв шанс да се види.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: .
Скайп профил: ЛС
Обратна връзка:

Мнение от JukeCity »

JukeCity написа:На демото не видях Wallhack... Кила където убива Huligana за мен това са си прости WallBangs... и чист късмет , че те цапна а за кила преди бана .. няма кво да коментирам той се виждаше...

Преглеждам го отново сега ще си едитна мнението
Наистина Huligana се ВИЖДА , но това на забавен кадър 1/4 и то едвам едва се вижда трябва да zoom-вам ... Първи случаен изтрел качен в/у бутоните , внезапно решава да стреля по-надолу , отново стреля докато е в/у бутоните, та после решава да слезе и да пробва пак на същото място.. Което ме навежда на мисълта , че го знае къде е със сигурност...?

(Най-добре да видите от 6:30 да гледате на забавен speed.. хулигана се вижда съвсем леко.. , но аз лично не бих го забелязал освен ако не е на забавен кадър..)
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Освен това, може ли да попитам от къде знае, че съм от тази страна, смисъл мога да съм и от ляво... ? Аз по никакъв начин не съм издал местонахождението си, нито чрез звук нито чрез образ.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: DamnY0U
Скайп профил: damny0u
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от DamnY0U »

Ако тва е единствения килл може и да е на късмет, понеже и аз 1 път така стрелях в стената и бях била хеад без да знам, че е там играча.

"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Обратна връзка:

Както казах, след като започнах да го гледам се спряха wallbang-ове, стреляне и игра. Ходеше като муха без глава.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
Скайп профил: ivo_nfs200
Обратна връзка:

Мнение от - xaer0 »

Най-накрая ми отвори демото и аз мисля ,че не е хак за мен просто му е вързало ,но това си е мое мнение ,защото точно днеска на jail_patos какъв килл ми върза ама 100 пъти по-съмнителен от този и то с 1 патрон го взех на двойно по-голяма стена от гъна пак с авп, Кофето беше в сървъра и мисля ,че го видя можете да попитате него :D ,та това ме навежда на мисълта ,че не е хак това си е мое мнение. За мен е изкарал просто късмет ,и на мен са ми се случвали такива килове ,които дори и аз не знам как съм ги направил. Спирам да пиша по темата нека хората с по-голям ранг да решат и кажат.
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Мнение от Excione ツ »

Първия рунд изписва се в чата, че се очаква подкрепление от тунела, но ти преди това си насочваш мерника в близост до пункта, за да си наясно със случващото се. Дори ти си единствения слязъл, за да избегне умиране от там и съм сигурен, че щеше да го убиеш, ако не беше block.
Втория рунд убивате играча, който влиза в тунела и ти виждаш как умира, но продължаваш да наблюдаваш model-а му.
Държеше под око беглеца HuliganaKuncho и веднага реагира на това, а играта ти е забавена и спокойна, което ме навежда на мисълта, че си психически подготвен за случващото се, а и е очевидно, че ти нямаш умения в стрелбата и бързите рефлекси, това си проличава от стрелбата ти с awp комбинирана със скока. При ключовия момент, за който говорят повечето държиш crosshair-a в близост до тялото на беглеца в тунела, но това за което смятам, че ти е правомерен Ban-a е, че скачайки върху лабиринта отгоре гледаш, дали в далечината има затворници, след това скачаш и зяпаш пак към стените секунди преди Ban-a.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Мнение от r1odayftw »

Бана остава може да използва смс ЪНБАН !
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Приключени теми”