Относно JB команда/повече в темата
- Аматьор
- Ник в играта: P@T0K@ D@F|
- Скайп профил: DAFI_2000
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Относно JB команда/повече в темата
Здравейте.
Пускам тази тема, защото всеки админ мисли различно.
Някои викат, че е валидна, а други че не е....
Командата "Last duck mre, neizpulnilite/hit/ne gleda pravo nadoly/mrudne s mishka mrat!".
Вече за 2 път ме мята един и същ админ терорист, а другите не го правят....
Искам Вашите мнения, ако е неправилно ще го променя.
Админа ме помоли да го редактирам, аз така и не го направих, защото го видях тука - viewtopic.php?f=202&t=18401 А щом е там значи всички команди са верни, иначе би трябвало темата да е в коша, нали така?!
Благодаря Ви предварително.
Пускам тази тема, защото всеки админ мисли различно.
Някои викат, че е валидна, а други че не е....
Командата "Last duck mre, neizpulnilite/hit/ne gleda pravo nadoly/mrudne s mishka mrat!".
Вече за 2 път ме мята един и същ админ терорист, а другите не го правят....
Искам Вашите мнения, ако е неправилно ще го променя.
Админа ме помоли да го редактирам, аз така и не го направих, защото го видях тука - viewtopic.php?f=202&t=18401 А щом е там значи всички команди са верни, иначе би трябвало темата да е в коша, нали така?!
Благодаря Ви предварително.
Последно промяна от DAFI на 06 Авг 2015, 21:35, променено общо 1 път.
НАУЧИ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!
13. Забранява се всякакви коментари, постове, аватари и подписи които са с цел реклама на други сайтове или сървъри свързани с играта Counter-strike!
ПРИ СЛЕДВАЩ ПОДОБЕН ПОДПИС/СИГНАТУРА ПРАСКАМ ТИ БАНА И НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЙ/КОЯ СИ ЯСНO by u3HEHAga
13. Забранява се всякакви коментари, постове, аватари и подписи които са с цел реклама на други сайтове или сървъри свързани с играта Counter-strike!
ПРИ СЛЕДВАЩ ПОДОБЕН ПОДПИС/СИГНАТУРА ПРАСКАМ ТИ БАНА И НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЙ/КОЯ СИ ЯСНO by u3HEHAga
- LEVSKI SOFIA
- Ник в играта: fondos
- Скайп профил: vjelyazkovv
- Обратна връзка:
Re: Относно JB команда/повече в темата
Според мен не я пишеш по най правилния начин затова така става. Иначе според мен е валидна
"Last duck mre - hit/ne gleda pravo na dolo/mrudne s mishka mrut"
"Last duck mre - hit/ne gleda pravo na dolo/mrudne s mishka mrut"

- Аматьор
- Обратна връзка:
Други мнения?
- Много Добър
- Ник в играта: Melachka
- Обратна връзка:
Виж защо, за пореден път ти обяснявам! Рунда започва, ти вземаш Simon! Даваш следната команда: "замръзнете един до друг до задната стена в изолатора". В тази команда няма абсолютно никакъв поглед, нито към стена, нито към небесата, нито към пода ако щеш, нито към някъде другаде. Идва следващият момент! Ти даваш следната команда: "Last duck mre, neizpulnilite/hit/ne gleda pravo nadoly/mrudne s mishka mrat!" И ние, след като от предишната команда сме нямали АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ поглед, се налага, за да гледаме надолу да мръднем мишката и ти убиваш! Виж, ако беше дал команда, примерно: "Замръзнете в изолатор един до друг плътно до задна стена с поглед право надолу" и чак СЛЕД ТОВА да дадеш тази команда: "Last duck mre, neizpulnilite/hit/ne gleda pravo nadoly/mrudne s mishka mrat!" вече щеше да е валидна. Сега разбра ли??! И r1o ти го каза вчера, всеки ти го казва, че командата ти е неправилна. По-добре я поправи на някаква друга, но тази не става! Моля някой друг по-компетентен с jail-a да му пише, след като предполагам, че отново няма да ме е разбрал!
ЕДИТ: Аз лично ти казах, че ти докато не си оправиш командата никога повече няма да си CT, по простата причина, че когато дадеш тази команда, ти и останалите надзиратели правите яко фрагчета и убивате по 10-11 човека, защото не гледаме надолу или пък мърдаме мишката. Това е най-малкото супер нечестно и несправедливо, когато ти си Simon почти не остават достатъчно затворници, най-много двама-трима и то по чудо
ЕДИТ: Аз лично ти казах, че ти докато не си оправиш командата никога повече няма да си CT, по простата причина, че когато дадеш тази команда, ти и останалите надзиратели правите яко фрагчета и убивате по 10-11 човека, защото не гледаме надолу или пък мърдаме мишката. Това е най-малкото супер нечестно и несправедливо, когато ти си Simon почти не остават достатъчно затворници, най-много двама-трима и то по чудо

Последно промяна от Melachka на 06 Авг 2015, 22:25, променено общо 3 пъти.
- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
Колегата от горе е прав. Или я промени или давай 5 сек. таймер в който да имат време да погледнат надолу.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
- Respected
- Ник в играта: mnmu
- Скайп профил: Имам
- Обратна връзка:
Така е в командата има противоречие . Според мен трябва да дъкнат всички и тогава да пуснеш тиме5 , за да испълнят другата част от командата ?

- Аматьор
- Обратна връзка:
Добре, благодаря Ви за отговорите. Промених командата. Но аз мисля, че трябва да се махне това - viewtopic.php?f=202&t=18401
Може да -
Може да -

- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
Тази тема е недорасла. Първо, никой не ми е искал позволение да разпространява менюто, хваща и да го качва, с негов едит. Не мога да разбера, наглостта, но нямам и нерви да се разправям. Ползвайте менюто, което аз съм прикачил и си правете командите по ВАШ вкус.DAFI написа:Добре, благодаря Ви за отговорите. Промених командата. Но аз мисля, че трябва да се махне това - viewtopic.php?f=202&t=18401
Може да -
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
- Respected
- Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
- Скайп профил: ivo_nfs200
- Обратна връзка:
Командата си е невалидна ,а колегата Морски или да си едитне менюто или да помоли някой да му изтрие темата ,защото той сам вижда какво става (Не се обиждай ,приятелю
нищо лично не е).

Бат Тедо винаги знае кво да кажеЗначи много, ама много мразя да се качват commandmenu-та, защото - когато автора им не е запознат с нещо в последствие се пише една и съща простотия. Сигурен съм, че Къната съжалява искрено, че е публикувал commandmenu-то си, че от copy-pasterи ми писна. Аман!

Последно промяна от - xaer0 на 06 Авг 2015, 23:12, променено общо 1 път.

- Respected
- Ник в играта: Morski
- Скайп профил: radoslav_conin1
- Обратна връзка:
А аз предлагам viewtopic.php?f=264&p=240747#p240747 да бъде изтрито ! Ай лека

- Аматьор
- Обратна връзка:
И аз съм на същото мнение. Ако много играчи са със това commandmenu и дадат командата "Last duck..." ще бъдат наказани.
Но моля Ви не спамете тук.
Моля - някой да заключи темата.
Но моля Ви не спамете тук.
Моля - някой да заключи темата.