Относно JB команда/повече в темата

Аватар
Аматьор
Аматьор

Ник в играта: P@T0K@ D@F|
Скайп профил: DAFI_2000
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Относно JB команда/повече в темата

Мнение от DAFI »

Здравейте.
Пускам тази тема, защото всеки админ мисли различно.
Някои викат, че е валидна, а други че не е....
Командата "Last duck mre, neizpulnilite/hit/ne gleda pravo nadoly/mrudne s mishka mrat!".
Вече за 2 път ме мята един и същ админ терорист, а другите не го правят....
Искам Вашите мнения, ако е неправилно ще го променя.
Админа ме помоли да го редактирам, аз така и не го направих, защото го видях тука - viewtopic.php?f=202&t=18401 А щом е там значи всички команди са верни, иначе би трябвало темата да е в коша, нали така?!
Благодаря Ви предварително.
Последно промяна от DAFI на 06 Авг 2015, 21:35, променено общо 1 път.
НАУЧИ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!

13. Забранява се всякакви коментари, постове, аватари и подписи които са с цел реклама на други сайтове или сървъри свързани с играта Counter-strike!

ПРИ СЛЕДВАЩ ПОДОБЕН ПОДПИС/СИГНАТУРА ПРАСКАМ ТИ БАНА И НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЙ/КОЯ СИ ЯСНO by u3HEHAga
Аватар
LEVSKI SOFIA
LEVSKI SOFIA

Ник в играта: fondos
Скайп профил: vjelyazkovv
Обратна връзка:

Re: Относно JB команда/повече в темата

Мнение от fondos »

Според мен не я пишеш по най правилния начин затова така става. Иначе според мен е валидна

"Last duck mre - hit/ne gleda pravo na dolo/mrudne s mishka mrut"
Изображение
Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Обратна връзка:

Мнение от DAFI »

Други мнения?

13. Забранява се всякакви коментари, постове, аватари и подписи които са с цел реклама на други сайтове или сървъри свързани с играта Counter-strike!

ПРИ СЛЕДВАЩ ПОДОБЕН ПОДПИС/СИГНАТУРА ПРАСКАМ ТИ БАНА И НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЙ/КОЯ СИ ЯСНO by u3HEHAga
Аватар
Много Добър
Много Добър

Ник в играта: Melachka
Обратна връзка:

Мнение от Melachka »

Виж защо, за пореден път ти обяснявам! Рунда започва, ти вземаш Simon! Даваш следната команда: "замръзнете един до друг до задната стена в изолатора". В тази команда няма абсолютно никакъв поглед, нито към стена, нито към небесата, нито към пода ако щеш, нито към някъде другаде. Идва следващият момент! Ти даваш следната команда: "Last duck mre, neizpulnilite/hit/ne gleda pravo nadoly/mrudne s mishka mrat!" И ние, след като от предишната команда сме нямали АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ поглед, се налага, за да гледаме надолу да мръднем мишката и ти убиваш! Виж, ако беше дал команда, примерно: "Замръзнете в изолатор един до друг плътно до задна стена с поглед право надолу" и чак СЛЕД ТОВА да дадеш тази команда: "Last duck mre, neizpulnilite/hit/ne gleda pravo nadoly/mrudne s mishka mrat!" вече щеше да е валидна. Сега разбра ли??! И r1o ти го каза вчера, всеки ти го казва, че командата ти е неправилна. По-добре я поправи на някаква друга, но тази не става! Моля някой друг по-компетентен с jail-a да му пише, след като предполагам, че отново няма да ме е разбрал!

ЕДИТ: Аз лично ти казах, че ти докато не си оправиш командата никога повече няма да си CT, по простата причина, че когато дадеш тази команда, ти и останалите надзиратели правите яко фрагчета и убивате по 10-11 човека, защото не гледаме надолу или пък мърдаме мишката. Това е най-малкото супер нечестно и несправедливо, когато ти си Simon почти не остават достатъчно затворници, най-много двама-трима и то по чудо :D
Последно промяна от Melachka на 06 Авг 2015, 22:25, променено общо 3 пъти.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuliganaKuncho
Скайп профил: petar.sub12
Обратна връзка:

Мнение от HuliganaKuncho »

Колегата от горе е прав. Или я промени или давай 5 сек. таймер в който да имат време да погледнат надолу.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: mnmu
Скайп профил: Имам
Обратна връзка:

Мнение от mnmu »

Така е в командата има противоречие . Според мен трябва да дъкнат всички и тогава да пуснеш тиме5 , за да испълнят другата част от командата ?
Изображение
Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Обратна връзка:

Мнение от DAFI »

Добре, благодаря Ви за отговорите. Промених командата. Но аз мисля, че трябва да се махне това - viewtopic.php?f=202&t=18401
Може да - :lock:

Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: HuliganaKuncho
Скайп профил: petar.sub12
Обратна връзка:

Мнение от HuliganaKuncho »

DAFI написа:Добре, благодаря Ви за отговорите. Промених командата. Но аз мисля, че трябва да се махне това - viewtopic.php?f=202&t=18401
Може да - :lock:
Тази тема е недорасла. Първо, никой не ми е искал позволение да разпространява менюто, хваща и да го качва, с негов едит. Не мога да разбера, наглостта, но нямам и нерви да се разправям. Ползвайте менюто, което аз съм прикачил и си правете командите по ВАШ вкус.
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
Скайп профил: ivo_nfs200
Обратна връзка:

Мнение от - xaer0 »

Командата си е невалидна ,а колегата Морски или да си едитне менюто или да помоли някой да му изтрие темата ,защото той сам вижда какво става (Не се обиждай ,приятелю :D нищо лично не е).
Значи много, ама много мразя да се качват commandmenu-та, защото - когато автора им не е запознат с нещо в последствие се пише една и съща простотия. Сигурен съм, че Къната съжалява искрено, че е публикувал commandmenu-то си, че от copy-pasterи ми писна. Аман!
Бат Тедо винаги знае кво да каже :D :cheers:
Последно промяна от - xaer0 на 06 Авг 2015, 23:12, променено общо 1 път.
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Respected
Respected

Ник в играта: Morski
Скайп профил: radoslav_conin1
Обратна връзка:

Мнение от Morskii »

А аз предлагам viewtopic.php?f=264&p=240747#p240747 да бъде изтрито ! Ай лека
Изображение
Аватар
Аматьор
Аматьор

Обратна връзка:

Мнение от DAFI »

И аз съм на същото мнение. Ако много играчи са със това commandmenu и дадат командата "Last duck..." ще бъдат наказани.
Но моля Ви не спамете тук.
Моля - някой да заключи темата.

Заключено Заключено

Обратно към “Архив”