Трий го тоя PhotoSpace и вземи дръпни някоя версия на Photoshop. Аз лично ти препоръчвам CS5. Вместо да гледаш уроци за тая програма гледай уроци за фотошопа. Защото там стават доста по качествени изработките, и има доста повече неща. За 1 седмица г/д ако гледаш постоянно уроци и се занимаваш ще ти е дота по лесно, и ще разбереш че не е чак толкова трудно.- SiLv[E]sTaR написа:Работя с Photoscape и програмата е по-опростена. Btw не знам как се слагат ефекти, ако някой реши да направи урок как се слагат ефекти няма да е зле!
Е нали като гледаш уроци и постепенно започнеш да се занимаваш с него ще се научиш? Аз лично съм работил с PhotoScape и още на 1-вия ден го изтрих.. Няма смисъл просто от него. Пробвай се 1 седмица да работиш само с CS6 и ще видиш че ще имаш напредък. Но все пак това е твой избор аз ти казвам само как е по добреSilvestar2001 написа:Имам PS6, но ми е по-трудно и за това си работя с Photoscape.
И аз съм на същото мнение. Но аз ти давам 1/10.JukeCity написа:На мен пък не ми харесват изобщо. Картинка , текст , рамка и нищо повече 2/10
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 1 гост