[Кандидат Админ] JB - gAzKaTa
- Напреднал
[Кандидат Админ] JB - gAzKaTa
1. Задължително трябва да имате навършени 16 години! ( За сървърите Zombie Basebuilder,Deathrun,JailBreak,HideNSeek -14 ) (Напишете годините си!) - 16, юни правя 17.
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам ги, около 309 часа са.
3. Напишете Вашето име! - Даниел
4. Напишете Вашия ник! - gAzKaTa
5. За кой сървър кандидатствате? - JB
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Да спра своеволията и нарушаването на правилата от страна на смс администраторите и играчите, и изцяло наказване на нарушителите в сървъра.
7. Задължително Skype за връзка: - gazkata.csskype
ОТНОВО казвам, съжалявам за минали постъпки, може да ми повярвате, че съм се ПРОМЕНИЛ.
2. Задължително трябва да имате минимум 30 игрални часа в сървъра, за който кандидатствате! - Имам ги, около 309 часа са.
3. Напишете Вашето име! - Даниел
4. Напишете Вашия ник! - gAzKaTa
5. За кой сървър кандидатствате? - JB
6. Защо искате да сте админ в нашите сървъри? (С какво бихте били полезен в развитието на сайта/форума/сървърите)? - Да спра своеволията и нарушаването на правилата от страна на смс администраторите и играчите, и изцяло наказване на нарушителите в сървъра.
7. Задължително Skype за връзка: - gazkata.csskype
ОТНОВО казвам, съжалявам за минали постъпки, може да ми повярвате, че съм се ПРОМЕНИЛ.
- Respected
- Ник в играта: .
- Скайп профил: ЛС
- Вашият пол е: Мъж
- Обратна връзка:
Re: [Кандидат Админ] JB - gAzKaTa
ЗА, ЗА, ЗА! Заслужава да получи шанс редовен е и се справя като смс админ в пробния период ще се разбере дали го може C:
- Respected
- Ник в играта: BSA # - xaer0/senluxx
- Скайп профил: ivo_nfs200
- Обратна връзка:
Давам ти най-голямото ЗА откакто съм тук! Играеш от много дълго време знаеш правилата и имаш всички качества да бъдеш в екипа. Успех!!!! 

- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
Хммм на теб ще ти дам едно За,защото когато и да съм влезнал,не съм видял да имаш изцепки,знаеш правилата,за докладване не знам,на мен лично не си,ма аз и толкова и влизам де 

- Баннат
От мен имаш също За,срещал съм те често в сървъра и мисля че ще се справиш.
Надявам се също да си си взел поука от предишните си изцепки.Успех!
Надявам се също да си си взел поука от предишните си изцепки.Успех!
- Супер потребител
- Ник в играта: kofein
- Обратна връзка:
Ще се справиш с една такава задачка, в час си с правилата, но въпреки това ще ти дам против и единствената причина за това е, че си играл с хак. Да, вярно, може да се разкайваш за грешката си, но аз лично хакери не харесвам и приемам играта с помощни средства като изневяра. Въпреки това успех.
Последно промяна от kofein на 17 Май 2015, 21:39, променено общо 1 път.
- Супер потребител
Аз също съм ЗА, държиш се добре (поне с мен) и си доста редовен.
SMOKE WEED EVERYDAY!
- Respected
- Ник в играта: ▬
- Обратна връзка:
Хм, гледам се стараеш.. доста даже. Казвам ти За и умната! 

Всичко, което имам, съм откраднал. Купих си само дипломата и шофьорската книжка. 

- Глобален Модератор
- Respected
Не е минал месец от отхвърлянето на миналата ти кандидатура. Ще се справиш, ще грешиш доста, както на моменти сега, но ще закърпваш положението, това е сигурно. Не ми харесва детинското ти мислене „Ако не ме приемат и този път - напускам“. Задължително искам да вземеш една тетрадка и да изпишеш няколко листа с „Няма да играя повече с хак“, защото 3 месеца не са достатъчни за разкаяние и трябва да наваксаш. Няма как за такъв период да си измениш мирогледа. Уникална простотия е да се поддаваш на емоциите си и да опозориш не сървъра, а играта използвайки хак. От мен за сега имаш за, но осмисли написаното от мен, да не се обърне вота.
- Respected
И аз съм на това мнение от 2006 играя цс и не просто никога не съм играл с хак ами дори не съм мислел да го изтегля. А ти за 4 месеца дето си тук си играл.kofein написа:Ще се справиш с една такава задачка, в час си с правилата, но въпреки това ще ти дам против и единствената причина за това, е че си играл с хак. Да, вярно, може да се разкайваш за грешката си, но аз лично хакери не харесвам и приемам играта с помощни средства като изневяра. Въпреки това успех.
+ Правил си елементарни грешки пред мен може би в бързането да се докажеш пред някого или т.н.
И като видях мнението на Exci по точно това - „Ако не ме приемат и този път - напускам“ ми падна в очите
Все пак успех ако те приемат няма да имам против просто това ми е мнението.
Променям си мнението на за защото си личи, че ти е гузно, но трябва да се докажеш в пробния период за да не съжалявам че съм го задраскал!
Последно промяна от puRple* на 17 Май 2015, 14:20, променено общо 1 път.

- Respected
- Ник в играта: b0TL!k3_1926
- Скайп профил: emo_003
- Обратна връзка:
Ще се доверя на колегите и ще ти дам За,защото си редовен,знаеш правилата,но си оправи малко държанието и не се дръж като 5 годишен Късмет ! 
Променям си мнението на против хора,които играят хак нямат място тук в нашата верига !

Променям си мнението на против хора,които играят хак нямат място тук в нашата верига !
- Respected
- Ник в играта: DamnY0U
- Скайп профил: damny0u
- Вашият пол е: Жена
- Обратна връзка:
Твърдо против! Всички които са играли до сега с ХАК са били изгонвани/отхвърлени! Не виждам с какво си по различен от тях, че да заслужиш да си в екипа.
"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"

- Respected
- Ник в играта: skeleta
- Скайп профил: igrata_1990
- Обратна връзка:
- Пенсия
- Ник в играта: Тайна
- Скайп профил: Тайна
- Обратна връзка:
Аз също съм ПРОТИВ! колегите са казали защо.
Променям си мнението на За ,защото всеки има право на шанс,и да не става за поста то тест периода ще го покаже! Успех!
Променям си мнението на За ,защото всеки има право на шанс,и да не става за поста то тест периода ще го покаже! Успех!

- Шефчето
- Ник в играта: USS Enterprise
- Обратна връзка:
Отхвърлен,и ще кажа причината,колкото и да не ми се иска
Има дори 1 бан за последните 3 месеца (независимо в кой сървър и по каква причина).