Въпрос свързан със Jailbreak-а

Аватар
Новак
Новак

Ник в играта: Hrachkata
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Въпрос свързан със Jailbreak-а

Мнение от Hrachkata »

Здравейте, искам да попитам има ли право надзирател да ме убие след като симонът е дал команда "Mita4eto i Melachka fz na pozicii za edi si kakvo" и аз съм тръгнал на някъде другаде? Все пак няма + което значи че е нова команда освен това в командата няма накрая "ostanalite si imate starata komanda" ?
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Miss Soffi
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Re: Въпрос свързан със Jailbreak-а

Мнение от Miss Soffi »

До колкото аз знам,щом на теб не ти е казано името,означава,че за теб остава старата команда.Независимо дали е казано другите стара.Поне така знам...аз по принцип си пиша другите стара точно заради такива случаи :)
Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Melachka
Обратна връзка:

Мнение от Melachka »

Остава си старата команда. Викнал е само мен и mita4eto, ти какво мислиш остава за теб, след като са викнали нас? Да не би да мислиш, че за теб и останалите затворници е FD :d Иначе и аз като Soffi за всеки случай пиша за другите стара, че много питат и спамят :D
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Miss Soffi
Вашият пол е: Жена
Обратна връзка:

Мнение от Miss Soffi »

Roger that :banana:
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: 4:20
Обратна връзка:

Мнение от Lucky »

Да, в пълното си право сме да те убием. Кога си видял да не се е правело? В сървъра бяхме двама админа, и двамата ти го казахме. Що за админи сме, че не можеш да ни вярваш? Пък и безсмислени теми трябва да пускаш. Плюсът е НЕПИСАНО правило, създадено от играчи В сървъра и никой не е длъжен да се води по него. Някои от играчите пишат в края на командата "останалите си имат старата команда", защото не всички са наясно с правилата и не искат така да го кажем да ги 'фрагват'. Саймън е извикал два терориста, командата важи за тях, следователно щом на вас не ви е зададена нова команда, изпълнявате старата.
I'll see you soon then..
Изображение
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Melachka
Обратна връзка:

Мнение от Melachka »

Lucky написа:Да, в пълното си право сме да те убием. Кога си видял да не се е правело? В сървъра бяхме двама админа, и двамата ти го казахме. Що за админи сме, че не можеш да ни вярваш? Пък и безсмислени теми трябва да пускаш. Плюсът е НЕПИСАНО правило, създадено от играчи В сървъра и никой не е длъжен да се води по него. Някои от играчите пишат в края на командата "останалите си имат старата команда", защото не всички са наясно с правилата и не искат така да го кажем да ги 'фрагват'. Саймън е извикал два терориста, командата важи за тях, следователно щом на вас не ви е зададена нова команда, изпълнявате старата.
Напълно съм съгласен и Мартинка е напълно права. Същото е и с онова правило, измислено САМО И ЕДИНСТВЕНО от играчите в сървъра - че като има dead не може да се пуска day :D може, и щом не ни вярваш на мен и Мартина, може да попиташ лично Excione, Huligana или който си решиш. :)

П.П. Miss Soffi - ENEMY DOWN! :inlovee:
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: abnormal|LifeStyleeeer
Скайп профил: wwronger
Обратна връзка:

Мнение от LifeStyleeeer »

Това за фрагването па е голямата простотия ...По-голяма няма от тва...Да те наричат фрагер щот си убил някой при не изпълнена команда или подобно...
По темата колегите са прави според мен ,макар и аз да правя като тях ,за да не почват такива въпроси :)
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
Скайп профил: ivo_nfs200
Обратна връзка:

Мнение от - xaer0 »

Съгласен съм с колегите отгоре ,но ви съветвам да си го пишете ,за да не се появи някой "разбирач" който да почне да ви държи сметка. Искам също да вметна ,че напоследък много правила се измислиха не само от играчите ,но и от някой админи и всеки ден като вляза чувам нова простотия ,за която никога не съм чувал преди в този сървър. Играчите идват ,за да се забавляват и да си убият времето не да се нервират с игра като цс. Писна ми играчи да ми се карат за нещо измислено от някого си вчера ли ония ден. Драги играчи това ,че админите са админи не значи ,че във всяка една ситуация са прави. Затова когато нещо не ви е ясно ще е добре да се направи пак такава тема. Форума е и в голяма степен и затова ,когато на някой играч не му е ясно нещо да попита по-висшестоящите.
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: -/-
Обратна връзка:

Мнение от novachrono »

Не си ли мислил, че щом определени хора са извикани, то другите си имат старата команда?
Не веднъж съм го казвал, тези които са играли само месец-два или по-малко , да прочетат правилата и промените по тях редовно!
Писна ми тука от тарикати. Или прочетете накрая правилата,или си заминавайте.
Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: P@T0K@ D@F|
Скайп профил: DAFI_2000
Обратна връзка:

Мнение от DAFI »

Мисля, че човека е разбрал, няма смисъл да му викате.
И аз мисля, че старата команда остава.
Просто няма смисъл да спамим в тази тема повече....
НАУЧИ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!

13. Забранява се всякакви коментари, постове, аватари и подписи които са с цел реклама на други сайтове или сървъри свързани с играта Counter-strike!

ПРИ СЛЕДВАЩ ПОДОБЕН ПОДПИС/СИГНАТУРА ПРАСКАМ ТИ БАНА И НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЙ/КОЯ СИ ЯСНO by u3HEHAga
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: ....
Скайп профил: ....
Обратна връзка:

Мнение от shenzo:D »

Мелачка и наборката ми са прави штом не са ти написали ника например да ходиш на рейс си имаш старата команда но и аз съшто пиша че си имате старата команда за да не става спам и админите да гагват :)

Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Мнение от r1odayftw »

Обърнахте темата на чат ... Момчето е задало въпроса си и е му отговорено,смятам темата за приключена.
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Архив”