[Кандидат-админ] Jailbreak - `- [iid] - Iwchet ;333
- Аматьор
- Ник в играта: Iwanowaa^
- Скайп профил: llxchiko
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
[Кандидат-админ] Jailbreak - `- [iid] - Iwchet ;333
1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - 14
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - 61 часа и 32 мин.
3. Напишете Вашето име! - Ивана
4. Напишете Вашия ник! - `- [iid] - Iwchet ;333
5. За кой сървър кандидатствате? - SlackServ.com # Jailbreak
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - За да мога да помагам за развитието на сървъра и не само на JailBreak, но и на другите сървъри. За да следя дали има нарушения, за да помогна и на сайта и форума с тяхното развитие. И за да съм честна, наскоро доста често "ходя" да търся админи из другите сървъри, за да има кой да мести от Т на CT или когато има някакви проблеми (нарушаване на правилата).
7. Задължително Skype за връзка: - llxchiko
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - 61 часа и 32 мин.
3. Напишете Вашето име! - Ивана
4. Напишете Вашия ник! - `- [iid] - Iwchet ;333
5. За кой сървър кандидатствате? - SlackServ.com # Jailbreak
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - За да мога да помагам за развитието на сървъра и не само на JailBreak, но и на другите сървъри. За да следя дали има нарушения, за да помогна и на сайта и форума с тяхното развитие. И за да съм честна, наскоро доста често "ходя" да търся админи из другите сървъри, за да има кой да мести от Т на CT или когато има някакви проблеми (нарушаване на правилата).
7. Задължително Skype за връзка: - llxchiko

- Глобален Модератор
Re: [Кандидат-админ] Jailbreak - `- [iid] - Iwchet ;333
Аз съм За знаеш правилата и като има нещо нередно ме викаш по скайп.
Офтопик:
- Напреднал
- Ник в играта: Sorrow
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Оо, "За" съм имам добро впечатление от теб изцяло за поведението, знаеш правилата и си редовна в сървъра, мисля че може да ти се гласува доверие и че имаш място сред екипа, успех!

- Respected
Мен ме търсят постоянно в различни часове, когато всеки спи, но ти не си ме търсила специално или е било веднъж, два пъти, че да не ми направи впечатление. Баш да ги знаеш правилата, не но се справяш да речем, колкото сегашните ни персони. Знам за отношенията ти, с някой членове на екипа, но ти е прекалено рано и твърдо стоя над това да ти се добавят права на първата кандидатура. Искам, когато лягаш всеки път да прочиташ по веднъж правилата, по още веднъж да ги цитираш и да подтикваш играчите да го правят. ПРОТИВ!
- Баннат
От мен имаш също За,колегите са изброили причините.Успех!
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Обратна връзка:
- Respected
- Ник в играта: DamnY0U
- Скайп профил: damny0u
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Против! Забелязвам те от едва 2 месеца, много рядко ЦТ, а това не е добре за теб. Защото цялата работа е, че правилата се отнасят повече за ЦТ. И по тази логика не мога да съм сигурна дали ги знаеш или не. Има на какво ОЩЕ да се учиш, но не смятам, че си готова за този пост. Има хора които заслужават много повече поста от теб.
Бъди по-редовна и повече ЦТ и може да ти дам моето ЗА.
Бъди по-редовна и повече ЦТ и може да ти дам моето ЗА.
"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

- Respected
- Ник в играта: Morski
- Скайп профил: radoslav_conin1
- Обратна връзка:
3a!Според мен ще се справиш с правата си.Успех

- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
Напълно съгласен,дори и да те приемат,не мисли че като се имаш с някой от администраторите ни (а те всички отговарят пред мен) ще бъдеш носена на ръце.Excione ツ написа:Знам за отношенията ти, с някой членове на екипа, но ти е прекалено рано и твърдо стоя над това да ти се добавят права на първата кандидатура. Искам, когато лягаш всеки път да прочиташ по веднъж правилата, по още веднъж да ги цитираш и да подтикваш играчите да го правят. ПРОТИВ!

- Respected
- Ник в играта: LM ^^
- Обратна връзка:
От мен засега Против. На моменти виждам, че имаш колебания относно някои правила, най-вече с даването на команди.
- Respected
- Ник в играта: HuliganaKuncho
- Скайп профил: petar.sub12
- Обратна връзка:
Аз пък ще гласувам ЗА, тъй като ми спами в скайп като има нарушители, лошо от нея не съм видял и честно казано от страна на СА в жб, сме малко бедни. Относно "колебанията", които спомена колегата, ако и се дадат права ще натрупа освен опит и самочувствие, след което тя няма да се колебае да си върши работата. Excione, ти сериозен ли си с това за лягането и преговарянето? Правилата не се сяда и не се учат, правилата се сяда и се практикуват в игра, единствения начин да ги научиш без проблем, както каза Симона трябва да играеш по-често СТ, за да натрупаш опит с правилата, УСПЕХ!
Средни пръсти от морето до небето, #хаштаг Кънчата хлг, искренно ваш враг.
- Сървър Администратор
- Ник в играта: NiNjaaa
- Скайп профил: lurkuwe
- Обратна връзка:
И от мен имаш За гледам че си редовна в сървъра и мисля че ще се справиш като админка.
slackserv.com 

- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
И от мен имaш ЗA. Търсилa си ме когaто имa нaрушители и се спрaвяш кaто цяло.
Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Respected
- Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
- Скайп профил: ivo_nfs200
- Обратна връзка:
Виждам я от сравнително скоро ,но наистина момичето е постоянно в сървъра и се държи перфектно. Също така гледам ,че много от колегите и са се доверили напълно това ми стига. Отново ЗА!