Предложение/Фикс на микрофона в джайла.

Тук ще се местят старите теми
Заключено
Аватар
NoWallzZz
Respected
Respected
Мнения: 155
Регистриран на: 15 Авг 2011, 23:31
Обратна връзка:

Предложение/Фикс на микрофона в джайла.

Мнение от NoWallzZz »

1. Какво искате да бъде добавено/премахнато? - Първо предлагам да се върне +simonvoice в сървъра (ВЯРНОО 100 хиляди теми е имало за прословутият simonvoice, но ще го кажа с леко подобрение.) В сървъра има бъг със самия voice проблема е там, че Non-Steam играчите, когато говорят - то Steam играчите немогат да чуват нищо или им се бъгва някак си самия цс (незнам какво по-точно им става никога не съм играл със стеам. - просто всички които са със стеам започват да спамят до безбожие, че не чуват и тем подобни. ) Та ако се оправи прословутия бъг мисля, че всички ще са доволни и остават само тия които казват, че нямат соундове( в повече от 70% от случаите хората имат звуци просто лъжат, за да не се говори, което според мен няма никакъв смисъл, незнам можеби ще се справим някак си с проблема впоследствие. Та ако се оправи по някакъв начин тоя бъг (нямам си и на идея как може да стане, на к'во се дължи т'ва, как ще се оправи, но смятам че програмистите могат да барнат тук-там (смисъл отговорниците вмомента) и да оправят тоя бъг.
Така Второ ако случайно решите, че може да дадете последен шанс на сървъра да се позволи да се говори и да стане много по интересна играта в сървъра, предлагам някои правила да се променят. (като това за дори в пълен сървър 1 човек да няма соунд да трябва да пишем, това според мен е спр безсмислено правило как 28 човека ще им е интересно и забавно и идва няк'ъв - нямам соунд опаа трябва да започваме с бинд-натите команди отново (това само в случай, че решите да пробвате сървъра за последно с войс команди).. Другото правило, което може да се замени е за това, че никой няма право в сървъра да пуска музика. Та може да се направи така, че да е позволено да се пуска само в дадена игра на симона (както я импровизира разбира се), като симона пуска музика и затворниците изпълняват играта, а също така ако симона не може да пуска музика може да каже примерно на еди-си-кой, който може да пуска и да се чува да пуска музика и пак да импровизират играта. (това пак в случай, че решим да дадем ново начало на сървъра с войс команди, които се чуват от ВСИЧКИТЕ. )
2. В кой сървър искате да стане промяната? SlackServ.com # Jailbreak
3. Напишете с какво би помогнало добавянето/премахването на дадената функция в сървъра! - ОМГ тоя въпрос го видях много късно, като цяло се обоснових в първият въпрос , горе-доло описах какво ми е предложението, а с какво може да помогне за сървъра ли? Ами играта ще стане според мен много по-атрактивна и забавна ако се научим да играем със ЗВУК нашият джайл, а не с чалгата от уоутубе примерно, както по принцип трябва да се играе ЦС :)
Е това е от мен, благодаря ако съм ви напрегнал (мн се радвам :hump: ). Очаквам мнения да видим какво ще решим в крайна сметка и дали завинаги слаксърв ще се сбогува със симонвойсе или ще стане по-интересен сървъра. :)
Последно промяна от NoWallzZz на 06 Май 2015, 02:10, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
kofein
Супер потребител
Супер потребител
Мнения: 1200
Регистриран на: 08 Апр 2012, 17:49
Ник в играта: kofein
Вашият пол е: Мъж
Обратна връзка:

Re: Предложение/Фикс на микрофона в джайла.

Мнение от kofein »

Абсолютно против.
Не съм сигурен, че 'абсолютно' всички ще са доволни, можеш да добавиш една анкета, за да видим. Няма как и да се промени това правило за 'единият пичага, който не чува', защото всеки играч се води потребител на slackserv, а самият slackserv се стреми всеки потребител да е доволен и да играе безпроблено. Това, което искаш да промениш е дискриминация. За музиката също не съм съгласен, защото силно се съмнявам и микрофона, и колоните ти да имат качеството, за да предадат добре звука в игра релийзната 1999-та година. Също така, неможеш да задължиш някой да играе със звук, вместо с музика, за да играе пълноценно на играта.

EDIT

Окей, това с музиката ти е най- малкият проблем. Как ще коментираш другите неща ?
Последно промяна от kofein на 06 Май 2015, 02:21, променено общо 1 път.
ПО- добре късно, отколкото никога.

НАТИСНИ ТУК

Изображение
Аватар
NoWallzZz
Respected
Respected
Мнения: 155
Регистриран на: 15 Авг 2011, 23:31
Обратна връзка:

Re: Предложение/Фикс на микрофона в джайла.

Мнение от NoWallzZz »

Добре съгласен съм с мнението ти, толерирам го , пиша т'ва мнение единствено да ти кажа , че за целта не ти трябват перфектен микрофон и колони, за да предадеш ЕКСТРА качество, при положение че има създадена програма за тая цел, с която можеш да пускаш музика БЕЗПРОБЛЕМНО и да се чува и разбира все едно я слушаш от ютуба- (е много ясно, че няма да е с толкова добро качество, но си се чува сравнително добре), А Тва за анкетата според мен няма да сполучи. Ок, други мнения? Аз няма да пиша повече (поне се надявам ако не бъда провокиран :Д)
Изображение
Аватар
georgii.s
Respected
Respected
Мнения: 1403
Регистриран на: 27 Юли 2011, 17:09
Ник в играта: J4m3$oN
Скайп профил: georgi..s
Вашият пол е: Мъж
Местоположение: Рязззз от Изгрев Бургаз!
Обратна връзка:

Re: Предложение/Фикс на микрофона в джайла.

Мнение от georgii.s »

Би трябвало проблема да е на всякъде фикснат и стийм играчи да чуват играчи без стиим.
Аватар
DamnY0U
Respected
Respected
Мнения: 1695
Регистриран на: 27 Юни 2013, 15:34
Ник в играта: DamnY0U
Скайп профил: damny0u
Вашият пол е: Жена
Местоположение: Шумен
Обратна връзка:

Re: Предложение/Фикс на микрофона в джайла.

Мнение от DamnY0U »

Отхвърлено! Стиймове не чуват ностеам, и обратното.

"И най-милото ще отмилее, и най-близкото става далечно."
-Пеньо Пенев,"Пътека"


Изображение
Заключено

Обратно към “Стари теми...”

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост