1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!)-14
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Да
3. Напишете Вашето име! - влади
4. Напишете Вашия ник! - BoTa KoYto CePy PrOta
5. За кой сървър кандидатствате? - SlackServ.com #JailBreak
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? -Сервера се нуждае от админ защото някои път има към 10 терориста,a няма нито един полицай.
7. Skype за връзка: - vladislav_735
[Кандидат админ] JailBreak - BoTa KoYto CePy PrOta
- Новак
- Ник в играта: BoTa KoYto CePy PrOta
- Скайп профил: vladislav_735
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
[Кандидат админ] JailBreak - BoTa KoYto CePy PrOta
Последно промяна от shmatii ^^ ;dd на 12 Юли 2015, 20:51, променено общо 1 път.
Причина: Поправено заглавие.
Причина: Поправено заглавие.
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Кандидатура за админ-BoTa
Здравей влади (с малка буква) приятно ми е петър. (също с малка буква (Понеже името Петър е заето трябва да съм петър)) От мен имаш против поради простата причина че мисля , че нямаш часовете а и не си ми направил впечатление.
Успех!
Асам про ама не си ме цепил ;(
Успех!
Асам про ама не си ме цепил ;(
- Respected
Re: Кандидатура за админ-BoTa
Влади много нарушения имаш на този етап, съжалявам. Имаш няколко бана в basebuildera, както и съм ти спестявал много такива. Рано ти е за такъв мод, като jailbreak. Научи правилата, играй повече, за да натрупаш практика, защото така се учи този мод. Против! Другия път повечко.
- Баннат
Re: [Кандидат админ] JailBreak - BoTa KoYto CePy PrOta
Понеже като те гледам освен нарушения по сървърите,не знаеш дори и правилата във форума,както и не си 1 чел образеца за кандидатури.
Имаш 3 отхвурлени кандидатури до момента,така че тая е 4 - та и повече тая година не ни занимавай с твои кандидатури.
Нямаш право на кандидатура в следващите 6 месеца!
ОТХВЪРЛЕН
Имаш 3 отхвурлени кандидатури до момента,така че тая е 4 - та и повече тая година не ни занимавай с твои кандидатури.
Нямаш право на кандидатура в следващите 6 месеца!
ОТХВЪРЛЕН