Предложение за JB сървъра
- Respected
- Ник в играта: ....
- Скайп профил: ....
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Предложение за JB сървъра
Честно да ти кажа изпитвала съм го това и не веднъж без да искам съм мръднала мишката и са ме убивали. По темата съм за. 

- LEVSKI SOFIA
- Ник в играта: fondos
- Скайп профил: vjelyazkovv
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: mnmu
- Скайп профил: Имам
- Обратна връзка:
В друг сървър теролистите си позволяват да си кимат с глави да удрят , но тук едва ли ще стане така . Едва ли би се сложило такова правило , защото Freeze означава да стойш и да не мърдаш . Но ако може да се направи ще съм За , но едва ли би било станало .

- Активен
- Ник в играта: abnormal|LifeStyleeeer
- Скайп профил: wwronger
- Обратна връзка:
Не познавам думата фрагене или подобно ,против! Това ,че имате команда и не я изпълните на време /нарушите и ви убият дори и за малко не изпълнение си е ваш проблем 

- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Обратна връзка:
Абсолютно ПРОТИВ! Това, че не си изпълнил/а командата и си убил някого, не те прави фрагер. Ти си абсолютно прав в това да го убиеш. С това се оправдават слабите играчи. Мен защо никой не ме "фрагва?"
Вашето убийство от надзирател си е единствено ваш проблем, никой не те кара да хитваш или да скачаш или да обикаляш изолатора, когато имаш freeze. Според теб командата "freeze" за какво е? Ти си една от най-редовните в това да наричаш някого "фрагер".
Пуснал съм 15 или 20-секунден тайм, а на всичкото отгоре давам още +5, а ти чак тогава ми идваш и след като те убия, когато тайма е свършил, ти ми ревеш и ме наричаш фрагер. Ми какво прави тези 25-30 секунди, стратегия и тактика за играта ли обобщаваше, до тоалетната беше. Както написах по-горе, това един надзирател дали ще ви убие е само и единствено проблем на играча. Мръднеш ли/сгрешиш ли команда - убиват те и имат всичкото право на света. Идваш ли след края на тайм - също те убиват и са в правото си да го направят. За какво е тоя тайм иначе? То ако не се спазваха командите в сървъра ще е анархия, защото не искате да ви "фрагят".
Думата "фрагер" не съществува. Измислена е от слабите играчи, които не им изнася и се оправдават с нея и наричат някого с нея и дават предложения, като твоите, за да може да ви е колкото се може по-удобно и лесно да пречите да се провежда една нормална игра с много състезания и така нататък. Дано не го одобрят това предложение, защото е пълна глупост.

- Глобален Модератор
Мани па само не лъжи че никой не те е киллвал мислиш ли че мене например ме е страх те килл кат не си къде трябва мреш хахаха ПС И от мен против поради това че всеки си метод за игра и няма смисъл.
- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
Това зависи от самите играчи,не може да им се забрани да си вършат работата.
- Respected
- Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
- Скайп профил: ivo_nfs200
- Обратна връзка:
Мене слаб ли ме изкара ве?Melachka написа:Абсолютно ПРОТИВ! Това, че не си изпълнил/а командата и си убил някого, не те прави фрагер. Ти си абсолютно прав в това да го убиеш. С това се оправдават слабите играчи. Мен защо никой не ме "фрагва?"Вашето убийство от надзирател си е единствено ваш проблем, никой не те кара да хитваш или да скачаш или да обикаляш изолатора, когато имаш freeze. Според теб командата "freeze" за какво е? Ти си една от най-редовните в това да наричаш някого "фрагер".
Пуснал съм 15 или 20-секунден тайм, а на всичкото отгоре давам още +5, а ти чак тогава ми идваш и след като те убия, когато тайма е свършил, ти ми ревеш и ме наричаш фрагер. Ми какво прави тези 25-30 секунди, стратегия и тактика за играта ли обобщаваше, до тоалетната беше. Както написах по-горе, това един надзирател дали ще ви убие е само и единствено проблем на играча. Мръднеш ли/сгрешиш ли команда - убиват те и имат всичкото право на света. Идваш ли след края на тайм - също те убиват и са в правото си да го направят. За какво е тоя тайм иначе? То ако не се спазваха командите в сървъра ще е анархия, защото не искате да ви "фрагят".
Думата "фрагер" не съществува. Измислена е от слабите играчи, които не им изнася и се оправдават с нея и наричат някого с нея и дават предложения, като твоите, за да може да ви е колкото се може по-удобно и лесно да пречите да се провежда една нормална игра с много състезания и така нататък. Дано не го одобрят това предложение, защото е пълна глупост.

Сега дай сериозно, фрагенето си е начин на игра и това за надзирателите е най-лесно по логиката на играчите изразили мнението си със "за" по тази логика трябва да спрем и бунтенето? Някой като бунти естествено ,че ще го фрагвам! Въпреки ,че Барбито донякъде има право ,понякога сме били убивани и за най-малкото ,но това е част от играта и право на играча ,което според мен не може да се забрани.

- Respected
Накратко не съм чел изцяло коментарите на колегите, но предполагам, че ще ги повторя.
Всеки един надзирател има право да убие затворник за неизпълнение на наредбите на командващия. В сървъра поне, когато съм в игра си мърдам на freeze, дори си правя обиколни и не съм видял някой дори да ме стреля, като виждат, че нямам желание да ги убивам или преча на нормалното провеждане на рунда.
Всеки един надзирател има право да убие затворник за неизпълнение на наредбите на командващия. В сървъра поне, когато съм в игра си мърдам на freeze, дори си правя обиколни и не съм видял някой дори да ме стреля, като виждат, че нямам желание да ги убивам или преча на нормалното провеждане на рунда.
- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
Ееее, тва предложение си проби път в класацията на най-безмислените предложения някога.
Надзирателя е в правото си да убива затворник ако не е спазил заповедта както трябва.
Ако искате и бунтенето да забраним а?
Надзирателя е в правото си да убива затворник ако не е спазил заповедта както трябва.
Ако искате и бунтенето да забраним а?
- Новак
- Ник в играта: Rigby {-.#Park ShoW-.#}
- Скайп профил: LS
- Обратна връзка:
Аз съм против.
Надзирателят има право да убие затворник, ако той НЕ е изпълнил/спазил командата на командващия.
Надзирателят има право да убие затворник, ако той НЕ е изпълнил/спазил командата на командващия.
- Respected
- Ник в играта: 4:20
- Обратна връзка:
Всеки саймън решава как да проведе рунда си. Има такива, които жалят малко или много терористите, има и такива, които играят стриктно по правилника. За мен предложението е меко казано глупаво. А и какво, да се въведе правило от сорта на "Всеки, който "фрагва" терористите за малко мърдане с мишката/кимане ще бъде наказан по еди какъв си начин"? Не, определено е безсмислено за мен. Вие накрая ще пожелаете и никакви правила да няма и всеки да прави, квото му скимне. Има си правила, водете се по тях, пък като ви се падне готин саймън - щракайте с пръсти.
I'll see you soon then..

- Баннат
- Ник в играта: Mainak
- Скайп профил: aki_04
Слушайте ме сега, ВНИМАТЕЛНО почти винаги има случаи които симона прощава, и точно тогава решават да бунтят и на следващия рунд пак така накрая саймъна ( в случая говоря все едно аз съм сайман) почва да убива за най-малкото ( стига да не е изпълнил заповед ) и вие това наричате фрагене... Против Няма смисъл аз съм саймън аз преценявам кой как да умре и каква команда д аму дам! Аз така правя бутят ли за най-малкото тряс един патрон в тиквеника и другия път пак да са прай на бунтар
- Активен
- Ник в играта: abnormal|LifeStyleeeer
- Скайп профил: wwronger
- Обратна връзка:
Бунтовете стават ,когато играч му скимне ,а не като се вреш там и там ...
Искаш да кажеш г-н Всичкознаещ !
,ако надзирателите си знаят работата това не се случва 
Искаш да кажеш г-н Всичкознаещ !

Последно промяна от LifeStyleeeer на 17 Авг 2015, 14:13, променено общо 1 път.
- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
Kратко,точно и ясно !Excione ツ написа:Всеки един надзирател има право да убие затворник за неизпълнение на наредбите на командващия..