Предложение за Dust2
- Напреднал
- Ник в играта: BABA_NIBUNA
- Скайп профил: cochef,murlyo
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Предложение за Dust2
Предложението ми е, когато някой teamflash-не да му маха от парите, а на 3ти team flash или който решите вие, да му забранява флашките за няколко рунда или за целият мап.

- Respected
- Ник в играта: r1oday
- Скайп профил: r1odayftw
- Обратна връзка:
Re: Предложение за Dust2
Ей днеска се скъсахте да пускате от глупаво , по - глупаво предложение.Като теамфлашва яде бана и до там,ако няма админ оплакваш се и пак яде бана ...
- Respected
Аз предлагам като някой тиймфлашне да му набие шамар.Ако се повтори да му ръгне пергел отзад, а ако продължава а"ален.За мен така ще има справедливост.
П.П Дано схващате-.
П.П Дано схващате-.
Напуши се във нощта, дълбоко в рая, почувствай топлината, тук във рая, издигни се на високо в небесата, усещаш ли сега, колко яка е тревата?
- Respected
- Ник в играта: b0TL!k3_1926
- Скайп профил: emo_003
- Обратна връзка:
- Respected
Вие имате ли си на представа в това, колко сложен алгоритъм трябва да се напише, че да се наказва, когато се teamflash? Ако бяхте предложили - flash, да не лови вашия отбор сигурно поне няколко За щеше да има. Днес наистина е деня на глупавите предложения и ти давам против.
- Активен
- Ник в играта: SektorG
- Скайп профил: bobi_9307
- Обратна връзка:
- Сървър Администратор
- Ник в играта: .....
- Обратна връзка:
Excione ツ написа:Вие имате ли си на представа в това, колко сложен алгоритъм трябва да се напише, че да се наказва, когато се teamflash? Ако бяхте предложили - flash, да не лови вашия отбор сигурно поне няколко За щеше да има. Днес наистина е деня на глупавите предложения и ти давам против.
Какъв "алгоритъм" бе лудаче пиши ми на лс, за да не правя реклама на една огромна верига където да се регнеш трябва да си платиш баце не като повечето да се регнеш, че да земат някой друг лев та там е ако teamflash-неш 5-пъти ти спира флашовете до края на мапа... да видиш, че всичко е до плугини и глупости, колкото до предложението съм ПРОТИВ понеже и на мен ми се случва 1/2/3пъти в мапа да teamflash-на та мисля, че няма нужда, но пък от друга страна пак казвам и тука както и в другата тема ако на някой случайно му се занимава да търси прави поправя и т.н нямам ннищо против при 5 теамфлаша или колкото са там да се спират автоматично. Бана е най-лесния начин по който може да се отървеш от някой, но не и най-печалившия. ;)
- Активен
- Ник в играта: Jiwkov*
- Скайп профил: niki_roman
- Обратна връзка:
Аххахаха абе вместо да предлагате простотии от рода на "Bet-ове" 200 пъти по-добре е да се сложи teamflash plugin и проблема се решава.
1886 написа:... няма военен комфликт в който те да не са си набучили нуса ...
- Respected
- Ник в играта: b0TL!k3_1926
- Скайп профил: emo_003
- Обратна връзка: