[Кандидидат Админ] JailBreak - ivanbe

Тук ще се местят отхвърлените кандидатури
Аватар
Баннат
Баннат

Ник в играта: ivanbe
Скайп профил: ivan.beka
Вашият пол е: Мъж

[Кандидидат Админ] JailBreak - ivanbe

Мнение от ivanbe »

1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - 17
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Предполагам , че ги имам.
3. Напишете Вашето име! -Иван
4. Напишете Вашия ник! - ivanbe
5. За кой сървър кандидатствате? - #SlackServ JailBreak
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Да мога да , наказвам нарушителите да , мога да помогна със каквото мога , искам да мога да допринеса 1 добра игрица. :)
7. Задължително Skype за връзка: - Лично

(Извън Това) - Знам , че имам някой пропуски , но искам да ми даде-те шанс да ви докажа , че мога да бъда активен :)
Аватар
Активен
Активен

Ник в играта: abnormal|LifeStyleeeer
Скайп профил: wwronger
Обратна връзка:

Re: [Кандидидат Админ] JailBreak - ivanbe

Мнение от LifeStyleeeer »

Против,осъзнаваш ли какво пишеш ? Първо се доказва ,че заслужаваш да си админ като си добро момче и активен ,не след като станеш админ :)
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: '
Обратна връзка:

Мнение от Excione ツ »

Доста от тези часове си ги натрупал, докато си бил в леглото и си оставял играта включена. Много ти е рано още и ти давам против.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Мнение от r1odayftw »

Има оплаквания от теб като СМС админ и още куп за афк . Ако мислиш,че ще се грабнем от многото часове игра,който действително половината са от афк не си познал - Против на тоя етап.
Изображение
Аватар
Напреднал
Напреднал

Ник в играта: 1
Обратна връзка:

Мнение от b1tch »

И според мен ти е рано,не си активен в форума поиграй още и ми направи добро впечатление. Против.
+ с лъжи до никъде няма да стигнеш http://imgup.slackserv.com/436umu80feuyggswsk.png
123
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Morski
Скайп профил: radoslav_conin1
Обратна връзка:

Мнение от Morskii »

b1tch написа:И според мен ти е рано,не си активен в форума поиграй още и ми направи добро впечатление. Против.
+ с лъжи до никъде няма да стигнеш http://imgup.slackserv.com/436umu80feuyggswsk.png
Против редовен си , но според мен ти е още рано има и други хора , където заслужават повече от теб ПА.Успех.
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
Скайп профил: ivo_nfs200
Обратна връзка:

Мнение от - xaer0 »

Ванчо ,ше ма извиняваш ама още ти е рано и смятам ,че не си готов. Вярно е стараеш се ,но има още какво да се желае. Конкуренцията е адски сериозна, а местата са малко, за да станеш мой колега аз трябва да ти се доверя напълно което все още не е станало тъй като ти си нов тук. Не се отказвай и продължавай да играеш ,защото ти си играч с потенциал. Аз очаквам много хора да опитат късмета си ,но те така и не го правят аз не съм длъжен да ги чакам нито ти. Радославе, те хубаво го заслужават ама кой да ги чака бе човек. Те ем имат желание ем са инати е няма да стане така работата който пусне пръв и заслужава този шанс, той печели казвал съм го не един път! Обаче на този етап смятам ,че друго няма какво да кажа. Бори се с конкуренцията и ми покажи ,че ти заслужаваш едно от последните места ,съжалявам това е от мен засега. Против...
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: r1oday
Скайп профил: r1odayftw
Обратна връзка:

Мнение от r1odayftw »

Не е минал месец от последната ти кандидатура - viewtopic.php?f=50&t=18530&p=233721#p233721

ОТХВЪРЛЕН
Изображение
Заключено Заключено

Обратно към “Отхвърлени кандидатури”