Разбери какво мислят за теб.
- Respected
- Ник в играта: -/-
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: Разбери какво мислят за теб.
Musti - Няма какво лошо да кажа за теб,щом имаш време за сървърите и сайта, дори за заявки.
А това означава че си лоялен към тази верига и нейните играчи. Остани си какъвто си.
А това означава че си лоялен към тази верига и нейните играчи. Остани си какъвто си.
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
mamuta - Бе мамутски ти ни показа какъв добър модел си и направо скри шапката на Barbi-то .. Веселяк си 
Musti - Старателен си , отговорен и добре си вършиш работата, добра личност си , веселяк като цяло с чувство за хумор и когато имам въпрос/проблем ти винаги си насреща и ми помагаш. Благодаря за което !
R1oday - Човек който иска да се докаже , човек на място си , пекан , сериозен и отговорен.

Musti - Старателен си , отговорен и добре си вършиш работата, добра личност си , веселяк като цяло с чувство за хумор и когато имам въпрос/проблем ти винаги си насреща и ми помагаш. Благодаря за което !
R1oday - Човек който иска да се докаже , човек на място си , пекан , сериозен и отговорен.
- Respected
r1odayftw - Един уникален човек, който си върши кадърно работката, малко си слабичак на Deathrun нямаш добри strafe, не можеш да строиш добре в basebuilder в jailbreak си ходещо afk, но си ме кефиш 
Дай и ти едно мнение заедно с Musti и останалите патриоти, както и Васко може да драсне, въпреки че не му допадам много

Дай и ти едно мнение заедно с Musti и останалите патриоти, както и Васко може да драсне, въпреки че не му допадам много

- Прекалено добър за тук
- Ник в играта: Igra4BezGashti! cocoNUTZ
- Скайп профил: Лс.
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: -/-
- Обратна връзка:
IgrachBezPrashki! - Ами адски пекан човек в бейса винаги се заяждаме, прави яки бази, и ме приема в тях от време на време, един от първите в тая верига с дет съм се срещал. Свободна душа си.
Аре ся дайте вие едно мнение.
Аре ся дайте вие едно мнение.

- Прекалено добър за тук
- Ник в играта: Igra4BezGashti! cocoNUTZ
- Скайп профил: Лс.
- Обратна връзка:
SpaiPopaiMorqka, теб си те знам от край време.
Супер пичага, абе все хубави неща
Редовен играч в бб всеки ден те мяркам и тка.
Супер пичага, абе все хубави неща

Редовен играч в бб всеки ден те мяркам и тка.

Офтопик:
- Аматьор
- Ник в играта: Iwanowaa^
- Скайп профил: llxchiko
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Re: Разбери, какво мислят за теб.
Еми Мусти, печен си имах шубав характер, мил си, хубав си, друго не се сещам за момента.Musti написа:Непрочетено мнениеот Iwchet [ IP: 212.5.158.164 ] » 11 Юли 2015, 07:23
Какво мислят за мен Excione, Musti, lifestyler, PowerUp и "Hydraa"
Аз мисля че си печена,разбираща от шеги,можеш да пазиш тайни,а бе страхотна си.
Само не ми харесва това че си несигурна за някои неща и с това можеш да изиграеш лоша шега както на себе си така и на някой друг.
Искам мнение от: Мариана,Симона,Ивана,Лили,Теодор(ексион),Ками, а бе всеки който иска може да дава мнението си за мен!
Сериозен си с леки отклонения понякога, предполагам че си стар играч, добър си, можеш да постигнеш това, което ти е наприцел. Общо взето пич на място.Excione ツ написа:Гъзелката - Съдейки по снимките, които си качвала си много красивичка. Не обичаш неправдата и винаги защитаваш по-слабия, пишеш каквото мислиш и си изграждаш бързо добри оценки за хората. За момента предполагам, че само то тук мога да ти дам мнение, но в бъдеще ще е по-големичко. И съм изпълнил offtopic-a.
lubendar - Нямам почти никакво мнение за теб в игра съм те засичал няколко пъти.
fondos - Пичага си, но действаш с лека ръка. Като цяло не ти пука за доста последствия и си свикнал да вървиш по ръба, но трябва да се пазиш и от ветреца. Положителен си, характера ти е добър, но устата и пръстите ти някой път работят срещу теб, но това е от възрастта. Сигурен съм, че след няколко годинки ще си идеален админ.
Мнението на: Musti, HuliganaKuncho, Гъзелка, Iwchet и свободен slot за всички останали, които искат да ми напишат нещичко.

- Напреднал
- Ник в играта: Sorrow
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: DamnY0U
- Скайп профил: damny0u
- Обратна връзка:
http://bgbodyshop.com/667-thickbox_defa ... -kokos.jpg + http://www.bisusunamk.com/wp-content/up ... onlama.jpgmamuta написа:Аз ще искам от Нати, Джуката, Мустито, Симонка и Мариана
Офтопик:
"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

- Активен
Ками - Уникален човек , един от първите с които се запознах като започнах да играя тук . Но което най-много ме изненада беше забавния ти и спокоен характер ^^
Аз искам мнението на Tony Montana и Floddy
Аз искам мнението на Tony Montana и Floddy

- Новак
- Ник в играта: Nat
- Скайп профил: -
- Обратна връзка:
ти ми стана един от най-добрите приятелиmamuta написа:Аз ще искам от Нати, Джуката, Мустито, Симонка и Мариана

- Зарибен
- Ник в играта: aNubiS
- Скайп профил: anubis.ss
- Обратна връзка:
Искам мнение от Нати, Джоката, Trading-a, Сашундра, E.SALT (Гошето), мамута

- Respected
- Обратна връзка:
Искам мнение от Damn и Iwchet за n- Ти път вече 
Anbuis- Бе ботак си ма ко да са прави малко несериозен , че се отказа така от правата иначе си кадърен.

Anbuis- Бе ботак си ма ко да са прави малко несериозен , че се отказа така от правата иначе си кадърен.
- Супер потребител
- Ник в играта: * ` floddy
- Скайп профил: floddy18
- Обратна връзка:
Ами за теб мога да кажа, че си с добър характер, не се заяждаш с никого(това е добре), правиш хубави изработки и не разбрах защо не си Екип Заявки.. Заслужаваше го. Еми, това е.>sLk> написа:Аз искам мнението на Tony Montana и Floddy
Искам мнение от dqvola18(Васко), aNubiS(Гьокан), Nat и n1ke_^.

- Активен
- Ник в играта: abnormal|LifeStyleeeer
- Скайп профил: wwronger
- Обратна връзка:
- xaer0 написа:За краткото време в което се познаваме ми се струваш много забавен,печен стараеш се като админ и това ми харесва.LifeStyleeeer написа:Ивана -Пекана ,забавна ,лоша ,познаваме се от скоро ,Екипа малко тка ти има окоIwchet написа:Какво мислят за мен Excione, Musti, lifestyler, PowerUp и "Hydraa"if u know what i mean (бзк)
Искам едно мнение от Xaer0,Sasho,Musti и JukeCity(jukata),
Забавно човече си ти ,много доверие ми гласуваш,все ще те бия на hns и ми се оправдаваш ,иначе на jb-то г/д се справяш ама като админ си по-добър там

Искам едно мнение от Симончето (Снежното човече )
- Зарибен
- Ник в играта: aNubiS
- Скайп профил: anubis.ss
- Обратна връзка:
floddy - пекан, не знам защо излъга за годините и името си, не мога да кажа, че правиш много хубави изработки, но все пак ставатfloddy написа:Ами за теб мога да кажа, че си с добър характер, не се заяждаш с никого(това е добре), правиш хубави изработки и не разбрах защо не си Екип Заявки.. Заслужаваше го. Еми, това е.>sLk> написа:Аз искам мнението на Tony Montana и Floddy
Искам мнение от dqvola18(Васко), aNubiS(Гьокан), Nat и n1ke_^.

- Respected
- Ник в играта: Sasho
- Обратна връзка:
Nat - Мила(само не и с мен), хубава, забавна, обичаш да те дразня, обичаш и наско, обичаш да викаш през балкона с приятелки
и те така не съм по дългите мнения. {}
LifeStyleeeeeeeeeeeeeeeeeeer - Ми не се засичаме много много ама си пичага, явно си и отговорен за да си в екипа, нищо лошо. : ))))))))))))
anubis - Пуловер ти си един от най-забавните у детръна, пичага, беше добро админче, правеше яки изработки, абе всички най-хубаво. *<-: )))))
Пуловера, Нати, Мъсти, Симона и Коцето!

LifeStyleeeeeeeeeeeeeeeeeeer - Ми не се засичаме много много ама си пичага, явно си и отговорен за да си в екипа, нищо лошо. : ))))))))))))
anubis - Пуловер ти си един от най-забавните у детръна, пичага, беше добро админче, правеше яки изработки, абе всички най-хубаво. *<-: )))))
Пуловера, Нати, Мъсти, Симона и Коцето!
Последно промяна от Sasho. на 11 Юли 2015, 19:28, променено общо 1 път.

- Respected
- Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
- Скайп профил: ivo_nfs200
- Обратна връзка:
Е на хнс ще те напияLifeStyleeeer написа:- xaer0 написа:За краткото време в което се познаваме ми се струваш много забавен,печен стараеш се като админ и това ми харесва.LifeStyleeeer написа:Ивана -Пекана ,забавна ,лоша ,познаваме се от скоро ,Екипа малко тка ти има окоIwchet написа:Какво мислят за мен Excione, Musti, lifestyler, PowerUp и "Hydraa"if u know what i mean (бзк)
Искам едно мнение от Xaer0,Sasho,Musti и JukeCity(jukata),
Забавно човече си ти ,много доверие ми гласуваш,все ще те бия на hns и ми се оправдаваш ,иначе на jb-то г/д се справяш ама като админ си по-добър там![]()
Искам едно мнение от Симончето (Снежното човече )

Искам мнение и аз от Симончето и ако може от Мариана

- Зарибен
- Ник в играта: Jeff Hardy
- Скайп профил: Л.С
- Обратна връзка:
Анубисе, ти си мистър Снапчат 2015|HaRD_TeAM|aNubiS написа:Искам мнение от Нати, Джоката, Trading-a, Сашундра, E.SALT (Гошето), мамута

Офтопик:

- Respected
- Обратна връзка:
Нека всеки който иска да даде мнение за мен да пише ...
Sasho. - Бе забавен си , пич , сериозен си и всичко хубаво!
Sasho. - Бе забавен си , пич , сериозен си и всичко хубаво!