1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) -20
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам и повече
3. Напишете Вашето име! - Цеци
4. Напишете Вашия ник! - Pepsi_4x4_^
5. За кой сървър кандидатствате? - Jailbreak
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Иначе като цяло, имам голям опит с администратирането на сървъри - в мои сървъри съм бил админ, в на приятели и мн. други вериги.Мисля, че трябва да стана част от екипа, защото съм сигурен, че ще мога да помагам на колегите и да спомагам за превръщането на сървъра до едно безопасно и чудесно място за игра без хакери и нарушители на правилата
7. Задължително Skype за връзка: - На ЛС
[кандидат админ] - Jailbreak - Pepsi_4x4_^
- Новак
- Ник в играта: Gosheto
- Скайп профил: ЛС.
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
[кандидат админ] - Jailbreak - Pepsi_4x4_^
Последно промяна от nZero на 14 Юли 2015, 10:49, променено общо 1 път.
Причина: Редактирано заглавие
Причина: Редактирано заглавие
- Напреднал
- Ник в играта: pNshr
- Скайп профил: Nerchy.
- Обратна връзка:
Re: Кандидатура за С.Администратор - Jailbreak - Pepsi_4x4_^
1. Оправи си заглавието
2. Нямаш 20 години
3. Имаш грешки
Ако искате ми сложете предупреждение !
Което казвам е вярно и тря да си ПА (Помощник админ) после СА ( Сървър админ) няма как да си от първи път СА. !
2. Нямаш 20 години
3. Имаш грешки
Ако искате ми сложете предупреждение !

Последно промяна от r1odayftw на 14 Юли 2015, 10:38, променено общо 1 път.
Причина: Много добре знаеш,че по кандидатурите имат право да пишат само админи от екипа +1 Предупреждение !
Причина: Много добре знаеш,че по кандидатурите имат право да пишат само админи от екипа +1 Предупреждение !
malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo malo
- Баннат
Re: Кандидатура за С.Администратор - Jailbreak - Pepsi_4x4_^
viewtopic.php?f=50&t=17975&p=225207#p225207 с тия лъжи няма да стигнеш до никъде.
Този ник не е твой,а играча е по стар от теб,понеже играеше в сървърите ни достa преди да се появиш ти.
Вместо да влизаш със свой ник да трупаш часове и опит се опитваш да ни измамиш.
Не си прави труда да пускаш повече кандидатури.
ОТХВЪРЛЕН
Този ник не е твой,а играча е по стар от теб,понеже играеше в сървърите ни достa преди да се появиш ти.
Вместо да влизаш със свой ник да трупаш часове и опит се опитваш да ни измамиш.
Не си прави труда да пускаш повече кандидатури.
ОТХВЪРЛЕН